پیام آذری
وزن هر عدد قرابیه: قرابیه؛ شیرینی خوشمزه و پرطرفدار
شنبه 7 مهر 1403 - 22:39:53
پیام آذری - به گزارش خبرنگار وبگردی ایونا به نقل از پارسی دی؛ یک نوع شیرینی محلی است اما از نوع مجلسی. قرابیه طرفداران زیادی دارد. شیرینی قرابیه بیشتر در مناطق آذربایجان، ترکیه، زنجان و همینطور در قزوین و درگر شهر های ایرانی و خارجی تهیه میشود. شیرینی قرابیه شیرینی است که از بادام ، شکر و تخم مرغ به همراه مغزیجات تهیه می شود.
به همین دلیل کمی شیرینی گرانتری به نسبت شیرینی های دیگر می باشد. عموما شیرینی قرابیه را به نان شیرینی قرابیه تبریز و یا شیرینی قرابیه ترکیه نیز می شناسند. هر چند که قرابیه برای تبریز نیست و در بیشتر شهر ها تهیه میشود و طرفداران خودش را دارد. شیرینی قرابیه انواع مختلف دارد مانند: قرابیه گردویی و همینطور قرابیه نارگیلی. امیدوارم از روی دستوری که در پارسی دی برای تهیه قرابیه تبریز آورده شده است شیرینی قرابیه را تهیه بفرمائید و به همراه چایی و یا قهوه در کنار خانواده نوش جان فرمائید.
مواد لازم
سفیده تخم مرغ3 عدد
خلال بادام150 گرم
شکر200 گرم
وانیل1/4 قاشق چایخوری
بادام، پسته و شکربرای تزیین
طرز تهیه شیرینی قرابیه 1مرحله اول: بادام
بادام ها را خرد و ریز کنید. برای این کار میتوانید بادام ها را درون غذا ساز بریزید و یا در کیسه پلاستیکی ریخته و سپس بکوبید. میتوانید پودر بادام را به صورت آماده تهیه کنید.
2مرحله دوم: فر
فر را در 150 درجه سانتی گراد و یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا به مدت 30 دقیقه گرم شود. قبل از روشن کردن فر، سینی فر را بیرون بیاورید.
3مرحله سوم: آماده سازی خمیر قرابیه
بادام ها را در ظرفی بریزید. شکر، وانیل و سفیده تخم مرغ را به آن اضافه کنید. کمی مخلوط کنید و سپس با دنده ی ریز چرخ گوشت مواد را دو مرتبه چرخ کنید.
4مرحله چهارم:قیف زدن
داخل سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کنید. به کمک ماسوره و یا قاشق و یا اسکوپ ساز خمیر را با فاصله و با اندازه های تقریبا یکسان روی کاغذ روغنی قرار دهید.
5مرحله پنجم: پسته و بادام
کمی پسته و بادام را خرد کنید. برای تزیین شیرینی مقداری پسته، بادام و در صورت تمایل مقداری شکر روی شیرینی ها بپاشید و کمی فشار دهید تا به روی خمیر بچسبند.
6مرحله ششم: پخت شیرینی قرابیه تبریز
سینی را داخل فر بگذارید و اجازه دهید به مدت 15 الی 20 دقیقه شیرینی ها بپزند. مراقب باشید که شیرینی ها نسوزند. فقط کمی اطرافشان و روی آن ها طلایی رنگ شود کافی است.
7مرحله هفتم: پایان کار
وقتی شیرینی های قرابیه تبریز آماده شدند آن ها را از فر خارج کنید. صبر کنید تا خنک شوند سپس از کاغذ روغنی جدا کنید. ممکن است بعضی شیرینی ها به کاغذ روغنی چسبیده باشند؛ برای جدا کردن آن ها مقداری آب به پشت کاغذ روغنی اسپری کنید. همچنین میتوانید از دستمال پارچه ای مرطوبی به جای اسپری آب استفاده کنید. سپس شیرینی را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت شیرینی قرابیه
شیرینی قرابیه تبریز خیلی زود و در مجاورت هوا خشک می شود. بهتر است آن ها را در ظرفی درب دار نگه داری کنید.
برای تزیین شیرینی قرابیه تبریز به جای اینکه بادام و پسته را خودتان خرد کنید، میتوانید از خلال بادام و خلال پسته استفاده کنید.
دستور تهیه قرابیه بادامی تبریز را در پارسی دی در خدمت شما عزیزان تقدیم نمودیم اما نوع دیگر آن قرابیه گردویی تبریز است که در تهیه شیرینی گردویی به جای بادام از پودر گردو و یا گردوی ریز شده استفاده می شود.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/733238/وزن-هر-عدد-قرابیه--قرابیه؛-شیرینی-خوشمزه-و-پرطرفدار
بستن   چاپ