پیام آذری

آخرين مطالب

باید با کم کاری و ترک فعل ناترازی برق برخورد شود اقتصادی

باید با کم کاری و ترک فعل ناترازی برق برخورد شود
  بزرگنمايي:

پیام آذری - به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، احمد مرادی در نشست علنی امروز چهارشنبه (27 فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی در اخطار قانون اساسی گفت: این مباحثی که در صحن علنی مطرح می‌شود که شامل لوایح دولت برای عضویت در مجامع بین‌المللی و اتحادیه‌های بین‌المللی است و چندین هفته هم با آن مواجه هستیم وقت گیر هستند و خواهش من این این است که اصول دیگر قانون اساسی را هم در نظر بگیریم.
وی افزود‌: در بحث حقوق ملت که ما این روزها مسائل و مشکلات اقتصادی مردم نظیر اشتغال را شاهد هستیم، وضعیت تولیدمان مشکل دارد و انتظار همه مردم از هیئت رئیسه و شخص جنابعالی این است که در این هفته‌هایی که می‌گذرد در بخشی از امور مجلس و وقت مجلس انتظارات مردم را هم واقعا بیاوریم و بحث کنیم.
رئیس کمیته برق مجلس افزود: ما الان در بحث ناترازی برق که صدای همه مردم و صدای همه نماینده‌های مجلس در آمده است مشکل داریم و انتظار این بود که این روزها وزیر نفت در صحن علنی مجلس حضور پیدا کنند و بیایند توضیح بدهند که این ناترازی 20 هزار مگاوات برق را به چه شکلی می‌خواهند حل کنند و به چه شکلی باید دنبال کنیم واین انتظار از حضرتعالی می رود که به چنین موضوعی توجه شود.
قالیباف در پاسخ به اخطار قانون اساسی این نماینده، گفت: همه امورات مجلس مهم است و هیچ کاری هم مهم تر از کار مردم نیست و اکنون موافقتنامه ها و مقاوله نامه ها که امضا کرده ایم از دو حالت خارج نیست یا ارتباطات اقتصادی و توسعه اقتصادی را دنبال می کنیم یا بحث استرداد زندانیان است که باز هم مشکل مردم است. من سفری نیست که به خارج بروم که قبل و بعد از آن به نسبتی که هموطنانی که گرفتارند و در زندان های خارج از کشور هستند خانواده های این ها دنبال این موضوعات نباشند.
وی افزود: جنابعالی عضو کمیسیون مجلس و از نمایندگان بسیار فعال هستید و رئیس کمیته برق نیز بوده اید لذا در کمیسیون پیگیر باشید و از آن ها بخواهید حضور پیدا کنند و هرجا نیز در صحن لازم باشد در روزهای نظارتی می توانیم بر اساس ماده 45 و 107 پیگیری کنیم و اصلاح و تکمیل قانون را انجام دهیم و اگر کم کاری و ترک فعل کرده اند برخورد کنیم و این نیز روشن است.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/814474/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تنیس روی میز آسیای میانه 2025/ گام بلند دختران جوان ایران برای صعود به فینال

ارزش بازار کتاب ایران؛ 16 هزار و 500 میلیارد تومان

کمبود این ویتامین سبب ترَک خوردن پوست می‌شود

جشن پیروزی تراکتور با شکار قو

استایل عجیب بهنوش بختیاری به همراه بادیگاردهایش در افتتاحیه یک لباس فروشی/ ویدئو

ادامه بحران درمان؛ 6 برابر شدنِ قیمتِ ارز دارو و بازنشستگانی که ترک درمان می‌کنند! قیمت دارو در اردیبهشت و خرداد چقدر می‌شود و با این اوصاف، مزدبگیران کم‌درآمد از جمله کارگران به خصوص کارگران بازنشسته به چه مصائب لاینحلی گرفتار می‌آیند؟

شمس آذری ها بدون مصاحبه ورزشگاه را ترک کردند

رئیس دستگاه قضا : هر ترک فعلی جرم نیست + فیلم

پایتخت از تلویزیون رفت، جام از پایتخت!

