پیام آذری
جریان‌سازی تبلیغی لازمه مقابله با هجمه‌ دینی دشمنان
چهارشنبه 1 اسفند 1403 - 22:48:18
خبرگزاری مهر - اردبیل
پیام آذری - اردبیل - مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل گفت: جریان‌سازی تبلیغی لازمه مقابله با هجمه دینی و فرهنگی دشمنان است.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت‌الاسلام رسول خواسته شامگاه چهارشنبه در «همایش طلایه‌داران جهاد تبیین با رویکرد مقاومت و پیشرفت» اظهار کرد: ظرفیت تبلیغی استان بسیار بالا بوده و نیاز به حمایت جدی دارد.
وی گفت: یکی از این ظرفیت‌ها طرح امین مدارس است که الحق و انصاف طلاب خواهر طبق اذعان مسئولان آموزش و پرورش اثرات ارزنده‌ای در میان دانش‌آموزان داشته‌اند و باید مورد حمایت جدی قرار گیرند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل ادامه داد: امروزه مردم ما با هجمه گسترده فرهنگی و دینی مواجه هستند و برای مقابله با این هجمه نیاز به جریان‌سازی تبلیغی داریم که باید مورد توجه ویژه عزیزان تبلیغات اسلامی قرار گیرد.
حجت‌الاسلام خواسته تصریح کرد: دشمن در مرجع‌سازی در مباحث دینی با محتویات انحرافی بسیار فعال عمل می‌کند و مراجعی را در میان مردم تبلیغ می‌کنند که به وسیله آن، مردم فهم غلطی را از دین در ذهن خود جای دهند.
وی بیان کرد: مسئولان تبلیغات اسلامی بایستی به طور جدی در سطح کلان به امور مبلغان رسیدگی کنند و طلاب را که در میدان عمل به نحو شایسته اقدام می‌کنند بیش از پیش مورد حمایت قرار دهند.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/799957/جریان‌سازی-تبلیغی-لازمه-مقابله-با-هجمه‌-دینی-دشمنان
بستن   چاپ