پیام آذری
21 هزار تن سیب، پرتقال و خرما برای شب عید در کشور ذخیره سازی شد
پنجشنبه 16 اسفند 1403 - 18:59:48
خبرگزاری مهر - غربی
پیام آذری - ارومیه- مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: 21 هزار و 200 تن سیب، پرتقال و خرما برای تأمین نیاز شب عید در شهرستان‌های مختلف کشور تأمین و ذخیره‌سازی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمد رضا طلایی عصر پنجشنبه در بازدید از سردخانه‌های سیب ارومیه افزود: ذخایر میوه به میزان بیش از 20 هزار تن برای تأمین نیاز بازار در این ایام کافی است و برنامه‌ریزی دقیقی برای عرضه آن انجام شده است.
مدیرعامل سازمان تعاون روستایی کشور افزود: هزار و 200 تن خرما نیز خریداری و به فروشگاه‌های زنجیره‌ای ارسال شده است.
وی خاطرنشان کرد: این محصولات تحت نظارت ستادهای تنظیم بازار استانی قرار گرفته و به تدریج وارد شبکه توزیع خواهند شد.
طلایی ادامه داد: با این تدابیر، امید می‌رود که بازار میوه شب عید و ماه رمضان بدون نوسانات شدید قیمتی مدیریت شده و دسترسی عادلانه مردم به این محصولات تضمین شود.
وی با بیان اینکه سهمیه استان‌ها در خود استان‌ها ذخیره شده است گفت: این میوه‌ها در اختیار ستادهای تنظیم بازار استان به ریاست استانداران است و می‌توانند از هر زمانی که تشخیص بدهند ضرورت بازار است با قیمتی که خود کارگروه انجام می‌دهد، عرضه کنند.
طلایی عرضه این محصولات با نرخ 15 درصد را حداقل دانست و افزود: تا 30 درصد امکان اینکه زیر قیمت خرده فروشی در قالب غرفه‌هایی که توسط شهرداری به زیر مجموعه شرکت‌های تعاون روستایی استان‌ها واگذار می‌شود، عرضه کنند.
وی تصریح کرد: امسال دقت زیادی در کیفیت محصول داشتیم و با نظارت‌هایی که از سردخانه‌ها داشتیم گواه این است که میوه‌ها بر اساس استانداردهای تنظیم بازاری که ما مشخص کرده بودیم، تهیه شده است.
وی گفت: امیدواریم محصول با همان قیمت مناسب در اختیار هموطنان قرار بگیرد تا سال خوبی را داشته باشیم.
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران افزود: هر کیلوگرم خرمای مضافتی 148 تومان تعیین شده که در استان‌ها خود کارگروه‌ها با توجه به کرایه حمل و نقل تعیین می‌کنند اما در برخی استان‌ها اعمال نرخ بین 15 تا 35 درصد زیرنرخ بازار امکان پذیر است.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/801442/21-هزار-تن-سیب،-پرتقال-و-خرما-برای-شب-عید-در-کشور-ذخیره-سازی-شد
بستن   چاپ