پیام آذری
تولید بیش از 6 درصد گوشت قرمز کشور در آذربایجان‌غربی
پنجشنبه 3 آبان 1403 - 17:51:56
پیام آذری - رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه سالانه 601 هزار تن انواع محصولات دام و طیور در استان تولید و روانه بازارهای مصرف می شود، گفت: در این میان 6.2 درصد گوشت قرمز کشور در این استان تولید می‌شود.
خسرو شهبازی افزود: میزان تولید گوشت قرمز آذربایجان غربی در سال زراعی گذشته 56 هزار تن بوده که با این میزان، رتبه چهارم کشوری متعلق به این استان است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اظهار کرد: سرانه مصرف گوشت قرمز در این استان 10 کیلوگرم بوده و نیاز روزانه نیز 34 هزار تن است.
وی اضافه کرد: در زمینه تولید گوشت مرغ نیز با تولید بیش از 108 هزار تن 3.8 تولید کشور و رتبه هفتم متعلق به این استان بوده و سرانه مصرف 30 کیلوگرم و نیاز روزانه بین 262 تا 272 تن متفاوت است.
شهبازی با بیان اینکه در زمینه تولید تخم مرغ هم با تولید 13 هزار و 490 تن یک درصد از مجموع تولید کشور و رتبه هیجدهم متعلق به اذربایجان غربی است، اضافه کرد: سرانه مصرف 13.5 کیلوگرم بوده و نیاز روزانه 125 تن است.
وی ادامه داد: در زمینه تولید شیر هم با 397 هزار تن تولید سالانه 3.2 درصد تولید کشور و رتبه نهم متعلق به اذربایجان غربی است. سرانه مصرف 110 کیلوگرم بوده و یکهزار و 24 تن نیاز مصرفی استان است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه در تولید عسل هم این استان دارای رتبه یک کشوری است ادامه داد: آذربایجان غربی با تولید بیش از 26 هزار تن حدود 22 درصد تولیدات کشوری را به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به اینکه سرانه مصرف عسل استان 1.4کیلو گرم بوده ادامه داد: بیش از 6 هزار و 200 نفر زنبوردار در استان مشغول به کار هستند.
انتهای پیام
نویسنده : علی غیور

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/742808/تولید-بیش-از-6-درصد-گوشت-قرمز-کشور-در-آذربایجان‌غربی
بستن   چاپ