پیام آذری

آخرين مطالب

ضرر 12 هزار میلیاردی سرمایه‌گذاران با تعلل دستگاه‌‌ اجرایی گفتگو

ضرر 12 هزار میلیاردی سرمایه‌گذاران با تعلل دستگاه‌‌ اجرایی
  بزرگنمايي:

پیام آذری - معاون قضایی دادگستری استان اردبیل گفت: تأخیر و تعلل دستگاه‌های اجرایی در پاسخ به استعلامات سالانه بیش از 12 هزار میلیارد تومان به سرمایه‌گذاران در استان اردبیل ضرر و زیان وارد می‌کند. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، یوسف خدادادی عصر پنجشنبه در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در اردبیل اظهار داشت: با شروع سال جدید و فصل کاری بازدید از واحدهای تولیدی آغاز شده و ما حتی امسال مصمم هستیم با سفر به شهرستان‌ها، از شهرک‌ها و نواحی صنعتی نیز بازدید کنیم.
وی تصریح کرد: هدف از این بازدیدها شنیدن درد دل سرمایه‌گذاران و کارآفرینان و حل موانع و مشکلات آنها است که امیدواریم با همراهی مدیران دستگاه‌های اجرایی و کارشناسان و مسئولان امر زمینه تسهیل‌گری فرآیند حمایت از سرمایه‌گذاران فراهم آید.
معاون قضایی دادگستری استان اردبیل با انتقاد از حاضر نشدن برخی از مدیران استان در جلسات تسهیل و حمایت از سرمایه‌گذاران گفت: انتظار می‌رود در سال مزین به سرمایه‌گذاری برای تولید و تاکید مقام معظم رهبری، شخص مدیران در این جلسات حاضر بوده و با توجه به اهمیت موضوع، پیگیری‌های لازم برای رفع موانع را صادر کنند.
خدادادی انجام مصوبات و در نظر گرفتن تشویق و تنبیه را برای مدیران توانمند و فاقد کارآمدی در پیگیری موضوعات و مسائل سرمایه‌گذاری یادآور شد و افزود: برخی از سرمایه‌گذاران در شهرستان‌ها از تبعیض به وجود آمده در ارائه تسهیلات برای سرمایه‌گذاران در مرکز استان و شهرستان‌ها گله‌مند بودند که باید به نحوی عمل کنیم تا احساس تبعیض در بین سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان در مناطق مختلف استان از بین برود.
وی پیشنهاد کرد تا در سال‌‌جاری مصوبات شورای گفت‌وگو، حمایت قضایی و ستاد تسهیل به صورت دقیق و کارشناسی در ابعاد اجرایی و عدم توفیق در مراحل اجرا بررسی و مورد کنکاش قرار گیرد تا علل و عوامل اصلی مشکلات و موانع برای همراهی سرمایه‌گذاران مشخص شده تا در سیاست‌گذاری‌ها دیگر شاهد تکرار فرآیند نباشیم.
معاون قضایی دادگستری استان اردبیل در ادامه خاطرنشان کرد: تعلل و تأخیر دستگاه‌های اجرایی در پاسخ به استعلامات سال گذشته بیش از 12 هزار میلیارد تومان به سرمایه‌گذاران ضرر و زیان وارد کرده که یک رقم فاجعه بار است و بهتر است در پاسخ به استعلامات در سریعترین زمان اقدامات انجام شده تا فرآیند اجرای پروژه‌ها با تأخیر و تعلل روبه‌رو نشود.
خدادادی اضافه کرد: موضوع حمایت از سرمایه‌گذاران در تأمین زمین بیش از هر زمان دیگر مورد توجه است و در کنار تأمین زمین، بهتر است واحدهای راکد و نیمه فعال و یا سرمایه‌گذارانی که اقدام به تحویل زمین گرفته ولی تاکنون پروژه خود را انجام ندادند، تعیین تکلیف شوند.
انتهای پیام/131

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/815105/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حاکمیت هوای مطبوع بهاری در استان اردبیل

بهترین خوراکی‌ها برای رفع سوزش

کبد چرب قابل درمان است؛ اگر...

