پیام آذری

آخرين مطالب

تراکتور-ملوان؛ جدال برای حفظ صدرنشینی لیگ برتر ورزشی

تراکتور-ملوان؛ جدال برای حفظ صدرنشینی لیگ برتر
  بزرگنمايي:

پیام آذری - لیگ برتر فوتبال ایران در ایستگاه بیست‌وهفتم با برگزاری دیدارهای حساس و رویارویی تیم‌های صدرنشین با یکدیگر دنبال می‌شود و در حساس‌ترین دیدارها تراکتور برای حفظ صدر جدول به مصاف ملوان می‌رود.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان شرقی، تیم فوتبال تراکتور تبریز در هفته بیست‌وهفتم لیگ برتر فوتبال ایران روز _جمعه بیست‌ونهم فروردین_ برای حفظ صدر جدول و فاصله گرفتن از تیم‌های تعقیب کننده در استادیوم یادگار امام (ره) تبریز میزبان ملوان خواهد بود و به احتمال زیاد و با توجه به محرومیت تماشاگران تراکتور از تماشای آخرین بازی خانگی مقابل نساجی، این آخرین حضور تی تی ها در ورزشگاه تبریز و بازی خانگی و حمایت از تیم محبوبشان باشد.
این بازی با توجه به نزدیک شدن به هفته پایانی لیگ، برای هر دو تیم به ویژه تراکتور از حساسیت بالایی برخوردار است و تراکتوری‌ها با توجه به دو امتیازی که در جدال با چادرملو در هفته گذشته از دست دادند اجازه لغزش در این بازی را به هیچ وجه ندارند و باید برنده مطلق این دیدار شوند.
دو تیم تراکتور و ملوان در ادوار مختلف لیگ‌برتر فوتبال، 21 بار رودرروی هم قرار گرفتند که 10 بازی با پیروزی تراکتوری‌ها، دو مسابقه با برتری ملوانی‌ها و 9 دیدار با تساوی دو تیم خاتمه پیدا کرده است.
در این رویارویی‌ها، 43 توپ از خط دروازه دو تیم عبور کرده که 25 گل سهم سرخ‌پوشان آذربایجان و 18 گل نیز سهم ملوان بوده است.
بهترین پیروزی تراکتور در این تقابل‌ها با نتیجه چهار بر 2 در تبریز و بهترین برد ملوان نیز با برتری 3 بر صفر در انزلی رقم خورده و ملوان در طول ادوار لیگ برتر موفق به شکست تراکتور در تبریز نشده است.
گذشت بیش از 14 سال از آخرین برد ملوان مقابل تراکتور است که در لیگ دهم و با برتری 2 بر صفر ملوان در انزلی در سال 1389 بود.
از مجموع 10 بردی که تراکتوری‌ها مقابل ملوان کسب کرده‌اند هشت برد در تبریز رقم خورده و 2 بازی نیز به تساوی ختم شده و این 11 بازی 2 تیم در تبریز در چارچوب رقابت‌های لیگ برتر است.
کد خبر 858225

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/814463/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تنیس روی میز آسیای میانه 2025/ گام بلند دختران جوان ایران برای صعود به فینال

ارزش بازار کتاب ایران؛ 16 هزار و 500 میلیارد تومان

کمبود این ویتامین سبب ترَک خوردن پوست می‌شود

جشن پیروزی تراکتور با شکار قو

استایل عجیب بهنوش بختیاری به همراه بادیگاردهایش در افتتاحیه یک لباس فروشی/ ویدئو

ادامه بحران درمان؛ 6 برابر شدنِ قیمتِ ارز دارو و بازنشستگانی که ترک درمان می‌کنند! قیمت دارو در اردیبهشت و خرداد چقدر می‌شود و با این اوصاف، مزدبگیران کم‌درآمد از جمله کارگران به خصوص کارگران بازنشسته به چه مصائب لاینحلی گرفتار می‌آیند؟

شمس آذری ها بدون مصاحبه ورزشگاه را ترک کردند

رئیس دستگاه قضا : هر ترک فعلی جرم نیست + فیلم

پایتخت از تلویزیون رفت، جام از پایتخت!

