پیام آذری
افزایش 3.8 درصدی تردد جاده‌ای در استان اردبیل
شنبه 2 فروردين 1404 - 20:09:56
پیام آذری - به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اردبیل، آیدین هاشمی، معاون راهداری استان اردبیل ظهر امروز در بازدید از سامانه‌های هوشمند محور اردبیل ـ نیر اظهار کرد: از 25 اسفند تا 2 فروردین‌ماه 278 هزار و 325 تردد در مبادی ورودی و خروجی استان ثبت شده است که نسبت به سال گذشته افزایش 3.8 درصدی را نشان می‌دهد.
وی با اشاره به اینکه از این میزان 145 هزار و 723 تردد در مبادی ورودی و 132 هزار و 602 تردد نیز در مبادی خروجی استان ثبت شده تصریح کرد: استان اردبیل به دلیل ظرفیت‌های بالای گردشگری و طبیعت بکر پذیرای مسافران از جای‌جای کشور است که انتظار داریم رانندگان سرعت و سبقت مطمئنه را رعایت کنند.
معاون راهداری استان اردبیل محورهای اردبیل-سرچم،اردبیل -آستارا و نیر - سراب را جزوه محورهای پرتردد استان برشمرد و خاطرنشان نشان کرد: در این مدت 74 هزار و 863 تردد در محور اردبیل -سرچم،63 هزار و 537 تردد در محور اردبیل -آستارا و همچنین 57 هزار و 141 تردد نیز در محور نیر - سراب به ثبت رسیده است.
هاشمی از حضور فعال و خدمات‌رسانی شبانه‌روزی کارشناسان مرکز مدیریت راه‌ها در ایام نوروز و تعطیلات عید خبر داد.
وی فعالیت 74 دستگاه ترددشمار برخط،54 سامانه ثبت تخلفات سرعت و 41 دوربین نظارت تصویری را در محورهای استان اردبیل یادآور شد و از مردم خواست قبل از سفر جهت اطلاع از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی استان با سامانه 141 اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اردبیل تماس بگیرند.
انتهای پیام/
کد خبر: 1262546 برچسب‌ها اردبیل

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/805672/افزایش-38-درصدی-تردد-جاده‌ای-در-استان-اردبیل
بستن   چاپ