پیام آذری

آخرين مطالب

اسکوچیچ: به مسائل حاشیه‌ای بی‌اعتنایم/هواداران استادیوم را پُر کنند گفتگو

اسکوچیچ: به مسائل حاشیه‌ای بی‌اعتنایم/هواداران استادیوم را پُر کنند
  بزرگنمايي:

پیام آذری - سرمربی تیم فوتبال تراکتور گفت: من به عنوان سرمربی از بازیکنان می‌خواهم به مسائل حاشیه‌ای اهمیت ندهند و فکرشان معطوف به مسائل فوتبالی و حرکات داخل زمین باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، دراگان اسکوچیچ در نشست خبری قبل از بازی با ملوان بندرانزلی، اظهار داشت: نسبت به اهمیت این دیدار آگاه هستیم. تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم و با انگیزه بالا آماده این دیدار شده‌ایم. انتظار دارم پیروز شویم. برای رسیدن به این هدف، هرچیزی که لازم باشد، انجام می‌دهیم.
وی افزود: من از هواداران می‌خواهم کنارمان باشند و استادیوم را پُر کنند. حضورشان همواره انرژی بخش بوده و حمایت، همدلی و هم افزایی هواداران با اعضای تیم باعث ایجاد انرژی خوب می‌شود. تمامی بازیکنان آماده هستند. ما احترام زیادی برای ملوان قائل هستیم. بازیکنانی که قبلاً شاگرد من بودند، اکنون در کادرفنی ملوان حضور دارند و زحمت می‌کشند. آنان کارهای خوبی برای ملوان انجام دادند. با احترام به کادرفنی رقیب، تراکتور برای کسب پیروزی بازی می‌کند. من از مازیار زارع، سرمربی ملوان نام می‌برم که زحمات زیادی برای ملوان می‌کشد. خوشحال هستم که در این سمت فعالیت می‌کند.
سرمربی تراکتور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه تدابیری برای حفظ تیم از حواشی دارید؟ بیان کرد: کاری از دست ما بر نمی‌آید. ما باید حرفه‌ای‌گری را حفظ کرده و تمرکزمان روی تراکتور و باشگاه باشد و اهمیتی به این مسائل حاشیه‌ای ندهیم. قطعاً حواشی تأثیرگذار بوده و می‌خواهیم مسابقات در شرایط عادی برگزار شود. برقراری این شرایط وظیفه دیگران است. من به عنوان سرمربی از بازیکنان می‌خواهم به چنین مسائلی اهمیت ندهند و فکرشان معطوف به مسائل فوتبالی و حرکات داخل زمین باشد. آنان باید نسبت به حواشی بی‌اعتنا باشند. همیشه برای رقبا احترام قائل شده‌ایم و می‌خواهیم این احترام متقابل باشد و هر دو تیم فقط به فوتبال فکر کنند.
اسکوچیچ در رابطه با هجمه وارد شده به بیرانوند و برنامه ویژه هواداران برای حمایت از این دروازه‌بان، تأکید کرد: نمی‌خواهم در این خصوص صحبت کنیم. ما باید در خصوص باشگاه تراکتور حرف بزنیم. اینجا هر کاری که برای موفقیت تراکتور لازم باشد را انجام خواهیم داد. می‌خواهم تمرکز بازیکنان روی تیم باشد و هواداران برای یک نفر نه، بلکه برای تشویق تیم و رسیدن به هدف‌مان به ورزشگاه بیایند. بازی قبلی تمام شده است و من از هواداران دعوت می‌کنم حضور یافته و هم افزایی ایجاد کنند تا به برد تراکتور ختم شود. نمی‌خواهم مسائل شخصی را دخیل کنیم. بازی شخصی نیست و همه نماینده تراکتور هستند.
وی درباره هواداران تراکتور که همواره رفتار محترمانه و جوانمردانه‌ای با رقیبان دارند، اظهار داشت: انتظاری جز این نداریم. هوادران ما همواره احترام تمامی باشگاه‌ها را حفظ کرده‌اند. ما از باشگاه و هواداران درخواست کرده‌ایم که احترام رقیبان را حفظ کنیم. تیم ما در صدر جدول قرار دارد و طبیعی است که خیلی‌ها ضد ما باشند و با تمام توان برای متوقف کردن تراکتور تلاش کنند. فدراسیون باید در این خصوص تدابیر لازم را بیاندیشد تا کسی از خطوط قرمز رد نشود. شغل ما پرفشار است و ما خودمان را برای این فضای پرفشار آماده کرده‌ایم. هواداران در دیدار فردا با احترام به سایر تیم‌ها و برای حمایت از ما در ورزشگاه حضور یابند.
سرمربی تراکتور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تجربه حضور در ملوان کمک حال شما خواهد بود؟ بیان کرد: نمی‌توانم بگویم شناخت از آن تیم کمک حال من می‌شود. ملوان تیم قابل احترامی است. کادرفنی و بازیکنان این تیم نسبت به زمان حضور من تغییر یافته است. انزلی هم همچون اینجا شهر فوتبالی است. همانطور که گفتم، شرایط این تیم عوض شده و تجربه مربیگری در این تیم، فردا به من کمک نخواهد کرد.
وی در خصوص نتایج هفته‌های اخیر ملوان و هدف‌گذاری این تیم از بازی با تراکتور، گفت: من به آمار و ارقام فکر نمی‌کنم. به نظرم آمار در فوتبال معنای خاصی ندارد. سبک بازی حریف را آنالیز کرده‌ایم و از آنان شناخت داریم. خودمان را آماده کرده‌ایم. همچون سایر دیدارها، امکان دارد هر اتفاقی رخ دهد. ما بر اساس تحلیل از سبک بازی حریف، خودمان را آماده کرده‌ایم.
سرمربی تراکتور در خصوص دیدار مستقیم دو مدعی دیگر قهرمانی در هفته بیست و هفتم، گفت: مهم ما هستیم. فکرم را درگیر بازی دیگر تیمی نمی‌کنم. اگر تمرکز ما روی سایر اتفاقات باشد، تمرکزمان از بازی خودمان سلب می‌شود. ما باید کار خودمان را به سرانجام برسانیم.
وی درباره تاکتیک تیمش برای بازی فردا، اظهار داشت: من اکنون در این خصوص صحبت نمی‌کنم. احترام زیادی برای تمامی تیم‌ها قائل هستیم و هیچ تیمی را دست کم نمی‌گیریم. ما سبک بازی آنان را شناسایی کرده‌ایم و آنان هم از ما شناخت دارند. به نسبت شرایط، نکاتی را هر هفته به بازی تیم اضافه می‌کنیم.
اسکوچیچ در خصوص رفع محرومیت بازیکنان حریف در آستانه بازی با تراکتور، گفت: توجه به این مسائل، باعث از دست رفتن تمرکز تیم من می‌شود. موضوع ارزشمندی نیست که در این خصوص نظر بدهم. تمرکز من روی تراکتور است.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/814943/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

