پیام آذری
حکم رهبر انقلاب در استفاده و خرید و فروش ترقه و مواد محترقه
سه شنبه 28 اسفند 1403 - 17:02:42
پیام آذری - به گزارش «تابناک» به نقل از فارس: استفاده از ترقّه و مواد محترقه و ساخت و خرید و فروش آن‌ها اعم از این‌که موجب اذیّت و آزار بشوند یا خیر، چه حکمی دارد؟ این سؤال را یکی از مقلدان از آیت‌الله خامنه‌ای مطرح کردند.
رهبر معظم انقلاب در پاسخ به این سؤال فرمودند: در صورتی که موجب اذیت و آزار دیگران باشد یا تبذیر و تضییع مال محسوب شود یا خلاف قانون و مقرّرات مربوطه باشد، جایز نیست.
آیت‌الله خامنه‌ای پیش از این هم در پاسخ به استفتاء دیگری درباره چهارشنبه‌سوری فرموده بودند: چهارشنبه‌سوری هیچ مبنای شرعی ندارد و اگر مستلزم ضرر و فساد یا موجب ترویج اعتقادات باطل باشد، جایز نیست.
چند سالی است که در مراسم چهارشنبه آخر اتفاقات ناگواری برای هموطنان هستیم تاجایی که تا سه روز پیش از حوادث ترقه‌بازی 400 نفر مجروح و سه نفر کشته شدند. البته این آمار امشب به اوج خود می‌رسد که امیدواریم با رعایت هموطنان، شاهد کمترین تلفات در چهارشنبه آخر سال باشیم.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/804817/حکم-رهبر-انقلاب-در-استفاده-و-خرید-و-فروش-ترقه-و-مواد-محترقه
بستن   چاپ