پیام آذری
همه اعضای شورا و شهرداری در فوت پاکبان تبریزی مسئول هستند
چهارشنبه 19 دي 1403 - 20:53:44
پیام آذری - رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: همه اعضای شورای اسلامی، شهرداری تبریز و دیگر زیرمجموعه‌های مدیریت شهری، در سانحه فوت پاکبان تبریزی مسئول هستند. - اخبار استانها -
به‌گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شورای اسلامی شهر تبریز، شانزدهمین جلسه کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز، روز چهارشنبه 19 دی ماه 1403 در ساختمان شورا برگزار شد.
احد صادقی؛ رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز در خصوص بررسی مسائل ‌و مشکلات میدان بزرگ میوه و تره‌بار تبریز، گفت: میدان میوه و تره‌بار در غرب تبریز و در یکی از ورودی‌های شهر متمرکز شده است که یکی از مبادی اصلی پرترافیک تبریز است و استقرار میدان میوه و تره‌بار در این مکان سهمی قابل توجه در ترافیک منطقه دارد.
وی با اشاره به بازدیدهای صورت‌گرفته از میدان میوه و تره‌بار تبریز، گفت: در این بازدیدها که اخیرا در روزهای نزدیک شب یلدا نیز صورت گرفت، مسائلی توسط هیئت امنای میدان میوه و تره‌بار درخصوص مسائل خدمات و ترافیک مطرح شد.
رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز افزود: نخستین موضوعی که درخصوص مشکلات میدان میوه و تره‌بار تبریز مطرح است، مسئلهٔ ترددهای داخل میدان برای بارگیری است که به یک سری اصلاحات نیاز دارد.
صادقی گفت: مکان باسکول میدان میوه و تره‌بار که در ورودی میدان قرار دارد یکی دیگر از عوامل مشکل‌زا در این میدان است چراکه از این ورودی، به عنوان خروجی نیز استفاده می‌شود و نیاز است که این مسئله مدیریت شود.
وی ادامه داد: درخصوص ورودی و خروجی میدان میوه و تره‌بار یکی از مشکلاتی است که از طرف هیئت امنا پیگیری می‌شود و برای حل آن باید تدبیری شود و از طرف سازمان میادین برای حل آن، راهکار ارائه شود.
رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز درخصوص مشکل دیگر میدان میوه‌ و تره‌بار مبنی‌بر مدیریت داخل میدان از حیث نظم و انضباط و عبور و مرور داخل گذرهای میدان، گفت: داخل میدان میوه و تره‌بار شاهد سدمعبر هستیم که منجر به این شده پلیس راهنمایی در این منطقه مستقر شود.
صادقی ادامه داد: بی‌نظمی داخل محدوده کوچک میدان، باید با کمبود نیروی انسانی تلف شود و با راهکارهای ساده می‌توان اقدام به حل این چالش کرد.
وی گفت: وضعیت نابسامان میدان میوه و تره‌بار به‌خاطر کوتاهی‌های نهادهای مسئول حاضر در میدان است و باتوجه به اینکه کسبه میدان نیز حاضر به رعایت قوانین بوده‌اند، شهرداری باید در این زمینه اعمال قانون کند.
رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز با تأکید بر ضرورت ایجاد انضباط در میدان میوه و تره‌بار تبریز، گفت: پرسنل سازمان میادین در این مکان مستقر است و باید به برقراری نظم در این منطقه، اهتمام ویژه داشته‌ باشد.
صادقی همچنین با تأکید بر ضرورت موضوع نظافت داخل میدان میوه و تره‌بار، گفت: عملکرد نیروهای خدمات باید در این مجموعه دیده شود چراکه وضعیت این منطقه از بابت تنظیف نامطلوب است.
وی با اشاره به این‌که مایحتاج نزدیک به یک میلیون شهروند از این مجموعه تأمین می‌شود، گفت: مسئله بهداشت و تنظیف میدان میوه و تره‌بار، مرتبط با سلامت شهروندان است و ضرورت دارد که مسائل بهداشتی رعایت شود.
رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اینکه اصرار بارفروشان این است که لاین کندرو در این محدوده باز شود، گفت: قرارداد پارکینگ واقع در روبه‌روی میدان میوه‌ و تره‌بار توسط شهرداری منطقه هفت یا سازمان میادین منعقد شود و مورد استفاده قرار بگیرد.
