پیام آذری
گفتمان مهدویت آینده روشنی را برای نسل آینده به همراه دارد
پنجشنبه 25 بهمن 1403 - 18:48:17
پیام آذری - رئیس دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی استان اردبیل گفت: ترویج گفتمان مهدویت افق روشن و امیدبخشی را برای نسل آینده به همراه دارد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، بهنام خانی‌زاده عصر پنجشنبه در مراسم اختتامیه جشنواره کشوری امامت و ولایت با محوریت انتظار ظهور در عصر رسانه و دیجیتال در بقعه امامزاده سید صدرالدین اظهار داشت: دانشگاه آزاد جشنواره‌ای را از چند سال پیش با موضوع امامت و مهدویت در حال برگزاری دارد که علاوه بر دانشجویان، دانش‌آموزان مدارس سما نیز می‌توانند در فضای شکل گرفته آثار خود را در حوزه‌های مختلف ارسال کنند.
وی تصریح کرد: ما تربیت نسل آینده را با تأمین حیات طیبه آنها در آراسته شدن به 2 رکن اساسی می‌دانیم که ایمان و عمل صالح از جمله این شاکله‌ها است.
رئیس دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی استان اردبیل گفت: ما بر این باوریم که دانش‌آموزان باید در کنار دانایی باید به توانایی نیز دست پیدا کنند چرا که دانش به تنهایی کافی نیست و در پیمودن مسیر تربیت انسانی، اصول اخلاقی، اعتقادی و علمی نیاز جدی است.
خانی‌زاده افزود: نسل نوجوان و جوان ما باید با بینشی صحیح در عمل و رفتار مبانی تعلیم و تربیت اسلامی را به درستی یاد گرفته و به ایمان و اخلاق شایسته آراسته باشد چرا که مظهر ایمان همین اعتقاد به امامت و مهدویت است که انسان را از انحراف، سقوط و ورشکستگی نجات می‌دهد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: ما در راستای تقویت فعالیت‌های علمی، فرهنگی و هنری سعی کردیم در مدارس سما با برگزاری چنین رویدادهایی دانش‌آموزان را به سمت یادگیری آموزه‌های دینی، اعتقادی ترغیب کنیم تا عمل به مودت فی‌القربا شکل بگیرد.
رئیس دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی استان اردبیل اضافه کرد: برخلاف گفتمان غرب که سعی می‌کنند بشریت را به نقطه سقوط اخلاقی سوق دهند، ما باید اهداف تربیتی را به سمتی ببریم تا با الگوبرداری از برجستگی‌های امامت و مهدویت بتوان نسلی پرامید همراه با رستگاری و درست‌پنداری تربیت کرد.
خانی‌زاده بیان کرد: با استفاده از زبان هنر، فرهنگ و مبانی اجتماعی می توانیم این آموزه‌ها را ترویج و توسعه دهیم تا نسل آینده با 2 بال ایمان و علم بتوانند در مسیر حرکت تحول‌آفرین قرار بگیرند.
وی در ادامه یادآور شد: جشنواره امامت و مهدویت در 12 استان کشور با محوریت دانشگاه آزاد تدارک دیده شده که استان اردبیل پایلوت برگزاری این جشنواره انتخاب شد تا با رویکرد انتظار ظهور در عصر رسانه و دیجیتال این جشنواره برگزار و شاهد شرکت مخاطبان بیشماری از سراسر کشور باشیم.
رئیس جشنواره امامت و مهدویت تصریح کرد: در مجموع در قالب این رویداد بیش از یک‌هزار و 303 اثر در بخش‌های مختلف به دبیرخانه ارسال شد تا از بین آنها 56 برگزیده مورد تجلیل و تکریم قرار گیرند.
انتهای پیام/131/.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/797923/گفتمان-مهدویت-آینده-روشنی-را-برای-نسل-آینده-به-همراه-دارد
بستن   چاپ