پیام آذری - به گزارش خبرگزاری موج
، عصر امروز دوشنبه در جلسه ستاد ملی احیای دریاچه ارومیه که با حضور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، وزیر نیرو ، استانداران کردستان و آذربایجان شرقی، سرپرست استانداری آذربایجان غربی، سخنگوی دولت و مسئولان دستگاه های امر برگزار شد، افزود: باید با این نگاه حرکت کنیم که برای این میراث ارزشمند و تمدن ساز کشور چه اقداماتی اتخاذ کنیم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه در صورت کاهش تراز این دریاچه و به دلیل جهت باد چندین استان حاصل خیز کشور با ظرفیت بالای کشاورزی در معرض خطر و تهدیدات جدی قرار خواهند داشت، تصریح کرد: نباید نگاه بخشی نگر نسبت به نجات این دریاچه وجود داشته باشد که هر بخش به دنبال حل مسائل خود باشد که خوشبختانه در جلسات برگزار شده کارشناسی در دفتر معاون اول رئیس جمهور اجماع خوبی بین دستگاه ها برای هم افزایی و هماهنگی اجرای مصوبات و برنامه های احیای این دریاچه به وجود آمده است.
عارف با بیان اینکه ارزیابی دقیقی از عملکرد 10 سال گذشته با هدف گذاری برای 5 تا 10 سال آینده بعمل آید، گفت: باید دید چه گام هایی برای این ثروت ملی و حیثیتی برداریم که متناسب با اکوسیستم و مسائل طبیعی باشد تا بتوان دریاچه را نجات داد و همین کلمه نجات نیز بسیار معنادار است.
معاون اول رئیس جمهور خاطرنشان کرد: وظیفه جدی و ملی در تصمیم سازی ها داریم تا در نهایت یک نتیجه گیری فراملی و جهانی داشته باشیم و دستاوردی ارزشمند برای کشور و نسل های آینده به وجود آید.
عارف با قدردانی از تلاش های انجام شده در 10 سال گذشته در ستاد ملی دریاچه ارومیه ادامه داد: حفظ سطح تراز کنونی دریاچه ارومیه به دلیل مصوبات و اقدامات دولت های گذشته بود که اگر چنین تلاش هایی صورت نمی گرفت، وضعیت دریاچه به مراتب وخیم تر بود. البته به دلیل عدم هماهنگی و به ویژه نبود فرهنگ سازی توفیق کامل در رسیدن به سطح تراز مطلوب دریاچه نداشته ایم.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به پیشنهادهای مطرح شده در این جلسه درخصوص بازنگری و ساختار اجرایی کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه تأکید کرد: باید دید که این راهکار و ساختار تاکنون مناسب بوده است و یا اینکه یک بخش و دستگاه مسئولیت عملیاتی را به عهده بگیرد و شورای عالی نیز وظیفه هدایت و نظارت بر مصوبات و عملکرد را برعهده داشته باشد تا در این صورت دستگاه مسئول پاسخگوی عملکرد و نحوه اجرای مصوبات باشد.
وی خاطرنشان کرد: در سازوکار و ساختار جدید ستاد احیای دریاچه ارومیه یک شخصیت ملی با ابزار و اقتدار کافی به عنوان دبیر کارگروه ملی احیای دریاچه ارومیه انتخاب شود و حضور یک نماینده از قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی نیز در اجرای مصوبات ستاد احیای دریاچه ارومیه بسیار کمک کننده است.
معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: باید در کنار ستاد ملی احیای دریاچه ارومیه، ستادهای استانی در سه استان همجوار این دریاچه تشکیل شود و سازمان های مردم نهاد و نهادهای مسئول نیز در جلسات استانی مرتبط با نجات دریاچه ارومیه حضور داشته باشند و درگیر مسائل سخت افزاری نباشند و بلکه در این مسیر به فرهنگ سازی و کمک مردم نیاز داریم که با ریاست استاندار و مسئولان مربوطه با تکیه بر مسائل اجتماعی و با اقتدار محلی تصمیمات لازم در زمینه احیای این دریاچه را اتخاذ کند.
