پیام آذری
وجود 90 هزار حلقه چاه در حوضه دریاچه ارومیه
چهارشنبه 22 اسفند 1403 - 23:33:51
پیام آذری - رئیس دانشگاه تبریز گفت: در حال حاضر حدود 90 هزار حلقه چاه در داخل حوضه آبریز دریاچه طوری دریاچه ارومیه را محاصره کرده‌اند.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان شرقی، محمد تقی اعلمی ظهر امروز _چهارشنبه بیست‌ودوم اسفند_ در نشست مشترک با مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان‌شرقی در دانشگاه تبریز، اظهار کرد: مسائل زیست محیطی بسیار حائز اهمیت است و ما اسم ورشکستگی در منابع را به ناترازی تبدیل کرده‌ایم و 46 سال است که کشور را با منابع اداره می‌کنیم.
وی افزود: کشور ما به‌عنوان یک کشور خشک و نیمه‌خشک محسوب می‌شود و در طول سال‌های اخیر سطح زیر کشت در در دریاچه ارومیه بسیار افزایش یافته و البته مشکل ما صرفاً دریاچه ارومیه نیست بلکه فرونشست‌ها، تالاب‌ها، منابع زیرزمینی، سدها، افزایش تعداد چاه از 7000 حلقه به 90 هزار حلقه از جمله مشکلات اصلی ما در مسائل زیست محیطی است.
در ادامه محمد حسین حسن‌زاده مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی نیز عنوان کرد: ما یک نهاد و مرجع نظارتی هستیم و در بحث تحقیقاتی، نظر دانشگاه مادر استان برای ما مرجعیت دارد.
وی تاکید کرد: در بحث دریاچه ارومیه و سایر موضوعات فنی و اجتماعی، از دانشگاه تبریز می‌خواهیم مطالبه‌گری کند و در این امر پیشگام باشد، ما نیز اعلام آمادگی می‌کنیم که در راستای حفظ محیط زیست از دستگاه‌های اجرایی مطالبه‌گری کنیم. کد خبر 848287

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/802150/وجود-90-هزار-حلقه-چاه-در-حوضه-دریاچه-ارومیه
بستن   چاپ