پیام آذری
270 هزار تن سیب در سردخانه‌های آذربایجان‌غربی ذخیره شد
شنبه 11 اسفند 1403 - 13:56:12
خبرگزاری مهر - غربی
پیام آذری - ارومیه - رئیس اتحادیه سردخانه داران آذربایجان‌غربی گفت: درحال حاضر 270 هزار تن سیب در سردخانه‌های استان ذخیره شده که مازاد بر نیاز داخل استان است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، مراد آقابالازاده در این زمینه، با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی در طرحی مصوب به مدت دو ماه ممنوعیت صادرات سیب را اعلام کرد که به ضرر کشاورزان خواهد بود، افزود: در روزهای اخیر و با اعتراض و پیگیری‌های نمایندگان مجلس، تشکل‌ها و خود کشاورزان، امیدواریم این ممنوعیت برداشته شود تا کشاورزان متضرر نشوند.
وی، با اشاره به اینکه مصرف داخل کشور در شب عید بین 15 هزار تا 20 هزار تن سیب است، افزود: در حال حاضر در کل کشور طبق آمار 500 هزار تن سیب ذخیره شده که مازاد نیاز داخل کشور است و باید برای کمک به حال کشاورزان این ممنوعیت صادرات برداشته شود.
آقابالازاده تصریح کرد: اگر ممنوعیت صادرات سیب برداشته نشود کشاورزان مجبورند به قیمت بسیار پایین محصول خود را به کارخانه‌ها بفروشند.
رئیس اتحادیه سردخانه داران آذربایجان‌غربی اضافه کرد: در حال حاضر بیش از 470 سرخانه با ظرفیت ذخیره سازی بیش از یک میلیون و 270 هزار تن محصول کشاورزی در سطح استان فعال هستند.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/800940/270-هزار-تن-سیب-در-سردخانه‌های-آذربایجان‌غربی-ذخیره-شد
بستن   چاپ