منصوریان: موسیمانه را شب اخراجش دیدم

رگبار پراکنده باران در 3 استان/ افزایش دما در نیمه غربی کشور

حجت الاسلام قریشی : لزوم پیگیری اجرای قوانین و تحقق شعار سال توسط مسئولان

نبرد کتابفروشی‌های سنتی با موج فروش آنلاین کتاب

فرشتاپن آماده‌ی ترک ردبول؛ استون مارتین در موقعیتی برتر

تنیس روی میز آسیای میانه 2025/ گام بلند دختران جوان ایران برای صعود به فینال

ارزش بازار کتاب ایران؛ 16 هزار و 500 میلیارد تومان

کمبود این ویتامین سبب ترَک خوردن پوست می‌شود

جشن پیروزی تراکتور با شکار قو

استایل عجیب بهنوش بختیاری به همراه بادیگاردهایش در افتتاحیه یک لباس فروشی/ ویدئو

ادامه بحران درمان؛ 6 برابر شدنِ قیمتِ ارز دارو و بازنشستگانی که ترک درمان می‌کنند! قیمت دارو در اردیبهشت و خرداد چقدر می‌شود و با این اوصاف، مزدبگیران کم‌درآمد از جمله کارگران به خصوص کارگران بازنشسته به چه مصائب لاینحلی گرفتار می‌آیند؟

شمس آذری ها بدون مصاحبه ورزشگاه را ترک کردند

رئیس دستگاه قضا : هر ترک فعلی جرم نیست + فیلم

پایتخت از تلویزیون رفت، جام از پایتخت!

