پیام آذری

آخرين مطالب

ضرورت ارتقاء کیفیت محصولات تولیدی و رفع موانع تولید سیاسی

ضرورت ارتقاء کیفیت محصولات تولیدی و رفع موانع تولید
  بزرگنمايي:

پیام آذری - تبریز-مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی بر ضرورت ارتقاء کیفیت محصولات تولیدی و رفع موانع تولید تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، حسین فتحی بعد از ظهر چهارشنبه در نشست خبری اعضای ستاد بزرگداشت هفته کار و کارگر اظهار کرد: سال جدید از سوی مقام معظم رهبری به نام تولید و سرمایه‌گذاری برای تولید نامگذاری شده است؛ چرا که تولید یعنی کاهش وابستگی و تقویت استقلال و اقتدار کشور.
وی افزود: ارتقا تولید یعنی بالا رفتن ارزش افزوده، درآمدزایی و در مجموع یعنی همه چیز که نقش تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در این عرصه بسیار چشمگیر است.
فتحی با بیان اینکه تولیدی ایده آل است که دارای ارزش افزوده باشد، افزود: سرمایه‌گذاری برای تولید بدون سرمایه‌گذاری بر سرمایه انسانی و نیروی کار بی معنی است؛ اگر نیروی انسانی را نادیده بگیریم سرمایه‌گذاری در تولید نقش مؤثری نخواهد داشت.
وی ابراز داشت: سرمایه‌گذاری در نیروی انسانی منجر به ارتقا مهارت و این امر به امنیت، تثبیت اشتغال، درآمد بالا، بهره وری و کیفیت محصولات می‌انجامد.
فتحی همچنین بر ضرورت ارتقا کیفیت محصولات تولیدی و رفع موانع تولید تاکید و اضافه کرد: برای حضور در بازارهای جهانی و رقابت در سطح بین‌المللی چاره‌ای جز افزایش کیفیت تولیدات و پایین آوردن قیمت تمام شده تولید نداریم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی یادآور شد: در سال جاری برای ارتقا کیفیت تولید چندین برنامه محوری و تحولی را در دستورکار داریم که هدایت نقدینگی و مشوق‌های سرمایه گذاری در مسیر درست، نقش آفرینی مؤثر تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در ارتقای تولید، همکاری و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و تشکیل هیئت اندیشه ورز استان از جمله آنها است.
این مسئول اذعان داشت: آینده صنعت به سمتی می‌رود که برخی از مشاغل از بین خواهند رفت و در مقابل شغل‌های جدید ایجاد می‌شود؛ یعنی مسئله آینده کمبود فرصت شغلی نیست بلکه مسئله اصلی هماهنگی مهارت و دانش نیروی کار با نیاز صنایع جدید است.وی در ادامه به برنامه‌هایی مثل ایجاد جهش تولید مسکن ارزان قیمت برای کارگران و احداث مسکن در جوار کارگاه‌ها، کاهش قراردادهای موقت و تبدیل قراردادهای غیر مستقیم به قراردادهای مستقیم، کاهش حوادث ناشی از کار، ایمنی، بهسازی و اصلاح ساختارهای اقتصادی و کاهش دعاوی کارگری و افزایش مزد کارگران اشاره کرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی با اشاره به افزایش 45 درصدی حقوق کارگران در سال 1404، گفت: این میزان افزایش نگاه عدالت محوری و اراده سیاسی دولت برای افزایش رفاه قشر کارگر را نشان می‌دهد، اما در کنار آن باید تورم مهار شود تا این افزایش در معیشت و رفاه کارگران مؤثر باشد.
فتحی اعلام کرد: در نظر داریم از ظرفیت قانون کار بهره ببریم و تولید و بهره وری را افزایش دهیم؛ منافع کارگر در گرو اصلاح سیاست‌های کلان کشوری و افزایش مهارت‌های بروز است که موجب می‌شود امنیت شغلی محقق می‌شود.
وی ادامه داد: یکی از مواردی که به دنبال امنیت شغلی برای کارگران است بحث عدالت مزدی است که در سالهای اخیر اصلاح طبقه بندی مشاغل در دستور کار قرار گرفته و کارفرمایان هم دنبال آن هستند؛ امسال هم طرح عدالت مزدی اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به برنامه‌های بزرگداشت هفته کار و کارگر در آذربایجان شرقی توضیح داد: این هفته از روز جمعه آینده و با پیاده روی خانوادگی در مجموعه عون بن علی و برپایی میز خدمت در نماز جمعه آغاز می‌شود؛ روز شنبه گلباران مزار شهدا، دیدار با امام جمعه، برگزاری مسابقات قرآنی و نشست‌های تخصصی انجام خواهد شد.
فتحی ادامه داد: یکشنبه جشنواره امتنان از واحدها و کارگران نمونه مخترع و مبتکر و روزهای بعدی حضور در واحدهای صنعتی و برپایی میز خدمت در کارخانه‌ها، برگزاری یادواره 400 شهید در شرکت پگاه و در نهایت برگزاری همایش ایمنی و کاهش حوادث ناشی از کار در فرهنگسرای الغدیر و جنگ‌های شادی در دستور کار قرار دارد.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/817800/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دلیل دست به یقه شدن غول ترکیه با پرسپولیس

