50 هزار اشتراک پذیری جدید گاز در آذربایجان غربی
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام آذری - مدیر بهره برداری شرکت گاز آذربایجان غربی از جذب نزدیک به 50 هزار مشترک جدید طی سال گذشته خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، رضا اصغری اظهار کرد: طی سال گذشته 25 هزار و 718 اشتراک شهری و 24 هزار و 217 اشتراک روستایی پذیرش شد که نسبت به سال 1402 از رشد 82 درصدی برخوردار بود.
وی با بیان اینکه سال قبل همچنین 21 هزار و 870 انشعاب جدید در استان واگذار شد، افزود: از این تعداد 4518 انشعاب شهری و 17 هزار و 352 انشعاب نیز روستایی بود.
مدیر بهره برداری شرکت گاز آذربایجان غربی با اعلام اینکه سال 1403 در قالب گازرسانی به حفرات خالی 107 کیلومترشبکه گذاری شد، ادامه داد: با این اقدام، 36 هزار خانوار از نعمت گاز برخوردار شدند.
اصغری با بیان اینکه سال گذشته 28 هزار و 525 کنتور به دلیل خرابی یا هر دلیل دیگری تعویض شد، گفت: این تعداد نسبت به سال 1402 از افزایش حدود 11 درصدی برخوردار بود.
وی همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر تعداد کشفیات مربوط به انشعابات غیرمجاز و برخورد با آنها نیز اعلام کرد: سال گذشته 347 انشعاب غیرمجاز شناسایی و کشف شد که ضمن محاسبه مصرف غیرمجاز آنها و اخذ جریمه، به عنوان متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
-
سه شنبه ۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۸:۰۴
-
۸ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/817168/