پیام آذری
برنامه های آذربایجان غربی با تمرکز بر ترانزیت و مرزها اجرایی می‌شود
جمعه 24 اسفند 1403 - 20:58:50
پیام آذری - به گزارش خبرنگار مهر، فرزانه صادق جمعه شب در جمع خبرنگاران ارومیه به بخشی از برنامه‌های این سفر اشاره کرد و با اشاره به بررسی وضعیت راه‌های روستایی و بزرگراهی و مشکلات موجود در مبادی مرزی بر اهمیت توسعه ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی این استان تأکید کرد.
وی ادامه داد: یکی از بزرگترین و مهمترین پتانسیل‌های استان آذربایجان غربی اتصال به سه کشور همسایه به واسطه این استان است.
این همسایگی هم در جابه جایی مسافر و گردشگر و هم در جابه‌جایی کالا و ترانزیت تأثیرگذار است. قطعاً برنامه ریزی ها دقیق‌تر و با توجه به اهمیت ترانزیت و توجه به مرز خواهد بود.
برگزاری جلسه شورای تأمین مسکن و باز آفرینی شهری، شورای ساماندهی مبادلات مرزی، بهره برداری از 4 هزار و 980 واحد مسکن، افتتاح و بهره برداری بخشی از راه‌های اصلی و روستایی از جمله برنامه‌های سفر وزیر به استان است.
بازدید از محورهای مواصلاتی مهم از جمله آزاد راه ارومیه به تبریز و پایانه رازی خوی از دیگر برنامه‌های مقام عالی وزارت به آذربایجان غربی به شمار می‌رود.
کد خبر 6407875

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/802951/برنامه-های-آذربایجان-غربی-با-تمرکز-بر-ترانزیت-و-مرزها-اجرایی-می‌شود
بستن   چاپ