صادقی همچنین بر ضرورت حل مشکل بارنامه‌نویسان میدان میوه‌ و تره‌بار تبریز تأکید کرد.
در ادامه، گزارش سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری تبریز از آخرین‌ وضعیت مطالعات طرح جامع سازمان، بررسی وضعیت دفن پسماند در سلولزهای بهداشتی مرکز دفن و ارتقا و به‌روزرسانی سیستم تصفیه‌خانه شیرابه مرکز دفن جدید و قدیم ارائه و بررسی شد.
رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره‌ به اینکه اقتصاد پسماند، یک مسئله حائز اهمیت است، گفت: باید به کسب درآمد از پسماند توجه ویژه شود چراکه هم از لحاظ محیط‌زیستی و هم از لحاظ اقتصادی آثاری دارد که مستلزم توجه به مسئله تفکیک از مبدأ است.
در ادامه، گزارش شهرداری تبریز از سانحه به‌وجودآمده در حوزه منطقه چهار و فوت سجاد کبیری، پاکبان زحمتکش شهرداری در حین انجام وظیفه ارائه شد.
احد صادقی، در این خصوص اظهار کرد: همه اعضای شورای اسلامی شهر تبریز، شهرداری تبریز و دیگر زیرمجموعه‌های مدیریت شهری، در این سانحه مسئول هستند.
وی ادامه داد: کوتاهی شورای اسلامی شهر تبریز در سیاست‌گذاری و کوتاهی شهرداری تبریز در مسائل اجرایی و ایمنی منجر به فوت پاکبان تبریزی شده است و چه عمل به تکلیف صورت گرفته باشد و چه عمل به تکلیف نشده باشد،باید از خانواده این پاکبان و جامعهٔ پاکبانان عذرخواهی شود.
رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز با تأکید بر اینکه باید تدبیری اندیشید که کارگران بدون ایمنی در محل کار فعالیت نکند، گفت: اقداماتی که پیمانکار باید از لحاظ رعایت نکات ایمنی انجام می‌داد و در انجام آن کوتاهی کرده باید بررسی شود.
صادقی با اشاره به اینکه سازمان پسماند نظارت کافی بر رعایت نکات ایمنی کارگران ندارد، گفت: شهرداری بر وضعیت کارگران نظارت نمی‌کند و کوتاهی شهرداری در تأمین ایمنی محل فعالیت کارگران مشهود است.
وی خواستار ارائهٔ صورت‌وضعیت‌های جریمه پیمان‌کاران بابت عدم رعایت ملاحظات ایمنی توسط شهرداری تبریز در صحن علنی روز یکشنبه شد و گفت: باتوجه به اینکه جریمه پیمان‌کاران در صورت عدم رعایت ملاحظات ایمنی در قراردادها لحاظ شده، گزارش این وضعیت باید ارائه شود.
رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز تأکید کرد: شهرداری نیز موظف بوده هزینه ایمنی را بدهد و اگر ایمنی کارگران در ماه‌های مختلف رعایت شده، گزارش این عملکرد در مناطق مختلف ارائه شود.
صادقی، اشاره کرد: نقش عوامل مؤثر در این سانحه اعم‌از راننده خاطی، مدیریت شهری، کارگر متوفی و دیگر عوامل باید بررسی شود.
وی همچنین درخصوص رعایت هرچه بیشتر نکات ایمنی، اظهار کرد: در معابر غیر ضروری، تنظیف بدون خودروهای مکانیزه انجام نشود.
در ادامه، علی راستی، عضو کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز گفت: باید با عوامل موثر در این‌ سانحه جبران‌ناپذیر برخورد صورت بگیرد و ناظر شهرداری در صورتی که متخلف باشد، از شهرداری اخراج شود.
وی ادامه داد: عملکرد یک شخص، نباید کل مجموعه را زیر سؤال ببرد و در صورت اثبات تخلف هر یک از پرسنل مجموعه، باید برخورد شود.
انتهای پیام/

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/781993/همه-اعضای-شورا-و-شهرداری-در-فوت-پاکبان-تبریزی-مسئول-هستند
بستن   چاپ