شغل جدید «بایدن» چقدر درآمد دارد؟

اعتیاد به گل(ماری جوانا): خطرات، علائم و راه‌های ترک اعتیاد

جدول لیگ برتر فوتبال ایران تا پایان هفته بیست و هفتم؛ جام در نزدیکی تبریز است

ارائه خدمات درمانی و مشاوره‌ای رایگان در اردوی جهادی سلامت مراغه برگزار شد

تنها یکبار در عمرتان این دعا را بخوانید تا بزرگترین خواسته تان برآورده شود

آمریکا دیگر گزینه‌ای جز عقب‌نشینی ندارد

نوری: مسئولین تبریز بلد نیستند بازی برگزار کنند!

معاون دادستان تبریز با دبیر ستاد امر به معروف آذربایجان شرقی دیدار کرد

صف آرایی مردم هریس در حمایت مردم فلسطین + عکس

ارتش، بازوی ولایی نظام و حافظ عزت و امنیت ایران اسلامی است

از هم‌افزایی هیئات تا اجرای سند ملی

آخرین وضعیت قیمت‌ها: از برنج تا گوشت مرغ + تغییرات هفتگی

زارع: بهانه نمی‌آورم؛ تراکتور از ما بهتر بود!

وزیر امور خارجه کشورمان پایتخت روسیه را به مقصد تهران ترک کرد

پژمان نوری: در تبریز بلد نیستند بازی برگزار کنند

سفر رییس جمهور ایران به باکو برای بهبود وضعیت اقتصادی

سلام نظامی از دل آذربایجان؛ دیدار تاریخی ارتش و سپاه در تبریز برگزار شد | تصاویر

کنترل بازی کاملاً در اختیار تراکتور بود

مردم در اسلام‌آباد می‌مانند | بازآفرینی شهرک نیایش در طرح حیاط تهران کلید خورد

کمبود این ویتامین سبب ترَک‌ خوردن پوست می‌شود

دستِ خالی مازیار و ملوان در تبریز؛ تراکتور مقتدرانه پیروز شد

زارع: تراکتور استحقاق پیروزی در بازی امروز را داشت

تراکتور ملوان را از پیش‌رو برداشت تا گام بلندی برای قهرمانی در لیگ برتر بردارد

برف بهاری در میانه شکوفه‌ها | دشت لاله‌های واژگون کردستان عراق سفیدپوش شد +ویدئو

تصاویر هوایی از جمعیت پرشور تراکتوری‌ها در ورزشگاه یادگار امام تبریز – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تراکتور 3-0 ملوان / تراکتور بدون اما و اگر قهرمانی را می‌خواهد | اخبار ورزشی

سوءمدیریت و کم‌کاری برخی مسئولان نباید پشت نام مذاکرات پنهان شود

جدول لیگ برتر فوتبال با پیروزی تراکتور و سپاهان مقابل ملوان و پرسپولیس در هفته 27 : تبریز آماده قهرمانی و سپاهان در مسیر کسب سهمیه!

عراقچی، مسکو را به مقصد تهران ترک کرد

خلاصه بازی تراکتور 3 - ملوان 0+فیلم

فاجعه نظم و امنیت در میکسدزون تبریز

افزایش 2برابری تسهیلات حمایت از مشاغل خرد و خانگی در میانه

پیام تبریک استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت پیروزی تیم تراکتور

مراسم راهپیمایی در خوی در حمایت از مردم غزه + فیلم و عکس

آغاز طرح ساماندهی دکه های سطح شهر میاندوآب

56 درصد بودجه مصوب شهرستان مهاباد در سال گذشته محقق شد