پیام آذری
پیشنهادافزایش یک هزار و 660 میلیارد تومانی بودجه برای مسیرگشایی تبریز
چهارشنبه 15 اسفند 1403 - 23:18:42
خبرگزاری مهر - شرقی
پیام آذری - تبریز- عضو شورای اسلامی شهر تبریز با پیشنهاد افزایش یک هزار و 660 میلیارد تومانی بودجه مسیرگشایی شهرداری در سال آینده، بر ضرورت تکمیل پروژه های نیمه تمام تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، اسماعیل چمنی عصر روز چهارشنبه در حاشیه جلسه شورای شهر تبریز به خبرنگاران گفت: ترافیک یکی از مهم‌ترین معضلات کنونی و آینده تبریز است که برای رفع آن نیازمند برنامه‌ریزی بلندمدت، مدیریت بهینه منابع و تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی هستیم.
وی اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام مسیر گشایی را یکی از اولویت‌های مهم بودجه سال آینده تبریز دانست و افزود: ضروری است شهرداری در سال آینده تمرکز ویژه‌ای بر تکمیل مسیرهای در حال اجرا داشته باشد تا شاهد کاهش بار ترافیکی در برخی از مسیرها به ویژه مناطق کم برخوردار باشیم.
چمنی، با اشاره به پروژه‌های مسیر گشایی شهرداری منطقه 4 مانند: شهید مرادی، شهید عباس زاده، شهید پورباقر علوی، امتداد خیابان شهید سربازی و کوی فروردین، خواستار تسریع در اجرای آن‌ها شد.
وی همچنین، تکمیل طرح‌های مسیر گشایی واقع در منطقه 10 مانند کوثر به اتوبان پاسداران، صفربقال ، علی بقال، مفتح به کوثر، شهید جودی و شهیدان لیلابی به کوثر را مستلزم تزریق به موقع اعتبارات، جدیت مدیریت منطقه و همکاری و مشارکت شهروندان ساکن در این مناطق دانست.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز همچنین بر اهمیت تعامل سازنده میان شورا و شهرداری تأکید کرد و گفت: هم‌افزایی و هماهنگی میان شورا و شهرداری نقش مهمی در تسریع اجرای پروژه‌های عمرانی و بهبود زیرساخت‌های شهری دارد.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/801390/پیشنهادافزایش-یک-هزار-و-660-میلیارد-تومانی-بودجه-برای-مسیرگشایی-تبریز
بستن   چاپ