پیام آذری
ضبط 20 دستگاه ماینر قاچاق در ارومیه
پنجشنبه 7 فروردين 1404 - 08:06:45
پیام آذری - مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی از محکومیت چهار میلیارد ریال جزای نقدی برای نگهداری ماینر قاچاق در ارومیه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حسین نجف زاده گفت: پرونده نگهداری غیر مجاز 20 دستگاه ماینر به همراه متعلقات مربوط به آن به ارزش چهار میلیارد و 15 میلیون ریال در شعبه هشتم ویژه رسیدگی به قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان ارومیه رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی افزود:شعبه رسیدگی کننده با بررسی محتویات پرونده و ارائه نکردن اسناد و مدارک قانونی تخلف انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط ماینر‌های کشف شده متخلف را به پرداخت چهار میلیارد و 15 میلیون ریال جریمه نقدی معادل ارزش ریالی ماینر‌ها محکوم کرد.
به گفته نجف زاده ماموران سپا پاسداران شهرستان ارومیه ماینر‌های کشف شده را در بازرسی از یک مزرعه در روستای نازلو کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/806899/ضبط-20-دستگاه-ماینر-قاچاق-در-ارومیه
بستن   چاپ