پیام آذری - به طور معمول، ارتباطی که بین غذا و کشورها وجود دارد بسیار آشکار است. مثلاً اکثر ما میدانیم که غذاهایی مانند پیتزا، ماهی و چیپس یا سوشی از کدام کشورها سرچشمه گرفتهاند. اما در اینجا غذاهایی از سراسر جهان آورده شده که ممکن است چندان برایتان آشنا نباشند، اما قطعا ارزش امتحان کردن دارند!
1. بریتانیا، پای ماهی پای ماهی یک غذای سنتی بریتانیایی است که با انواع ماهیها، معمولاً ماهی سفید، درست میشود، اگرچه استفاده از ماهی قزل آلا، هادوک دودی و میگو نیز بسیار رایج است.
سپس روی آن را با سیب زمینی و پنیر میپوشانند.
2. برزیل، پاستل د فورنو
3. اسپانیا، فابادا آستوریانا
Fabada asturiana یک خورشت لوبیا است که معمولا در زمستان سرو میشود. با گوشت، بیکن، سوسیس خون و چوریزو (چوریتسو) درست میشود. با وجود اینکه منشأ آن آستوریاس اسپانیا است، در سرتاسر این کشور یافت میشود.
4. لبنان، صفیحه
5. پرتغال، ساندویچ فرانسیسینیا
6. کلمبیا، سانکوچو
7. گواتمالا، جوکون
8. ایالات متحده آمریکا، کریول میگو
9. سوئیس، آلپلرمکرونن
10. شیلی، کمپلتو
11. اندونزی، ایکان باکار
12. نیوزیلند، هانگی
13. ایتالیا، کاچیکو
14. کانادا، تورتیه
15. مصر، کُشَری
16. جمهوری چک، کولایدا
17. آرژانتین، لوکرو
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
http://www.Azari-Online.ir/fa/News/734392/17-غذای-غیرمعروف-اما-خوشمزه-کشورهای-مختلف