شغل جدید «بایدن» چقدر درآمد دارد؟

اعتیاد به گل(ماری جوانا): خطرات، علائم و راه‌های ترک اعتیاد

جدول لیگ برتر فوتبال ایران تا پایان هفته بیست و هفتم؛ جام در نزدیکی تبریز است

ارائه خدمات درمانی و مشاوره‌ای رایگان در اردوی جهادی سلامت مراغه برگزار شد

تنها یکبار در عمرتان این دعا را بخوانید تا بزرگترین خواسته تان برآورده شود

آمریکا دیگر گزینه‌ای جز عقب‌نشینی ندارد

نوری: مسئولین تبریز بلد نیستند بازی برگزار کنند!

معاون دادستان تبریز با دبیر ستاد امر به معروف آذربایجان شرقی دیدار کرد

صف آرایی مردم هریس در حمایت مردم فلسطین + عکس

ارتش، بازوی ولایی نظام و حافظ عزت و امنیت ایران اسلامی است

از هم‌افزایی هیئات تا اجرای سند ملی

آخرین وضعیت قیمت‌ها: از برنج تا گوشت مرغ + تغییرات هفتگی

زارع: بهانه نمی‌آورم؛ تراکتور از ما بهتر بود!

وزیر امور خارجه کشورمان پایتخت روسیه را به مقصد تهران ترک کرد

پژمان نوری: در تبریز بلد نیستند بازی برگزار کنند

سفر رییس جمهور ایران به باکو برای بهبود وضعیت اقتصادی

سلام نظامی از دل آذربایجان؛ دیدار تاریخی ارتش و سپاه در تبریز برگزار شد | تصاویر

کنترل بازی کاملاً در اختیار تراکتور بود

مردم در اسلام‌آباد می‌مانند | بازآفرینی شهرک نیایش در طرح حیاط تهران کلید خورد

کمبود این ویتامین سبب ترَک‌ خوردن پوست می‌شود

دستِ خالی مازیار و ملوان در تبریز؛ تراکتور مقتدرانه پیروز شد

زارع: تراکتور استحقاق پیروزی در بازی امروز را داشت

تراکتور ملوان را از پیش‌رو برداشت تا گام بلندی برای قهرمانی در لیگ برتر بردارد

برف بهاری در میانه شکوفه‌ها | دشت لاله‌های واژگون کردستان عراق سفیدپوش شد +ویدئو

تصاویر هوایی از جمعیت پرشور تراکتوری‌ها در ورزشگاه یادگار امام تبریز – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تراکتور 3-0 ملوان / تراکتور بدون اما و اگر قهرمانی را می‌خواهد | اخبار ورزشی

سوءمدیریت و کم‌کاری برخی مسئولان نباید پشت نام مذاکرات پنهان شود

جدول لیگ برتر فوتبال با پیروزی تراکتور و سپاهان مقابل ملوان و پرسپولیس در هفته 27 : تبریز آماده قهرمانی و سپاهان در مسیر کسب سهمیه!

عراقچی، مسکو را به مقصد تهران ترک کرد

خلاصه بازی تراکتور 3 - ملوان 0+فیلم

فاجعه نظم و امنیت در میکسدزون تبریز

افزایش 2برابری تسهیلات حمایت از مشاغل خرد و خانگی در میانه

پیام تبریک استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت پیروزی تیم تراکتور

مراسم راهپیمایی در خوی در حمایت از مردم غزه + فیلم و عکس

آغاز طرح ساماندهی دکه های سطح شهر میاندوآب

56 درصد بودجه مصوب شهرستان مهاباد در سال گذشته محقق شد

جلسه کارگروه آرد ونان شهرستان میاندوآب

جلسه شورای توسعه و حمایت از تشکلهای مردم نهاد شهرستان میاندوآب

پروژه آبرسانی به چهار روستای محور هاسون از پیشرفت 85 درصدی دارد

رزمایش لحظه صفر در چالدران

جدول آنلاین لیگ برتر با نتیجه بازی های امروز تراکتور ، پرسپولیس - سپاهان و فولاد: تبریز در آستانه قهرمانی و تهران در مسیر نزول!