عارف تصریح کرد: باید اقدامات احیای دریاچه ارومیه هر چه سریع تر انجام شود و حتی یک روز تاخیر در مسأله نجات دریاچه ارومیه ظلم آشکار است و اقدامات دستگاه ها برای اجرای طرح های احیای این دریاچه نباید تنها منوط به برگزاری جلسات ستاد ملی احیای دریاچه ارومیه باشد و با جدیت وظایف خود را پیگیری کند.
معاون اول رئیس جمهور همچنین در بخش دیگری از سخنان خود از مسأله آب به عنوان بحرانی جهانی یاد کرد و اظهار داشت: در طول سالیان گذشته به ابعاد اجتماعی و فرهنگی برای شیوه مصرف آب خانگی و صنعتی توجه نکردیم و باید در نظر داشت بحران آب در آینده یک مسأله جدی برای کشور است که در این راستا نهضت کاهش مصرف آب و توجه به مسأله فرونشست با همکاری دستگاه های مختلف و در سطح ملی به وجود آید.
عارف بهره گیری از سازمان های مردم نهاد را یکی از روش های مؤثر در فرهنگ سازی و تکیه بر توان اجتماعی کشور در احیای دریاچه ارومیه توصیف و تأکید کرد: به دلایلی سمن ها انگیزه ای حضور جدی ندارند و باید آنها را با بهره گیری از هر سازوکاری به میدان آورد.
معاون اول رئیس جمهور از معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی زیربنایی معاون اول رئیس جمهور خواست تا ظرف دو هفته آینده با همکاری دستگاه های اصلی از جمله وزارتخانه های نیرو و جهاد کشاورزی، سازمان حفاظت محیط زیست و برنامه و بودجه و استانداران کردستان و آذربایجان غربی و شرقی ساز و کار جدید ستاد ملی احیای دریاچه ارومیه تعیین شود.
در این جلسه که به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، گزارشی از معرفی و مشخصات حوزه آبی، وضعیت بارش، وضعیت دریاچه و ورودی به آن تا آذر ماه سال جاری، سابقه کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه، ساختار کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه، مصوبات بیست و شش گانه این کارگروه، اهم اقدامات انجام شده از سال 93 تاکنون و آسیب شناسی و چالش های احصاء شده ارائه شد.
همچنین در این جلسه درخصوص ساختار کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه و بازنگری در برنامه و طرح مصوب احیای این دریاچه و بهبود عملکرد این کارگروه بحث، بررسی و تصمیم گیری شد.
در ادامه نیز اعضاء به تشریح نظرات، پیشنهادها و راهکارهای خود در راستای نجات و احیای دریاچه ارومیه پرداختند.
آیا این خبر مفید بود؟ 0 0 کلمات کلیدی جهاد کشاورزی دریاچه ارومیه سازمان حفاظت محیط زیست معاون اول رئیس جمهور ما را در پیام رسان های زیر دنبال کنید.
