پیام آذری
پیش بینی هوای تبریز فردا سه شنبه 5 فروردین 1404
دوشنبه 4 فروردين 1404 - 16:42:25
پیام آذری - به گزارش خبرنگار اجتماعی ایونا به نقل از صداوسیما، محمد امیدفر گفت: این سامانه تا عصر یکشنبه بر آسمان استان حاکم می‌شود که باعث بارش باران در بیشتر نقاط استان شده و در ارتفاعات این بارشها به صورت برف خواهد شد.
وی افزود: این سامانه بارشی به طور خفیف از عصر دیروز در آذربایجان شرقی فعال شد، اما فعالیت اصلی و موثر آن برای امروز شنبه پیش بینی می‌شود که از عصر روز یکشنبه تضعیف شده و هوای استان آرام و بدون بارش خواهد بود.
به گفته وی زبانه پرفشار سامانه بارشی تا روز سه شنبه در برخی از نواحی کوهستانی و سردسیر آذربایجان شرقی از جمله شهرستان‌های کلیبر، هوراند و خداآفرین و منطقه ارسباران تداوم یافته و شاهد بارش‌ها در این مناطق خواهیم بود. زمان قطعی برق تبریز امروز چهارشنبه 15 اسفند (خاموشی برق) بخوانید
امیدفر همچنین از کاهش محسوس دمای هوا تا روز یکشنبه برابر با سوم فروردین جاری در آذربایجان شرقی خبر داد و یادآور شد: روند تدریجی کاهش دما و سردی هوای استان تا روز یکشنبه ادامه یافته و از روز دوشنبه دمای هوا در بیشتر مناطق استان گرمتر خواهد شد.
وی وضعیت کنونی هوای آذربایجان شرقی را کمی ابری تا نیمه ابری، گاهی همراه با افزایش ابر، وزش باد اعلام و اضافه کرد: بر این اساس رگبار و رعد و برق در برخی از نواحی استان پیش بینی می‌شود.

پیام آذری


http://www.Azari-Online.ir/fa/News/806079/پیش-بینی-هوای-تبریز-فردا-سه-شنبه-5-فروردین-1404
بستن   چاپ