رگبار، وزش باد شدید و تگرگ در راه این استان‌ها

آموزش رایگان گلف برای دانشجویان دانشگاه آزاد تبریز

معادن پیشران توسعه آذربایجان غربی

عکس متفاوت از شیرین سریال تاسیان

سلبریتی و افراد مشهور ایرانی و خارجی که فرزندان طلاق هستند/ ویدئو

تشییع پیکر مادر شهید مقصود هاشم زاده در هریس

برگزاری مراسم عزاداری سالروز شهادت امام جعفر صادق در تبریز

برگزاری نشست ملی طرح ارتقای سواد سنجش معلمان در تبریز

کشف 46 دستگاه غیرمجاز استخراج رمز ارز در تبریز

دست گدای میلیونر در تبریز رو شد

حسینی بای عزادار شد

بیمارستان اشنویه بعد از 11 سال آماده بهره‌برداری شد

حادثه مرگبار در گرمی / یک نفر کشته شد + تعداد مصدومان

موجودی نجومی حساب گدای تبریزی خبرساز شد

بند ویژه کارتال برای فسخ قرارداد با پرسپولیس

دستگیری کلاهبردار میلیاردی در پوشش فروش حواله‌خودرو گران‌قیمت در تبریز

کشف جسد جوان غرق شده در آبگرم روستای قینرجه تکاب

جشن تولد 85 سالگی رادیو در دیار چی چست

ضبط 6 گونی البسه قاچاق

جریمه و ضبط کالا تاوان قاچاقچی لوازم یدکی

کشف 4 تن آرد قاچاق در میاندوآب

ضبط ماینرهای قاچاق در بوکان

آرین منش: حاکمیت به جز تجدیدنظر در سیاست‌های اشتباه، راه دیگری در پیش رو ندارد

ارمنستان مقصد خوب صادراتی برای کالا‌های ایرانی است

فرسوده بودن 50 درصد مدارس آذرشهر

تمرکز بر تولیدات‌ دانش‌بنیان و افزایش بهره‌وری در اردبیل

دستگیری مخل نظم و امنیت در اردبیل

دستگیری یکی از اراذل و اوباش معروف و سابقه دار میانه

دستگیری کلاهبردار میلیاردی در پوشش فروش حواله خودرو گرانقیمت در تبریز

ماجرای زورگیری از دو دانشجوی دانشگاه خواجه نصیر تهران چه بود؟

زورگیران دو دانشجو را هدف حمله قرار دادند

مردم آذربایجان خود را مدیون شهدای خدمت می‌دانند

فرصت‌ها و تهدید‌های معادن در آذربایجان شرقی

افزایش نسبی دما تا 5روز آینده در کشور

مدیران دستگاه‌ها به مدارس محل تحصیل خود سر بزنند

گردهمایی معاونین آموزش متوسطه نواحی و مناطق استان

یک فوتی و 9 مصدوم در اثر تصادف رانندگی در گرمی

استایل جدید مهرداد صدیقیان بازیگر «جان سخت» وایرال شد

کامنت جالب هوتن شکیبا برای بهرام افشاری

عیادت آشا محرابی بازیگر سریال ناریا از مادر عمو پورنگ/ ویدئو

پایان جولان متکدی غیربومی با 860 میلیون تومان در حساب

گام مهم برای ایمنی پاکبانان؛ تجهیز به چراغ‌های هشداردهنده در مناطق پرتردد شهری

هفدهمین کمیسیون پزشکی مدعیان مصدومیت شیمیایی سردشت برگزار می‌شود

دانش آموزان بوکانی مقام دوم مسابقات استانی المپیاد آماده را کسب کردند

معادن یکی از پیشران‌های مهم اقتصادی آذربایجان غربی هستند

راهنمای خرید مکمل‌های زیبایی پوست و کلاژن خارجی اصل در 4 قسط

بارش‌های رگباری و تگرگ اردبیلی‌ها را غافلگیر کرد

افزایش 3 برابری شرکت‌های دانش‌بنیان در اردبیل

دریافت اعتبار مالیاتی بخش خصوصی به ازای سرمایه گذاری در حوزه آموزش