پیام آذری
محبوب ترین غذاهای تبریز که در عید نباید از دست بدهید
شنبه 2 فروردين 1404 - 16:55:18
پیام آذری - x تبلیغات

پیام آذری

غذاهای تبریز به رنگ و لعاب بهشتی و طعم بی‌نظیرشان شهرت دارند که در خاطر مهمانان و گردشگرانی که به این شهر سفر می‌کنند می‌ماند. این غذاها از کوفته تبریزی و کباب بناب گرفته تا دلمه برگ مو و خورش هویج‌آلو همگی با طعم و بویی که دارند دل هر کسی که برای اولین بار آن‌ها را امتحان کرده می‌برد و یکی از دلایل سفر دوباره به این شهر می‌شود.
کاماپرس در این گزارش، محبوب‌ترین غذاهای تبریز را معرفی می‌کند.
1-کوکو لوبیا سبز غذاهای نانی از جمله کوکوها در شهر تبریز طرفدارن زیادی دارد و انواع آن‌ها در این شهر طبخ می شوند. یکی از خوش‌طعم‌ترین کوکوهای تبریزی کوکوی لوبیا سبز است که جزو غذاهای اصیل این شهر به شمار می‌رود.
مواد اولیه این کوکو از سیب زمینی، گوشت چرخ کرده، لوبیا سبز خرد شده، سیر، پیاز، هویج، تخم مرغ، گردو و زرشک تشکیل می‌گردد. برای پخت این کوکو دو روش وجود دارد: برخی از افراد مواد را با هم مخلوط کرده و سپس سرخ می‌کنند و برخی سیب‌زمینی‌ها را سرخ کرده و به بقیه مواد اضافه می‌کنند. کوکوی لوبیا سبز در کنار سوپ ترکیب بسیار لذیذی می‌شود که تبریزی‌ها در اکثر مهمانی‌ها آن را سرو می‌کنند.

پیام آذری

x تبلیغات

پیام آذری

بیشتر بخوانید:
4 خوراکی خوشمزه اردبیل که در نوروز باید تست کنیم 5 اقامتگاه کویری جذاب برای سفرهای مجردی ترکمن صحرا مقصدی بکر و پرهیجان برای نوروز

پیام آذری

3-شیرپلو یا سوتی پلو شیر پلو یا سوتی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و اعیانی تبریزی است که در مهمانی‌ها و مجالس سرو می‌شود. سوت در زبان آذری به معنای شیر است و از آنجایی که در تهیه این غذا، شیر استفاده شده به آن سوتی پلو می‌گویند. برای تهیه این پلوی خوش عطر و بو از برنج، زعفران، گلاب، مرغ، شیر، کشمش، خلال بادام و خلال پسته استفاده می‌شود. به این صورت که ابتدا برنج را با شیر، آب، گلاب، زعفران و نمک می‌جوشانند و بعد از دم کشیدن در کنار مرغ مزه‌دار‌شده و کشمش سرو می‌کنند و با خلال بادام و پسته آن را تزئین می‌کنند.

پیام آذری

4-دلمه برگ مو به جرات می‌توان گفت که دلمه یکی از خوشمزه‌ترین و بی‌نظیر‌ترین غذاهای ایرانی است که یکی از معروف‌ترین آن برای شهر تبریز است. دلمه برگ مو که در زبان آذری به آن پیراخ دلماسی گفته می‌شود روش طبخ و درست کردن خاص خود را دارد. به این صورت که برای تهیه آن از برگ درخت مو، لپه، برنج، بلغور، سبزی‌های معطر مثل شوید، تره ،مرزه، روغن حیوانی و گوشت چرخ‌کرده استفاده می‌شود و چاشنی آن نیز سرکه، شکر و نمک است که آن‌ها را می‌جوشانند و روی دلمه‌ها می‌ریزند.

پیام آذری

5-شوربای تره تبریز شورباها معمولا غذاهای ساده‌ای هستند که در گذشته بیشتر طرفدار داشتند و امروزه کمتر مورد استقبال قرار می‌گیرند. یکی از این غذاها شوربای تره تبریز است که جزو غذاهای اصیل این شهر به شمار می‌رود. شوربای تره یک غذای بسیار مقوی و حاوی کلسیم بسیار بالا بوده که از موادی مثل تره، برنج، سیب زمینی، گوجه فرنگی، تخم مرغ، روغن و رب گوجه فرنگی تهیه می‌گردد.

پیام آذری

انتهای پیام

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/805639/محبوب-ترین-غذاهای-تبریز-که-در-عید-نباید-از-دست-بدهید
بستن   چاپ