با این ترفند جادویی دیگه تخم مرغ آب پزها شکسته نمیشه | جلوگیری از شکستن تخم مرغ آبپز با این فرمول طلایی
يکشنبه 30 دي 1403 - 16:38:07
|
|
پیام آذری - سایت سرگرمی روز : از این به بعد برای هر کاری که میخواستید اون رو در سریع ترین زمان و با استفاده از بهترین روش ممکن راست و کنید به سراغ ترفندها برید که خب ما هم در این سری از مقالات خودمون برای اینکه اطلاعات شما رو در مورد اون ها بیشتر کنیم یه سری از بهترین ترفندها در زمینه ی های مختلف رو بهتون معرفی میکنیم و در حال حاضر هم میخواهیم در مورد ترفندهای موثر برای جلوگیری از شکستن تخم مرغ براتون صحبت کنیم، پس در صورتی که میخواهید در جریان اون ها قرار بگیرید در ادامه با ما همراه باشید. اندازه ی قابلمه رو متناسب با تعداد تخم مرغ ها انتخاب کنید جلوگیری کردن از ترک خوردن تخم مرغ ها اصلا کار سختی نیست چرا که برای این منظور تنها به کمی دقت نیاز دارید تا بتونید بدون این که تخم مرغ ها ترک بخورن و با رفتن آب داخلشون مزه ی آب بگیرن اون ها رو به زیبایی سرو کنید که خب یکی از مهم ترین نکاتی که در صورتی که میخواهید تخم مرغ ها تا زمان پختنشون سالم باقی بمونن، باید ازش مطلع باشید و اون رو رعایت کنید اینه که به اندازه ی تخم مرغ ها و همچنین قابلمه تون توجه کنید یعنی باید ببینید که چه تعداد تخم مرغ دارید و بعد با توجه به تعداد اون ها یه قابلمه مناسب رو برای قرار دادن اون ها جهت پختن انتخاب کنید. دلیل این موضوع هم اینه که که هر چی تعداد تخم مرغ های شما بیشتر باشه، به قابلمه ی بزرگتری نیاز دارید تا اون ها به طور آزادانه بپزن. دقت کنید در صورتی که قابلمه ی شما کوچک باشه و تعداد زیادی تخم مرغ رو داخل یه همچین قابلمه ای قرار بدید که فضای مناسبی نداره باید منتظر این باشید که برخورد اون ها بهم ودیواره های قابلمه بیشتر باشه که در این حالت مسلما راحت تر و سریع تر هم خواهند شکست. پس با این حساب باید بین تخم مرغ ها فضای کافی جهت حرکت وجود داشته باشه تا اینطوری تخم مرغ ها کمتر بهم برخورد کنن. تخم مرغ رو داخل آب جوش نریزید آبی ک در حال جوشیدن هست از دمای بالایی برخورداره که خب در این حالت پوست تخم مرغ به محض این که در اون قرار بگیره میشکنه چرا که تفاوت دمای تخم مرغ و آب جوشیده سبب میشه که پوست تخم مرغ سریع ترک بخوره به همین دلیل بهترین کار برای جلوگیری از این موضوع اینه که قابلمه رو با استفاده از آب شیر و یا آب سرد پر کرده و بعد تخم مرغ رو داخل اون بذارید چرا که این کار باعث میشه تا دمای تخم مرغ همزمان با دمای آب بالا بره و اینطوری پوست اون ترک نخوره. در صورتی که توی شرایطی هستید که باید تخم مرغ رو داخل آب جوش بریزید هم برای این که نترکه ابتدا تخم مرغ رو زیر آب گرم بگیرید تا دمای اون بیشتر از دمای محیط بشه و بعد اون رو داخل آب جوش قرار بدید. با کمک سنجاق، سوراخ بسیار کوچکی روی تخم مرغ ایجاد کنید شاید این ترفند یه مقدار براتون عجیب به نظر برسه اما باید بگیم که بسیار موثره به همین دلیل توصیه میکنیم که قبل از این که تخم مرغها رو بجوشونید، انتهای بزرگتر تخم مرغ رو با استفاده از سنجاق قفلی سوراخ کنید چرا که این کار باعث میشه تا گازهای موجود توی تخم مرغ موقع جوشیدنش از این سوراخ خارج بشن و خب با رفع این مشکل که یکی از دلایل اصلی شکستن تخم مرغ هست شما میتونید از ترک خوردن اون جلوگیری کنید.
http://www.Azari-Online.ir/fa/News/786511/با-این-ترفند-جادویی-دیگه-تخم-مرغ-آب-پزها-شکسته-نمیشه-|-جلوگیری-از-شکستن-تخم-مرغ-آبپز-با-این-فرمول-طلایی
|