پیام آذری
بخشودگی جرایم دیرکرد بیمه نامه‌های شخص ثالث به مناسبت دهه فجر
چهارشنبه 17 بهمن 1403 - 08:18:22
پیام آذری - به گزارش خبرنگار اردبیل خبرگزاری موج
، فرامر آزاد در جمع خبرنگاران ضمن گرامیداشت دهه فجر و اعیاد شعبانیه، از بخشودگی جرایم دیرکرد بیمه نامه‌های شخص ثالث به مناسبت این ایام مبارک، با هدف حمایت از اقشار ضعیف و آسیب‌پذیر جامعه و در راستای ترویج فرهنگ بیمه‌ای خبر داد و گفت: این بخشودگی برای موتورسیکلت‌ها تا پایان اسفند و برای سایر وسایل نقلیه تا پایان بهمن ماه ادامه خواهد داشت.
وی همچنین به اعمال تخفیفات فروش انواع بیمه ایران تا پایان بهمن‌ماه اشاره کرد و افزود: برای انواع بیمه‌های مسئولیت و حمل و نقل، آتش‌سوزی، مهندسی، اتومبیل و اشخاص از 10 تا 30 درصد تا پایان این ماه تخفیف اعمال می‌شود.
مدیر بیمه ایران استان اردبیل از بیمه نامه زندگی سپاس 2 به عنوان طرح جدید بیمه ایران یاد کرد و گفت: این بیمه‌نامه برای پرداخت هزینه‌های درمانی، هزینه آمبولانس و سایر فوریت‌های پزشکی، پرداخت غرامت در صورت فوت بیمه‌شده به هر علتی، پرداخت دوبرابر غرامت در صورت فوت به علت حادثه و پرداخت ذخیره پس اندازی بیمه ایجاد شده بیمه نامه به همراه سود تضمینی و مشارکت در منافع کاربرد دارد.
آزاد با بیان اینکه بیمه نامه مسئولیت هیات مدیره ساختمان یکی از نیازهای اساسی هر ساختمان است، مطرح کرد: خسارات مالی و جانی ساکنان، مهمانان، نیروهای خدماتی و هر فردی که در مشاعات تردد دارد تحت پوشش این بیمه نامه قرار می‌گیرد.
وی تصریح کرد: سامانه ایران من برای پرداخت خسارت غیر حضوری طراحی و در بستر اینترنت در اختیار افراد قرار گرفته تا پس از ارزیابی خسارت در زمان و مکان مورد نظر افراد، مبلغ برآورد شده به حساب آنها واریز شود.
مدیر بیمه ایران استان اردبیل از پرداخت دو مورد خسارت بیمه شخص ثالث بالای 5 میلیارد تومان در سال گذشته خبر داد و گفت: خسارت ارزیابی شده تا 10 روز بعد از قطعی شدن رای در حوادث رانندگی باید پرداخت شود و وظیفه خود می‌دانیم که در سریعترین زمان حق و حقوق مردم را پرداخت کنیم.
وی در راستای ترویج فرهنگ بیمه بیان کرد: با پرداخت مبلغی ناچیز می توان در برابر حوادث احتمالی بیمه شد و از مزایای آن استفاده کرد چنانچه درماههای گذشته بیمه ایران خسارت 7 سرقت اتومبیل و دو مورد آتش سوزی را پرداخت کرده است.
آزاد افزود: تعدادی ازمغازه های گرفتار حریق در بازار شهید تیمور پور پارس آباد تحت پوشش بیمه ایران بود که با نظر کارشناسی خسارت آنها پرداخت خواهد شد.
وی گفت: پرونده‌ها ی معوق پس از بررسی در صورت عدم مراجعه فرد برای دریافت خسارت، مختومه می‌شود.
مدیر بیمه ایران استان اردبیل در پایان به تشکیل 139 هزار فقره پرونده با پرداخت خسارتی بالغ بر 600 میلیارد تومان در رشته اتومبیل و 118 هزار و 436 پرونده با خسارت پرداختی 67.2 میلیارد تومان اشاره کرد و افزود: بیش از 35.8 میلیارد تومان خسارت هم برای سایر رشته های بیمه‌ای شامل بیمه مسئولیت، آتش سوزی و سایر بیمه‌ها پرداخت شده است.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/794266/بخشودگی-جرایم-دیرکرد-بیمه-نامه‌های-شخص-ثالث-به-مناسبت-دهه-فجر
بستن   چاپ