شغل جدید «بایدن» چقدر درآمد دارد؟

اعتیاد به گل(ماری جوانا): خطرات، علائم و راه‌های ترک اعتیاد

جدول لیگ برتر فوتبال ایران تا پایان هفته بیست و هفتم؛ جام در نزدیکی تبریز است

ارائه خدمات درمانی و مشاوره‌ای رایگان در اردوی جهادی سلامت مراغه برگزار شد

تنها یکبار در عمرتان این دعا را بخوانید تا بزرگترین خواسته تان برآورده شود

آمریکا دیگر گزینه‌ای جز عقب‌نشینی ندارد

نوری: مسئولین تبریز بلد نیستند بازی برگزار کنند!

معاون دادستان تبریز با دبیر ستاد امر به معروف آذربایجان شرقی دیدار کرد

صف آرایی مردم هریس در حمایت مردم فلسطین + عکس

ارتش، بازوی ولایی نظام و حافظ عزت و امنیت ایران اسلامی است

از هم‌افزایی هیئات تا اجرای سند ملی

آخرین وضعیت قیمت‌ها: از برنج تا گوشت مرغ + تغییرات هفتگی

زارع: بهانه نمی‌آورم؛ تراکتور از ما بهتر بود!

وزیر امور خارجه کشورمان پایتخت روسیه را به مقصد تهران ترک کرد

پژمان نوری: در تبریز بلد نیستند بازی برگزار کنند

سفر رییس جمهور ایران به باکو برای بهبود وضعیت اقتصادی

سلام نظامی از دل آذربایجان؛ دیدار تاریخی ارتش و سپاه در تبریز برگزار شد | تصاویر

کنترل بازی کاملاً در اختیار تراکتور بود

مردم در اسلام‌آباد می‌مانند | بازآفرینی شهرک نیایش در طرح حیاط تهران کلید خورد

کمبود این ویتامین سبب ترَک‌ خوردن پوست می‌شود

دستِ خالی مازیار و ملوان در تبریز؛ تراکتور مقتدرانه پیروز شد

زارع: تراکتور استحقاق پیروزی در بازی امروز را داشت

تراکتور ملوان را از پیش‌رو برداشت تا گام بلندی برای قهرمانی در لیگ برتر بردارد

برف بهاری در میانه شکوفه‌ها | دشت لاله‌های واژگون کردستان عراق سفیدپوش شد +ویدئو

تصاویر هوایی از جمعیت پرشور تراکتوری‌ها در ورزشگاه یادگار امام تبریز – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تراکتور 3-0 ملوان / تراکتور بدون اما و اگر قهرمانی را می‌خواهد | اخبار ورزشی

سوءمدیریت و کم‌کاری برخی مسئولان نباید پشت نام مذاکرات پنهان شود

جدول لیگ برتر فوتبال با پیروزی تراکتور و سپاهان مقابل ملوان و پرسپولیس در هفته 27 : تبریز آماده قهرمانی و سپاهان در مسیر کسب سهمیه!

عراقچی، مسکو را به مقصد تهران ترک کرد

خلاصه بازی تراکتور 3 - ملوان 0+فیلم

فاجعه نظم و امنیت در میکسدزون تبریز

افزایش 2برابری تسهیلات حمایت از مشاغل خرد و خانگی در میانه

پیام تبریک استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت پیروزی تیم تراکتور

مراسم راهپیمایی در خوی در حمایت از مردم غزه + فیلم و عکس

آغاز طرح ساماندهی دکه های سطح شهر میاندوآب

56 درصد بودجه مصوب شهرستان مهاباد در سال گذشته محقق شد

جلسه کارگروه آرد ونان شهرستان میاندوآب

جلسه شورای توسعه و حمایت از تشکلهای مردم نهاد شهرستان میاندوآب

پروژه آبرسانی به چهار روستای محور هاسون از پیشرفت 85 درصدی دارد

رزمایش لحظه صفر در چالدران

جدول آنلاین لیگ برتر با نتیجه بازی های امروز تراکتور ، پرسپولیس - سپاهان و فولاد: تبریز در آستانه قهرمانی و تهران در مسیر نزول!