پیام آذری - ایسنا / رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه از نظر انبار و نگهداری ذخیره گوشت مرغ در انبارهای استان وضع مطلوبی داریم، گفت: 255 تن گوشت قرمز ذخیرهسازی شده تا در ماه مبارک رمضان و عید کمبودی در بازار وجود نداشته باشد.
خسرو شهبازی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اظهار کرد: با توجه به جوجه ریزی انجام شده تا 14 بهمن ماه، پیشبینی جوجه ریزی تا پایان بهمن به بیش از برنامه ابلاغی که 5 میلیون و 400 قطعه است، خواهد رسید.
وی ادامه داد: با این میزان جوجه ریزی مشکلی در تأمین گوشت مرغ در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات پایان سال نخواهیم داشت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: پیشبینی می کنیم تا پایان امسال میزان جوجه ریزی در استان به بیش از 60 میلیون قطعه برسد.
وی با اشاره به جوجه ریزی مناسب طی ماههای اخیر، گفت: مصرف روزانه گوشت مرغ در استان حدود 290 تن است، ولی در حال حاضر روزانه به طور متوسط 340 تن وارد بازار استان می شود.
شهبازی اضافه کرد: سال گذشته کل جوجه ریزی انجام شده 58 میلیون و 400 هزار قطعه بود و میزان جوجهریزی در استان از اول فروردین تا 14 بهمن ماه امسال به 55 میلیون قطعه رسیده است.
http://www.Azari-Online.ir/fa/News/793880/ذخیرهسازی-مرغ-و-گوشت-برای-ماه-رمضان-و-نوروز-در-آذربایجان-غربی