پیام آذری
درس‌های رمضانی امام خامنه‌ای 10 | سفره خواص
سه شنبه 5 فروردين 1404 - 13:06:41
پیام آذری - امام خامنه‌ای دهم فروردین 1369 در خطبه‌های نماز جمعه تهران، از ماه مبارک رمضان به عنوان ضیافتی برای خاصان پروردگار یاد می‌کنند. - اخبار حوزه امام و رهبری -
به گزارش گروه امام و رهبری خبرگزاری تسنیم، رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله سید علی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) دهم فروردین ماه سال 1369 در خطبه‌های نماز جمعه تهران، تعبیر لطیفی را درباره ماه مبارک رمضان به‌کار برده و این ماه را ضیافتی برای خاصان پروردگار عنوان می‌فرمایند.
درس‌های رمضانی امام خامنه‌ای 9| چند توصیه به منبری‌ها ایشان در مطلع کلام خویش، آیه 183 سوره مبارکه بقره را قرائت فرموده و در تفسیر این آیه بیان می‌دارند: «یَـٰٓأَیُّهَا الَّذینَ ءَامَنوا کُتِبَ عَلَیکُمُ الصِّیامُ کَما کُتِبَ عَلَى الَّذِینَ مِن قَبلِکُم لَعَلَّکُم تَتَّقون. ماه مبارک رمضان، در حقیقت عید بزرگی برای مسلمان‌ها است و جا دارد که ورود این ماه را مؤمنین به یکدیگر تبریک بگویند و یکدیگر را به استفاده‌ی هر چه بیشتر از این ماه توصیه کنند؛ چون ماه ضیافت الهی است. بر سر سفره‌ی پروردگار منّان و کریم در این ماه، فقط مؤمنین و کسانی که اهل ورود در این ضیافتند، می‌نشینند؛ این غیر از سفره‌ی عامّ کرم الهی است که همه‌ی انسان‌ها، بلکه همه‌ی موجودات عالم از آن بهره‌مندند؛ این سفره‌ی خواص است؛ ضیافت خاصّان پروردگار است.»
معظم‌له همچنین هفدهم مهر ماه سال 1384 در جریان دیدار با اعضای هیات دولت، در تعبیری جالب به محتویات و مائده‌های سفره ماه مبارک رمضان اشاره فرموده و در این‌باره بیان می‌دارند: «این‌که می‌گویند ماه رمضان، ماه ضیافت الهی است و سفره‌ی ضیافت الهی پهن است، محتویات این سفره چه چیزهایی است؟ محتویات این سفره که من و شما باید از آن استفاده کنیم، یکی‌اش روزه است؛ یکی‌اش فضیلت قرآن است - قرآن را گذاشتند در این سفره‌ی با فضیلتِ زیاد، بیش از ایام دیگر؛ و به ما گفتند که تلاوت قرآن کنید - یکی‌اش همین دعاهایی است که می‌خوانیم؛ «یا علی و یا عظیم»، دعای افتتاح، دعای ابوحمزه؛ این‌ها همان مائده‌هایی است که سر این سفره گذاشته شده.»
انتهای پیام/

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/806317/درس‌های-رمضانی-امام-خامنه‌ای-10-|-سفره-خواص
بستن   چاپ