نخبگان در خط مقدم حل بحرانهای کشور قرار دارند
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل، گفت: نخبگان در خط مقدم حل بحرانها و تنگناهای کشور در حوزههای مختلف قرار گرفتهاند. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، رضا کریمی عصر امروز در آیین معارفه رئیس جدید بنیاد نخبگان استان اردبیل، اظهار داشت: دانشگاه محقق اردبیلی بهترین فضا را برای استقرار بنیاد نخبگان فراهم کرده، ولی در گذشته دوستان ما از این پیشنهاد استقبال نکردند و انتظار میرود در دوره جدید فعالیت بنیاد نخبگان از بستر فراهم شده در دانشگاه محقق اردبیلی برای استقرار بنیاد نخبگان استقبال شود.
وی تصریح کرد: تمام ظرفیتهای اداری و اجرایی استان در اختیار بنیاد نخبگان است و این مجموعه باید در گستره وسیعتر در سطح استان نسبت به شناسایی و معرفی نخبگان اقدام کرده و به عنوان یک نهاد فراگیر، زمینه و بستر استفاده از ظرفیت نخبگانی را در مسیر توسعه و پیشرفت استان فراهم آورد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل گفت: اولین شکرگزاری و قدردانی از نعمت نخبگی این افراد دفاع همهجانبه از ایران است و نخبگان ما که عمدتا جوانان غیور و صاحب ایده و فکر هستند، ترجیح میدهند تا در کشور برای حل مشکلات آستین همت بالا زده و از مهاجرت و سایر اقدامات پرهیز کنند.
کریمی افزود: در حل چالشها و مسئله ملی و استانی نخبگان باید در خط مقدم قرار گیرند تا شاهد حل بحرانها، مشکلات و نارساییها در ابعاد مختلف باشیم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در کنار تکریم نخبگان، باید اشتغال و تأمین مسکن آنها و همچنین بهبود معیشت نخبگان مورد توجه قرار گیرد تا آنها به دور از این دغدغهها بتوانند با خیال راحت در حل مشکلات کشور از ظرفیت نخبگی و توانمندی خود بیشتر استفاده کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل اضافه کرد: امروز در عرصه صنعت، کشاورزی و گردشگری ما به ارائه طرحها و نظرات علمی و کارشناسی نخبگان نیاز داریم تا بستر تولید، اشتغال و حرکتهای تحولی شکل گرفته و زمینه و بستر یک اقدام مؤثر را شاهد باشیم.
کریمی از بنیاد ملی نخبگان خواست که تنها به توزیع اعتبارات بسنده نکرده و پیش روندگی کارها را در عرصه ایجاد تحول نخبگانی انجام داده و زمینه یک حرکت خوب و مؤثر را در سطح ملی و استانی فراهم کند.
در این مراسم رئیس سابق بنیاد نخبگان استان اردبیل بیان کرد: این بنیاد در سالهای گذشته سعی کرده تا بر اساس مأموریت محوله در حوزه نخبهشناسی، نخبهگزینی، نخبهپروری و نخبهگماری اقدامات مؤثر و تحولآفرینی را انجام دهد.
داوری در ادامه یادآور شد: با تشکیل کارگروهها و کمیتههای راهبردی سعی کردیم در حوزههای مختلف از مدارس گرفته تا دانشگاهها زمینه جذب و شناسایی نخبگان را فراهم کنیم به طوری که در قالب طرح شهید رضایی 33 نفر نخبه شناسایی شده و 17 بازدید علمی، صنعتی دانشجویان از مراکز مختلف استانی به انجام رسیده است.
وی برگزاری آیین تجلیل از سرآمدان و مفاخر استان را در حوزههای مختلف در سال گذشته یادآور شد و تصریح کرد: تکریم نخبگان فرهنگی، هنری و قرآنی نیز در اولویت برنامهریزیها بوده به طوری که ما به 428 نفر ارائه خدمات کرده و بالغ بر 12 برنامه فرهنگی را اجرا کردیم.
رئیس سابق بنیاد نخبگان استان اردبیل به برپایی مجمع خیران نخبه پرور در استان و ضرورت راهاندازی ساختمان آبرومند بنیاد نخبگان را یادآور شد و گفت: در حل مشکل مسکن نخبگان نیز گامهای جدی برداشته شده که قطعا ادامه این مسیر می تواند به تأمین مسکن مورد نیاز کمک کند.
داوری افزود: سه هزار نفر در آموزش و پرورش از برنامههای بنیاد نخبگان اطلاعات دقیقی را کسب کرده و ما نسبت به جذب دانشآموزان نخبه و توانمند علمی اقدام کردیم تا در مراحل مختلف تحصیلی همراهی و پشتیبانی لازم را از این نخبگان انجام دهیم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در حل مشکلات متعدد استان از آسیبهای اجتماعی گرفته تا کاهش آسیب سرمازدگی باغات و طرحهای توانمندسازی جنگل فندقلو و دیگر پروژههای توسعه محور استان با همراهی نخبگان تدوین و اجرایی شده و نتایج سودمند آن را شاهد و ناظر هستیم.
انتهای پیام/131/
-
چهارشنبه ۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۹:۲۸
-
۱۰ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/817749/