پیام آذری
ارسال 200 مقاله به دبیرخانه کنگره علامه میرزای نائینی
چهارشنبه 16 آبان 1403 - 09:53:07
پیام آذری - قائم‌مقام مدیر حوزه علمیه در امور استان‌ها در نشست هم‌اندیشی برگزاری کنگره بین‌المللی میرزای نائینی گفت: تبیین همه جنبه‌ها و ابعاد شخصیت میرزای نائینی مهم است و این علامه را باید آن گونه که بوده معرفی کرد.
 حجت‌الاسلام و المسلمین احمد فرخ فال افزود: امیدوار هستیم در پایان سال جاری و در نهایت در اردیبهشت سال آتی کنگره بین‌المللی میرزای نائینی برگزار شود، بر همین اساس شورای علمی کنگره تشکیل شده و آیت‌الله استادی و برخی دیگر از علما و فضلا، عضو شورا هستند و چندین کمیته ذیل این کنگره تعریف شده است.
وی گفت: این کمیته‌ها با حضور شخصیت‌های برجسته حوزه علمیه قم شکل گرفت و پس از آن فراخوان مقاله داده شد و نزدیک به 200 مقاله به کمیته‌ها رسیده است.
فرخ فال از برگزاری کنگره در شهر‌های مختلف کشور‌های ایران و عراق خبر داد و گفت: این کنگره در نجف اشرف، کربلا، مشهد و قم برگزار می‌شود و در اصفهان در صورت تایید مجموعه حوزه، کنگره برگزار خواهد شد.
قائم‌مقام مدیر حوزه علمیه در امور استان‌ها تبیین همه جنبه‌ها و ابعاد شخصیت میرزای نائینی را مهم دانست و گفت: علامه میرزای نائینی را باید آن گونه که بوده معرفی کرد.
وی بر لزوم توجه به نگاه مبنایی میرزای نائینی به جامعه اشاره کرد و افزود: چهره‌ای که از بُعد علمی دارای علم خاص و تخصصی است، اگر تناقضاتی که برخی می‌خواهند ایجاد کنند جواب داده شود، نکات برجسته شخصیت میرزای نائینی وارد زندگی مردم می‌شود.
فرخ‌فال راهکار‌های ورود به زوایای شخصیت و زندگی میرزای نائینی را نیاز به کار فراوان دانست و گفت: نسل جوان به دنبال حقیقت است و شاه‌بیت کار ما در آن است که بتوانیم شخصیت‌های برجسته را به‌صورت جامع ارائه کنیم، بنابراین عناصر متخصص این کار لازم است که این مسائل را به کف جامعه آورده و تبیین کنند.
محمدحسین غروی نائینی، در 15 ذی‌القعده سال 1276 قمری در خانواده‌ای روحانی در نائین به دنیا آمد. پدرش شیخ عبدالرحیم و جدش شیخ محمد سعید، هر دو شیخ‌الاسلام اصفهان بودند که از سوی سلطان وقت، برای این منصب برگزیده شده بودند.
محمدحسین تحصیل را از کودکی، در زادگاهش آغاز کرد و پس از فراگیری مقدمات، در هفده‌سالگی راهی اصفهان شد و پدرش باهدف تعلیم‌وتربیت وی، او را به شیخ محمدباقر اصفهانی سپرد. نائینی، هم در حوزه درس اصفهانی حاضر می‌شد و هم در خانه او و تحت سرپرستی‌اش زندگی می‌کرد. افزون بر آن، وی در اصفهان نزد میرزا ابوالمعالی کلباسی، میرزا محمدحسن هزارجریبی و جهانگیرخان قشقایی، در رشته‌های مختلف علمی، از جمله فقه، اصول، کلام و حکمت، تحصیلاتش را دنبال کرد. همچنین با ادبیات فارسی و عربی و ریاضی نیز آشنا شد.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/749123/ارسال-200-مقاله-به-دبیرخانه-کنگره-علامه-میرزای-نائینی
بستن   چاپ