پیام آذری
نزدیک به 5 هزار نفر از موزه های آذربایجان غربی دیدن کرده اند
يکشنبه 3 فروردين 1404 - 16:43:57
خبرگزاری مهر - غربی
پیام آذری - ارومیه - مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی گفت: از ابتدای طرح نوروزی تاکنون 4 هزار و 988 نفر از موزه های استان دیدن کرده اند.

مرتضی صفری در گفت و گو با خبرنگار مهر ، افزود: از ابتدای طرح نوروزی تاکنون 343 هزار و 199 نفر از جاذبه‌های گردشگری استان و نزدیک 5 هزار نفر نیز از موزه‌های استان بازدید کرده اند .
وی با بیان اینکه بازدید از جاذبه‌های تاریخی 15 درصد و بازدید از موزه‌ها 2.5 برابر افزایش داشته است، اظهار کرد: تاکنون 53 هزار نفر مسافر نیز در مراکز اقامتی استان اعم از هتل‌ها، بوم‌گردی‌ها، مدارس، خانه معلم و … اقامت داشته‌اند.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی گفت: 200 غرفه صنایع‌دستی در قالب 16 بازارچه صنایع‌دستی در سطح استان دایر شده است و نیز 40 راهنمای گردشگری در مکان‌های تاریخی و گردشگری استان مستقر شده‌اند.
برپایی 16 بازارچه صنایع دستی در آذربایجان غربی
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی از برپایی 16 بازارچه صنایع‌دستی در استان خبرداد و افزود: 200 غرفه صنایع‌دستی در قالب 16 بازارچه صنایع‌دستی در سطح استان دایر شده است و نیز 40 راهنمای گردشگری در مکان‌های تاریخی و گردشگری استان مستقر شده‌اند.
به گفته وی با هدف آماده‌سازی برای ایام نوروز 36 جلسه ستاد خدمات سفر استانی، شهرستانی و کمیته‌های ستاد برگزار و دستگاه‌های اجرایی همگی در آماده‌باش کامل قرار دارند.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی همچنین با اشاره به افزایش بازدیدهای نظارتی در ایام نوروز گفت: از آغاز سفرهای نوروزی 850 مورد بازدید نظارتی انجام شده که 25 درصد افزایش داشته است.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/805814/نزدیک-به-5-هزار-نفر-از-موزه-های-آذربایجان-غربی-دیدن-کرده-اند
بستن   چاپ