پیام آذری
تولید سالانه 30 تن ماهی دودی در استان اردبیل
دوشنبه 29 بهمن 1403 - 14:33:43
پیام آذری - مدیرکل شیلات استان اردبیل گفت: سالانه بیش از 30 تن ماهی دودی در استان تولید و روانه بازارهای داخلی می‌شود. - اخبار استانها -
محمد اله‌بخش در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: کارگاه تولید ماهی دودی با داشتن پروانه بهره‌برداری و بهداشتی به مساحت 700 متر در روستای گیلانده از توابع شهرستان نمین واقع شده است.
وی تصریح کرد: این کارگاه با ظرفیت تولید بیش از 30 تن از انواع ماهیان گرمابی و دریایی و ظرفیت اشتغال بیش از پنج نفر مشغول به فعالیت است.
مدیرکل شیلات استان اردبیل گفت: انواع ماهیان گرمابی از قبیل آمور، فیتوفاک، زالون و ماهی سفید در حوضچه‌های نمک و دودخانه‌های مجزا در بازه زمانی 20 روزه در این کارگاه تولید و عرضه می‌شود.
اله‌بخش از فروش ماهی دودی به استان‌های همجوار نیز خبر داد و افزود: ماهیان تولیدی در این کارگاه علاوه بر تأمین نیازهای داخل استان، به برخی استان‌های همجوار صادر می‌شود.
مدیرکل شیلات استان اردبیل خاطرنشان کرد: یکی از روش‌های حفاظت پروتئین ماهی در برابر فسادپذیری، دودی کردن آنها بوده که به منظور پختن، مزه‌دار کردن و نگهداری طولانی مدت از آبزیان مورد استفاده قرار می‌گیرد.
انتهای پیام/132/.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/799407/تولید-سالانه-30-تن-ماهی-دودی-در-استان-اردبیل
بستن   چاپ