پیام آذری
خبر مهم انتخاباتی برای ایران/ انتخابات آینده کاملاً الکترونیکی برگزار می‌شود؟
جمعه 19 بهمن 1403 - 16:11:25
پیام آذری - به گزارش اکوایران، علی زینی‌وند، رئیس ستاد انتخابات کشور اعلام کرد که بر اساس سیاست‌های کلی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و نیازهای ضروری کشور، هدف‌گذاری قطعی این ستاد این است که انتخابات در آینده به‌طور کامل الکترونیکی برگزار شود.
معاون سیاسی وزیر کشور همچنین بیان کرد که تلاش‌ها باید معطوف به رفع ایراداتی باشد که در انتخابات گذشته مجلس وجود داشت.
او اشاره کرد که در انتخابات میان دوره‌ای مجلس، که در یک حوزه خاص برگزار خواهد شد، این ایرادات باید برطرف و در این خصوص سندی تنظیم و ارائه شود.
رئیس ستاد انتخابات کشور افزود که باید از توان شرکت‌های دانش‌بنیان برای ارتقاء زیرساخت‌ها و امنیت شبکه استفاده کرد و با مراقبت کامل، فرآیند انتخابات را در سلامت و امنیت کامل برگزار کرد.
زینی‌وند همچنین اشاره کرد که طبق برنامه زمان‌بندی، ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو از 18 تا 24 بهمن ماه به مدت 7 روز و از ساعت 8 صبح تا 4 بعد از ظهر ادامه خواهد داشت.
خالی بودن 5 کرسی مجلس؛ تنها حوزه تبریز ثبت‌نام می‌کند با رفتن نمایندگان پنج حوزه انتخابیه به دولت، 5 کرسی مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های تبریز، بندرانزلی، بندرعباس، بستان‌آباد، و نقده و اشنویه خالی مانده است. مسعود پزشکیان نماینده تبریز به عنوان رئیس‌جمهور، عبدالکریم حسین‌زاده نماینده نقده و اشنویه به عنوان معاون توسعه روستایی رئیس‌جمهور، احمد دنیامالی نماینده بندرانزلی به عنوان وزیر ورزش، نوری قزلجه نماینده بستان‌آباد به عنوان وزیر جهاد کشاورزی و محمد آشوری به عنوان استاندار بندرعباس انتخاب شده‌اند و از بهارستان خارج شده‌اند.
بنا به گزارش ایسنا، طبق قانون، انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی باید همزمان با اولین انتخابات پیش‌رو یعنی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در 30 خرداد 1404 برگزار شود. کسانی که در این انتخابات شرکت می‌کنند، باید شش ماه قبل از موعد پیش‌ثبت‌نام (8 تا 14 مرداد) از سمت‌های خود استعفا داده باشند. اما با توجه به اینکه کرسی‌های بندرانزلی، بندرعباس، بستان‌آباد و نقده و اشنویه بعد از این مدت خالی شده‌اند، شورای نگهبان براساس قانون اجازه نداد که انتخابات میان‌دوره‌ای در این حوزه‌ها برگزار شود و ثبت‌نام تنها در حوزه تبریز انجام خواهد شد.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/795395/خبر-مهم-انتخاباتی-برای-ایران--انتخابات-آینده-کاملاً-الکترونیکی-برگزار-می‌شود؟
بستن   چاپ