پیام آذری
طرز تهیه آبگوشت کشک/رسپی مخصوص لرستانی و اراکی‌ها
يکشنبه 15 مهر 1403 - 20:20:07
پیام آذری - به گزارش آرمان ملی آنلاین، آبگوشت از غذاهای سنتی ماست که تنوع زیادی داره. آبگوشت ساده، آبگوشت گندم و آبگوشت بزباش از معروف ترین انواع این غذای خوشمزه هستن.
اما امروز میخوایم در مورد آبگوشت کشک صحبت کنیم. این آبگوشت که با کشک و بادمجان تهیه میشه در لرستان و در شهر اراک مرسوم هست. لرها بهش دوگوله دودارهم میگن.
امیدوارم که از این دستور تهیه آبگوشت کشک استفاده کنید و لذت ببرید.
طرز تهیه آبگوشت کشک دوگوله دودار مرحله اول:
نخود و لوبیا را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب ان را تعویض کنید.
مرحله دوم:
گوشت، نخود و لوبیای خیس خورده، سیر و پیاز خرد شده را به همراه چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد پخته شوند (در مدت زمان پخت نمک اضافه نکنید).
مرحله سوم:
بادمجان ها را خرد کنید و با مقداری آب بپزید و له کنید و پس از اینکه آبگوشت پخت بادمجان ها را اضافه نمایید. در آخر نیز کشک را بریزید و خوب مخلوط کنید. 10 دقیقه صبر کنید تا آبگوشت جا بیافتد.
مرحله چهارم:
حدود 3 قاشق غذاخوری نعناع را با مقداری روغن تفت دهید سپس نعناع داغ را به ابگوشت اضافه کنید و مخلوط نمایید. نمک و فلفل آبگوشت را نیز اندازه کنید. آب آبگوشت را از مایه آن جدا کنید. مایه آبگوشت را بکوبید و به همراه آب آبگوشت و مقداری نعناع داغ و کشک سرو کنید ( آب آبگوشت و کوبیده را در ظرف های جدا سرو کنید).
نکته های کلیدی تهیه آبگوشت کشک: - این آبگوشت بسیار مقوی و خوشمزه است و اغلب در فصل سرد سال سرو میشود.
- در صورت تمایل میتوانید 1 عدد سیب زمینی در زمان پخت به این آبگوشت اضافه کنید.
- همچنین میتوانید بادمجان ها را سرخ کنید و پس از کوبیدن اضافه نمایید.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/737348/طرز-تهیه-آبگوشت-کشک-رسپی-مخصوص-لرستانی-و-اراکی‌ها
بستن   چاپ