پیام آذری
پیش بینی آب و هوای اردبیل فردا دوشنبه 27 اسفند 1403
يکشنبه 26 اسفند 1403 - 15:04:34
پیام آذری - به گزارش خبرنگار محیط زیست ایونا به نقل از ایسنا، بر پایه اعلام هواشناسی اردبیل، جو استان تا روز سه شنبه (28 اسفند) پایدار توام با آسمانی غالباً صاف خواهد بود.
از فردا جریانات در استان جنوبی شده و با تقویت این جریانات طی روزهای سه شنبه و چهارشنبه (29 اسفند)، سرعت وزش باد در نواحی مرکزی و جنوبی و شهرستان های گرمی و انگوت نسبتاً شدید تا گاهی شدید انتظار می رود؛ ضمناً روز پنجشنبه (30 اسفند) وزش باد در نواحی شمالی قابل ملاحظه خواهد بود.
دمای هوا تا روز سه شنبه روندی افزایشی به خود می گیرد و هوای کاملاً مطبوعی در استان حاکم می شود اما از روز چهارشنبه به تدریج از دمای هوا کاسته می شود. زمان قطع برق اردبیل امروز چهارشنبه 5 دی ماه 1403 بخوانید
طی روز چهارشنبه بر میزان ابرناکی افزوده شده و با عنایت به شرایط ترمودینامیکی در برخی نواحی استان بویژه در شهرستان های مرکزی و جنوبی شاهد رگبار باران و یا رعد و برق خواهیم بود.
از روز پنجشنبه سامانه بارشی استان را فرا خواهد گرفت که تا اواسط هفته اول فروردین 1404 در استان فعال خواهد بود؛ بارش های اولیه این سامانه بارشی بصورت خفیف و عمدتاً به شکل باران خواهند بود ولی از اوایل هفته آتی با کاهش محسوس دمای هوا، بارش ها تقویت شده و عمدتاً به شکل باران و برف پیش بینی می شود.

پیام آذری


http://www.Azari-Online.ir/fa/News/804062/پیش-بینی-آب-و-هوای-اردبیل-فردا-دوشنبه-27-اسفند-1403
بستن   چاپ