تلگرام اینستاگرام بله ایکس لینک کوتاه کپی شد اخبار مرتبط
گام مثبت دولت سیزدهم در حوزه محیط زیست/ رها سازی حقابهها در دولت سیزدهم انجام گرفت 1403/3/19 12:33:18
حال خوب دریاچه ارومیه با انجام وظایف وزارتخانههای جهاد کشاورزی و نیرو امکان پذیر است 1402/11/25 11:03:12 دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر نام ایمیل متن پیام ارسال مهمترین اخبار سیاسی: «نهضت کاهش مصرف آب» باید در کشور نهادینه شود سیاسی: خراسان جنوبی دارای ظرفیتهای بالا در منابع انسانی است سیاسی: دفاع مقدس را با ارادههای بالا پیروز شدیم سیاسی: بزرگترین وظیفه دولت پیگیری مشکلات مردم است سیاسی: ظرفیت حقوقی کشور را در راستای اقدامات پیشگیرانه بکار خواهیم بست سیاسی: بررسی «بودجه تفصیلی صندوق توسعه ملی» در دیوان محاسبات کشور انجام شد سیاسی: 18 هزار مگاوات ناترازی برق داریم/بعضی ها تا سه ماه قبل کجا بودید؟ سیاسی: دولتها چارهای جز کوچک و چابک شدن ندارند سیاسی: استانداران شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی را با جدیت دنبال کنند سیاسی: رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پیامی جنایات تروریستی پاکستان را تسلیت گفت آرشیو گفتگو لزوم تسریع در اجرای ساخت دیوار مرزی در جنوب شرقی/ مشکلی بابت تامین بودجه نداریم لزوم واگذاری معادن به بخش خصوصی/ 120 میلیون مترمکعب کمبود گاز داریم افزایش 20 درصدی مستمری معلولان بسیار کم است/تلاش مجلس برای افزایش مستمری معولان برابر با نرخ تورم کمیسیون اجتماعی کمر همت را برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی بسته است حدود 20 هزار مگاوات ناترازی برق داریم/احتمال تکرار قطعی های برق در سال آینده وجود دارد آرشیو آخرین اخبار گروه «نهضت کاهش مصرف آب» باید در کشور نهادینه شود خراسان جنوبی دارای ظرفیتهای بالا در منابع انسانی است دفاع مقدس را با ارادههای بالا پیروز شدیم بزرگترین وظیفه دولت پیگیری مشکلات مردم است ظرفیت حقوقی کشور را در راستای اقدامات پیشگیرانه بکار خواهیم بست بررسی «بودجه تفصیلی صندوق توسعه ملی» در دیوان محاسبات کشور انجام شد 18 هزار مگاوات ناترازی برق داریم/بعضی ها تا سه ماه قبل کجا بودید؟ دولتها چارهای جز کوچک و چابک شدن ندارند استانداران شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی را با جدیت دنبال کنند رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پیامی جنایات تروریستی پاکستان را تسلیت گفت پربازدیدترین گروه چشم انداز تیره آتش بس در لبنان/چرا اسرائیل با توقف جنگ مخالف است؟ کمیسیون اجتماعی کمر همت را برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی بسته است تجمع مردم تهران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی مقابل دفتر سازمان ملل محمدجواد کولیوند استاندار سمنان شد+ سوابق کاردار ایران در باکو بر کلیدی بودن نقش حزبالله بر ساختار سیاسی دولت لبنان تاکید کرد رئیسجمهور ماده واحده تعیین نحوه شرکت مجدد پذیرفتهشدگان کنکور در آزمونهای سال بعد را ابلاغ کرد محمد نوذری، استاندار جدید قزوین شد+سوابق مهدی یونسی رستم آبادی استاندار مازندران شد+ سوابق سید محسن صادقی استاندار زنجان شد معاون اول رئیسجمهور با زندیه وکیلی تماس گرفت وب گردی فروش اقساطی خودرو
وکیل طلاق
سایت مزایدات و مناقصات کشور
وکیل ملکی
خرید اینترنتی بلیط قطار
اجاره استیج
دانلود فیلم
سطل زباله شهری
لوازم ماشین لباسشویی
مهاجرت به آلمان
بهترین وکیل در تهران
آموزش خرید بیت کوین
اسپیس
قیمت ارز امروز 5 آذر 1403 در بازار تهران مشخص شد ارتباط با ما | درباره ما | تبلیغات | rss Rss تلگرام اینستاگرام بله ایکس تمام حقوق برای خبرگزاری موج محفوظ است. استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.
http://www.Azari-Online.ir/fa/News/760564/«نهضت-کاهش-مصرف-آب»-باید-در-کشور-نهادینه-شود