پیام آذری
جریمه بیش از هشت میلیارد ریالی قاچاقچیان لوازم آرایشی و خانگی در آذربایجان‌شرقی
يکشنبه 28 بهمن 1403 - 19:55:52
پیام آذری - به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی
، صمد حضرتی افزود: به دنبال کشف لوازم آرایشی، بهداشتی و لوازم خانگی در مرند توسط ماموران نیروی انتظامی و ارسال پرونده های این تخلف به شعبه بدوی ویژه رسیدگی به جرایم قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی، اتهام قاچاق محرز شد.
وی اظهار کرد: این شعبه در رسیدگی به پرونده مقادیری لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق به ارزش یک میلیارد و 134 میلیون ریال و بررسی محتویات پرونده و اخذ دفاعیات صاحب کالا، متخلف را علاوه بر ضبط کالا با احتساب بهای خودروی حامل به پرداخت 2 میلیارد و 468 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان‌شرقی گفت: این کالاهای قاچاق را ماموران نیروی انتظامی از یک دستگاه خودروی سواری در مسیر مرند- جلفا کشف کرده بودند.
حضرتی، با اشاره به رسیدگی این شعبه به پرونده لوازم خانگی قاچاق شامل ماشین ظرفشویی، سرخ کن و اتو بخار به ارزش 2 میلیارد و 112 میلیون ریال، ادامه داد: شعبه با بررسی مدارک موجود در پرونده و اخذ دفاعیات صاحب کالا، متخلف را علاوه بر ضبط کالا به پرداخت جریمه به میزان یک برابر ارزش کالاهای قاچاق محکوم کرد.
وی یادآور شد: این کالاهای قاچاق را ماموران نیروی انتظامی از یک واحد انباری در مرند کشف کرده و پرونده آن را به اداره تعزیرات حکومتی این شهرستان ارسال کرده بودند.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/798954/جریمه-بیش-از-هشت-میلیارد-ریالی-قاچاقچیان-لوازم-آرایشی-و-خانگی-در-آذربایجان‌شرقی
بستن   چاپ