پیام آذری
400 میلیون تومانی که شاید برای ارومیه گران تمام شود
پنجشنبه 18 بهمن 1403 - 13:43:51
پیام آذری - به گزارش "ورزش سه"، تیم والیبال شهرداری ارومیه که در حال حاضر صدرنشین لیگ برتر والیبال ایران است، با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کند. بازیکنان و کادرفنی تیم نه تنها تاکنون بخشی از قراردادهای خود را نگرفته‌اند بلکه حالا با یک مشکل دیگر مواجه شده اند.
ساعتی قبل از دیدار شهرداری ارومیه برابر پیکان تهران در هفته بیست و سوم لیگ برتر والیبال ایران مشخص شد که این تیم بدهی 400 میلیون تومانی به جهانگیر سیدعباسی سرمربی سابق خود دارد و آن را علی‌رغم حکم کمیته انضباطی پرداخت نکرده‌اند.
این عدم پرداخت بدهی باعث‌ شد تا این تیم تا آستانه عدم مسابقه با پیکان تهران نیز پیش برود که با پادرمیانی میلاد تقوی این مشکل به طور موقت رفع شد.
اما اگر شهرداری تا روز یکشنبه این جریمه را پرداخت نکند، نمی‌تواند برابر پاس گرگان به میدان برود. عبدالرضا علیزاده سرمربی شهرداری ارومیه که از این وضع کلافه شده است در پایان بازی با پیکان تهران گفت: وضعیت طوری شده که من باید 70 درصد انرژی خود را صرف حواشی بکنم، و امروز بیش از آنکه به بازی با پیکان تهران فکر کنم استرس این را داشتم که برابر این تیم بازی خواهیم کرد یا نه.
به‌ نظر می‌رسد رقیب اصلی شهرداری ارومیه در این فصل به جای تیم‌های دیگر مسئولان تیم خود باشند که باشگاه را به حال خود واگذار کرده اند و مشخص نیست عاقبت این بی خیالی به کجا برای این تیم ختم خواهد شد.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/794876/400-میلیون-تومانی-که-شاید-برای-ارومیه-گران-تمام-شود
بستن   چاپ