پیام آذری
موجی از وفاق ملی در شورای اداری آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی
چهارشنبه 17 بهمن 1403 - 11:42:28
پیام آذری - اسفندیار صادقی، در شورای اداری اداره کل در روز 17 بهمن ماه و در اولین روز کاری گفت: با خط زدن شائبه ها و شایعه‌ها و با تمام قوا و همکاری مسیر را ادامه خواهیم داد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان ادامه داد: سند تحول بنیادین متاسفانه مورد بی‌مهری قرار گرفته و بیشتر برای شعار استفاده شده و هدف ما این است که در راستای شناخت و امرای این سند تلاش کنیم .
صادقی گفت: در تمامی مسائل قانون فصل‌الخطاب خواهد بود و صفر تا صد کارها با تأسی به قانون باشد و کوتاهی صورت نخواهد گرفت.
وی به احصا آمار و شاخص ارائه شده توسط حوزه‌های مختلف در سطح استانی و کشوری اشاره کرد و گفت: نتایج این آمار هدف‌گذاری ما را مشخص می‌کند به شرطی که با مستندات صحیح ارائه شود.
برنامه‌های کوتاه مدت و بلند مدت براساس آمارهای درست تدوین خواهد شد
وی در خصوص تکریم همکاران توسط کادر اداری تاکید کرد و گفت: رعایت اخلاق که بعنوان حلقه‌ی گمشده مطرح است ضرورت دارد اخلاق‌مداری سرلوحه کار باشد.
صادقی با اشاره به دولت وفاق ملی، افزود: وفاق ملی یعنی با همدلی و همکاری سیاست ‌های دولت را به اوج برسانیم و هرکس صاحب تخصص باشد و متعهد به سیاست‌های دولت وفاق باشد قطعا صاحب مسوولیت است.
حفظ حرمت را مورد تاکید قرار داد و گفت: آموزش و پرورش وظیفه‌اش انسان سازی است.
مدیرکل آموزش و پرورش گفت: تخصص، تعهد، پاکدستی و پاک‌چشمی و اعتقاد عملی به نظام مقدس جمهوری اسلامی و اعتقاد به گفتمان دولت وفاق ملی در دوران مدیریت بنده مورد توجه جدی است.
وی گفت: در راستای رشد همکاران اداری و رفاه همکاران اقداماتی در نظر گرفته می‌شود.
صادقی با بیان اینکه وحدت و همدلی را رمز پیروزی عنوان کرد و ادامه داد: این نکات کلیدی با وجود مشکلات و فشارهای مختلف ادامه مسیر را همراه می‌کند.
وی خاطرنشان کرد: سیاست ما این است که استقلال و اقتدار آموزش و پرورش را توأم با تعامل حفظ خواهیم کرد.
حفظ شأن و جایگاه آموزش و پرورش ملاک عمل بوده است
مسعود سعادتی مدیرکل اسبق آموزش و پرورش نیز در این برنامه با تاکید بر اینکه اصل صداقت لازمه هر مجموعه است، گفت: بررسی خلا در رویکردها و پرسنل بسیار مهم است و رویکرد بنده که جزو اصول ثابت در باورم است، برخی اقدامات به اقتضیات زمان بوده و همه برای حفظ و شأن آموزش و پرورش بوده و تصمیم شخصی نبوده است.
وی با تاکید کرد که معلمان مهمترین سرمایه کشور هستند، گفت: پیش مفهوم باید متناسب با شأن معلم و آموزش و پرورش باشد و امیدوارم که موفق بوده باشم.
موجی از وفاق ملی
براساس این گزارش، شورای اداری اداره کل آموزش و پرورش امروز در حال و هوای اعیاد شعبانیه و ایام الله دهه فجر با استقبال همکاران اداری در اولین روز کاری مدیرکل جدید برگزار شد.
در این جلسه، مدیران به تبادل نظر درباره چالش‌ها و فرصت‌های موجود در حوزه آموزش و پرورش پرداختند.
مدیر کل جدید با اشاره به اهمیت همکاری و همفکری در پیشبرد اهداف آموزشی، از تجربیات مدیران اسبق بهره‌برداری کرد و به نظرات و پیشنهادات آن‌ها گوش داد. این تعامل مثبت باعث شد تا فضای جلسه بسیار گرم و دوستانه باشد و همه حاضرین احساس راحتی کنند.
همچنین، در این جلسه به برنامه‌های آینده و راهکارهای بهبود کیفیت آموزش نیز پرداخته شد. مدیران با ابراز امیدواری نسبت به آینده، بر اهمیت ایجاد یک محیط آموزشی سالم و انگیزشی تأکید کردند.
این نوع جلسات نه تنها به تقویت روابط بین مدیران کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به بهبود فرآیندهای آموزشی نیز منجر شود.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/794335/موجی-از-وفاق-ملی-در-شورای-اداری-آموزش-و-پرورش-آذربایجان‌شرقی
بستن   چاپ