پیام آذری
تولید سالیانه بیش از 30 تن ماهی دودی در اردبیل
دوشنبه 29 بهمن 1403 - 12:52:01
پیام آذری - به گزارش خبرگزاری مهر، محمد اله‌بخش در بازدید از کارگاه تولید و بسته بندی ماهی دودی اظهار کرد: این کارگاه با داشتن پروانه بهره برداری و بهداشتی به مساحت 700 متر در روستای گیلانده از توابع شهرستان نمین، با ظرفیت تولید بیش از 30 تن از انواع ماهیان گرمابی و دریایی و ظرفیت اشتغال بیش از 5 نفر مشغول به فعالیت است.
وی افزود: انواع ماهیان گرمابی از قبیل آمور، فیتوفاک، زالون و ماهی سفید در حوضچه‌های نمک و دودخانه‌های مجزا طی بازه زمانی 20 روزه، در این کارگاه تولید و عرضه می‌شود.
مدیرکل شیلات استان اردبیل از فروش ماهی دودی به استان‌های همجوار نیز خبر داد و بیان کرد: ماهیان تولیدی در این کارگاه علاوه بر تأمین نیازهای داخل استان به برخی استان‌های همجوار صادر می‌شود.
اله‌بخش ادامه داد: یکی از روش‌های حفاظت پروتئین ماهی در برابر فساد پذیری دودی کردن آنها بوده که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت از آبزیان مورد استفاده قرار می‌گیرد.
کد خبر 6381525

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/799327/تولید-سالیانه-بیش-از-30-تن-ماهی-دودی-در-اردبیل
بستن   چاپ