پیام آذری
خانواده‌ها در مقابله با آسیب‌های اجتماعی توانمند شوند
پنجشنبه 25 بهمن 1403 - 00:09:34
پیام آذری - معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده باتأکید بر تقویت برنامه‌های حمایتی برای بانوان درگیر با معضل آسیب‌‌های اجتماعی گفت: خانواده‌ها در مقابله با آسیب‌های اجتماعی باید توانمند شوند. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ، زهرا بهروز آذر شامگاه چهارشنبه در بازدید از کمپ ترک اعتیاد بانوان در بوشهر بر اهمیت توانمندسازی خانواده‌ها در مقابله با آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد و اظهار داشت: خانواده‌ها باید در اولویت برنامه‌های حمایتی قرار گیرند تا بتوانند نقش مؤثری در پیشگیری از اعتیاد داشته باشند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی بر تقویت برنامه‌های حمایتی برای بانوان درگیر با معضل آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد و قول داد: هزینه کرایه ملک مرکز کمپ ترک اعتیاد بانوان بوشهر برای مدت یک سال تأمین شود، این اقدام به‌منظور ارتقای شرایط کمپ و تقویت برنامه‌های حمایتی برای بانوان درگیر با معضل اعتیاد انجام خواهد شد.
رقیه زنگنه‌نژاد مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر نیز بر لزوم مشارکت بیشتر زنان در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و افزود: حضور فعال زنان در جامعه نقش کلیدی در پیشگیری و مقابله با آسیب‌های اجتماعی دارد.
در ادامه این بازدید، مسئولان کمپ گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های اجرایی برای حمایت از بانوان در حال ترک اعتیاد ارائه دادند. این برنامه‌ها شامل مشاوره روانشناسی، آموزش مهارت‌های زندگی و توانمندسازی اقتصادی بود. هدف از این بازدید، بررسی وضعیت موجود و ارتقای برنامه‌های حمایتی برای بانوان درگیر با معضل اعتیاد عنوان شد.
رقیه زنگنه‌نژاد نیز بر لزوم حمایت‌های اشتغال برای بانوان تأکید کرد و گفت: یکی از مهمترین راهکارهای حمایت از زنان در حال ترک اعتیاد، فراهم کردن فرصت‌های شغلی و آموزش‌های مهارتی است تا آنها بتوانند به استقلال اقتصادی دست یابند و از بازگشت به اعتیاد جلوگیری کنند.
انتهای پیام/190

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/797681/خانواده‌ها-در-مقابله-با-آسیب‌های-اجتماعی-توانمند-شوند
بستن   چاپ