پیام آذری
ثبت 237 مورد اهدای عضو در آذربایجان‌غربی
پنجشنبه 23 اسفند 1403 - 17:06:19
پیام آذری - مهر / سرپرست واحد فراهم‌آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی گفت: از زمان آغاز به کار این واحد، 237 مورد اهدای عضو در استان ثبت شده است.
خدیجه مخدومی، سرپرست واحد فراهم‌آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی اظهار کرد: هر انسان مرگ مغزی می‌تواند به هشت نفر اهدای عضو کرده و البته هر 10 دقیقه یک نفر به لیست انتظار اهدای عضو در کشور اضافه می‌شود.
بازار
وی با بیان اینکه هر 2 ساعت نیز یک نفر از افراد موجود در لیست انتظار اهدای پیوند فوت می‌کند، گفت: از سال 1383 تاکنون 237 نفر اهدای عضو و 313 مورد پیوند کبد در استان انجام شده، و در سال جاری نیز 33 مورد اهدای عضو و 60 پیوند کلیه انجام شده است‌.
سرپرست واحد فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی اضافه کرد: باید به مسئله فرهنگ سازی در اهدای عضو توجه جدی شود و هیچ ارگان و نهادی به اندازه خانواده‌های اهداکنندگان عضو نمی‌توانند در تحقق این مساله سهیم باشند.
خانواده‌های عضو این انجمن از این مراسم استقبال کرده و در پایان نیز این مراسم مزین به حضور پرچم رضوی شد.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/802656/ثبت-237-مورد-اهدای-عضو-در-آذربایجان‌غربی
بستن   چاپ