پیام آذری - 180 گرم هندوانه و ½ خیار را به قطعات دلخواه خرد کنید و در یک کاسه با برگ های نعناع (که چند عدد را برای تزئین نگه دارید) بریزید و روغن زیتون را اضافه کنید. سپس با نمک و فلفل مزه دار کنید و در بشقاب سرو بریزید.
مواد لازم
هندوانه
| 180 گرم
|
خیار
| نصف خیار
|
نعنا
| ½ دسته
|
روغن زیتون
| 1 قاشق غذاخوری
|
پنیر فتا
| 100 گرم
|
لعاب بالزامیک
| 1 قاشق غذاخوری
|
طرز تهیه
180 گرم هندوانه و ½ خیار را به قطعات دلخواه خرد کنید و در یک کاسه با برگ های نعناع (که چند عدد را برای تزئین نگه دارید) بریزید و روغن زیتون را اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
سپس با نمک و فلفل مزه دار کنید و در بشقاب سرو بریزید. پنیر فتا، برگ های باقی مانده نعناع را خرد کنید و روی سالاد خود بریزید سپس لعاب بالزامیک را درست قبل از سرو به سالاد اضافه کنید و میل کنید.
بیشتربخوانید: سالاد کرانچ + طرز تهیه