کبد چرب قابل درمان است؟

وعده سنگین برای ویترین ترک خورده شمشیربازی؛ جلسه فنی با محوریت غیرفنی

اعتراف «حمید حسین‌نژاد» به مشارکت در شهادت 8 مرزبان در چالدران

رگبار پراکنده باران در 3 استان

پیش‌بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی استان هرمزگان در روز شنبه 30 فروردین 1404

مناسبت روز/ شنبه، 30 فروردین‌ماه

دلیل سوزش ادرار چیست؟+ درمان

ستاره اسکوچیچ مثل مهاجم پرسپولیس شد!

رگبار پراکنده باران در چند استان

هواشناسی ایران1404/1/30؛ناپایداری و افزایش دما تا پنجشنبه

هواشناسی امروز؛ 30 فروردین| رگبار پراکنده باران در 3 استان، افزایش دما در نیمه غربی کشور

نیمه غربی کشور کشور گرم می‌شود/ 3 استان رگبار پراکنده باران خواهند داشت

عبور امواج بارشی از کشور طی سه‌شنبه | این استان‌ها بارانی می‌شوند

درخشش بیمه دی در خدمات‌رسانی به ایثارگران؛ رتبه اول توانگری و پرداخت به‌روز مطالبات درمانی

حضور استاندار آذربایجان شرقی در بین پرشورهای تیم تراکتور

پیام تبریک و تقدیر استاندار شرقی به مناسبت پیروزی تیم تراکتور مقابل ملوان

پیگیر تأمین اعتبار راه‌اندازی کتابخانه سیار در آذربایجان شرقی هستیم

شهرستان میانه ظرفیت‌های بالایی برای توسعه دارد

سیاست ما در قبال شهرستان‌ها پیگیری مسایل بر مبنای خرد جمعی است

جدول زمان‌بندی قطع برق استان اردبیل در 30 فروردین

اسکوچیچ از کمک داور ویدئویی متنفر است!

سرمایه‌گذاری خارجی در ایران، سراب است یا واقعیت؟

بازدید معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل از مدارس کورائیم

در سفر وزیر کار به شهرستان سراب چه گذشت؟

رعایت عدالت در خدمت‌رسانی اولویت ماست

هیأت تجاری و اقتصادی چین به استان اردبیل سفر می‌کند

منصوریان: موسیمانه را شب اخراجش دیدم

رگبار پراکنده باران در 3 استان/ افزایش دما در نیمه غربی کشور

حجت الاسلام قریشی : لزوم پیگیری اجرای قوانین و تحقق شعار سال توسط مسئولان

نبرد کتابفروشی‌های سنتی با موج فروش آنلاین کتاب

فرشتاپن آماده‌ی ترک ردبول؛ استون مارتین در موقعیتی برتر

تنیس روی میز آسیای میانه 2025/ گام بلند دختران جوان ایران برای صعود به فینال

ارزش بازار کتاب ایران؛ 16 هزار و 500 میلیارد تومان

کمبود این ویتامین سبب ترَک خوردن پوست می‌شود

جشن پیروزی تراکتور با شکار قو

استایل عجیب بهنوش بختیاری به همراه بادیگاردهایش در افتتاحیه یک لباس فروشی/ ویدئو

ادامه بحران درمان؛ 6 برابر شدنِ قیمتِ ارز دارو و بازنشستگانی که ترک درمان می‌کنند! قیمت دارو در اردیبهشت و خرداد چقدر می‌شود و با این اوصاف، مزدبگیران کم‌درآمد از جمله کارگران به خصوص کارگران بازنشسته به چه مصائب لاینحلی گرفتار می‌آیند؟

شمس آذری ها بدون مصاحبه ورزشگاه را ترک کردند

رئیس دستگاه قضا : هر ترک فعلی جرم نیست + فیلم

پایتخت از تلویزیون رفت، جام از پایتخت!

شغل جدید «بایدن» چقدر درآمد دارد؟

اعتیاد به گل(ماری جوانا): خطرات، علائم و راه‌های ترک اعتیاد

جدول لیگ برتر فوتبال ایران تا پایان هفته بیست و هفتم؛ جام در نزدیکی تبریز است

ارائه خدمات درمانی و مشاوره‌ای رایگان در اردوی جهادی سلامت مراغه برگزار شد

تنها یکبار در عمرتان این دعا را بخوانید تا بزرگترین خواسته تان برآورده شود

آمریکا دیگر گزینه‌ای جز عقب‌نشینی ندارد

نوری: مسئولین تبریز بلد نیستند بازی برگزار کنند!