پیام آذری

آخرين مطالب

استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد:

احیای بنیاد فرهنگ و هنر، تمرکز بر دریاچه ارومیه و توسعه انرژی‌های نو اجتماعي

احیای بنیاد فرهنگ و هنر، تمرکز بر دریاچه ارومیه و توسعه انرژی‌های نو
  بزرگنمايي:

پیام آذری - استاندار آذربایجان شرقی در نشست صمیمی با اصحاب رسانه استان با تأکید بر اولویت داشتن مسائل اجتماعی نسبت به موضوعات سیاسی، افزود: اگر بتوانیم مسائل اجتماعی را به‌درستی بشناسیم و برای آن‌ها برنامه‌ریزی داشته باشیم، بسیاری از چالش‌های سیاسی نیز از میان برداشته خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی استانداری آذربیاجان شرقی، بهرام سرمست با بیان اینکه لازم است توجه جدی‌تری به تقویت سرمایه اجتماعی معطوف شود، تاکید کرد: مسئولان موظف‌اند شرایط را به‌گونه‌ای مدیریت کنند که اعتماد عمومی به نظام و دولت افزایش یابد .
وی با اشاره به اینکه مسئولیت کنونی‌اش را حاصل اعتماد مردم استان و حمایت دکتر پزشکیان می‌داند، ابراز امیدواری کرد که بتواند پاسخگوی این اعتماد باشد .
سرمست خطاب به خبرنگاران گفت: با توجه به حجم بالای مشکلات استان، ممکن است نتوانیم تمام انتظارات را برآورده کنیم، اما تلاش می کنیم تعامل بیشتری با اصحاب رسانه داشته باشیم .
سرمست با اشاره به ساختار متنوع استانداری افزود: این تنوع نشانگر آن است که مسئولیت استاندار نه در تئوری، بلکه در اجرا معنا می‌یابد و هماهنگی سه قوه در سطح استان، لازمه اجرای موفق سیاست‌هاست .
وی هماهنگی، بهره‌گیری از ظرفیت‌های بالفعل و هم‌افزایی را از اصلی‌ترین وظایف استانداران دانست و گفت: هنر مدیریت، در رسیدن به اهداف بدون ورود به تنش‌ها و درگیری‌ها است .
وی با اشاره به تجارب گذشته‌اش، تأکید کرد که تلاش دارد فراتر از گزارش‌های رسمی و بخشنامه‌ها، حضوری مؤثر و میدانی داشته باشد .
مهم‌ترین اولویت استان، تأمین امنیت پایدار است
استاندار آذربایجان شرقی افزود: پرسش مهمی که پیش روی هر مدیر قرار دارد این است که پس از پایان مسئولیتش چه چیزی از او در ذهن مردم باقی خواهد ماند؟ آیا تنها به عنوان یک پست مدیریتی از آن عبور می‌کنیم یا از این فرصت برای خدمت صادقانه بهره می‌بریم؟
سرمست تصریح کرد: مهم‌ترین اولویت استان، تأمین امنیت پایدار است که زیربنای اقدامات عمرانی، اقتصادی و اجتماعی محسوب می‌شود .
وی با بیان اینکه به شدت با امنیتی شدن فضای استان مخالفم، تأکید کرد: باید مانع از آن شویم که موضوعات اجتماعی به بحران سیاسی یا مسائل اقتصادی به چالش‌های امنیتی تبدیل شوند .
استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: در بسیاری از موارد، مسائلی که در شورای تأمین مطرح می‌شوند، ذاتاً امنیتی نیستند، بلکه به دلیل بی‌توجهی به‌موقع به امور اقتصادی و عمرانی، به سطح بحران رسیده‌اند .
از اختلافات سیاسی در آذربایجان شرقی خبری نیست
وی افزود: مدیریت موفق امنیتی، آن است که بدون ایجاد کوچک‌ترین اضطراب در جامعه، مسائل را سامان دهیم .
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به ضرورت تعامل میان نهادهای مسئول در استان، گفت: هدف این است که مشکلات را با هم‌افزایی و همفکری به‌گونه‌ای مدیریت کنیم که مردم هیچ احساس منفی و نگرانی نداشته باشند .
سرمست از امضای میثاق‌نامه‌ای در جهت ارتقای رتبه سرمایه‌گذاری و بهبود امنیت سرمایه‌گذاری استان خبر داد و گفت: وجود دوقطبی‌های سیاسی در استان، نهایتاً به ضرر مردم تمام می شود .
وی در ادامه گفت: رابطه‌ای سازنده با مجمع نمایندگان استان برقرار کرده‌ایم و خوشبختانه، از اختلافات سیاسی که در برخی استان‌ها مشاهده می‌شود، در آذربایجان شرقی خبری نیست .
وی موفقیت نمایندگان دولت را در گروی تعامل با تشکل‌های مردمی و بهره‌گیری از ظرفیت آن‌ها دانست و یادآور شد: ویژگی‌های منحصربه‌فرد این استان ایجاب می‌کند که نگاه متفاوت‌تری نسبت به آن داشته باشیم .
سرمست در ادامه گفت: باید ارتباط خود را با رسانه‌ها تقویت کنم، هرچند کارهای مفیدی نیز انجام شده، اما هنوز خلأهایی وجود دارد .
استاندار آذربایجان شرقی با صراحت بیان کرد: هدفم خدمت‌رسانی است، نه شهرت‌طلبی، و بر این باورم که باید در قبال تمامی اقداماتم پاسخگو باشم .
وی افزود: آرامش، همبستگی و انسجام، محور اصلی سیاست‌های کلان در استان است و دولت آقای پزشکیان نیز این فرصت را برای استان فراهم کرده است .
وی بر لزوم اهمیت همکاری با نهادهای مدنی و خیریه‌ها تأکید کرد و افزود: فعالیت در حوزه‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی می‌تواند به هدایت صحیح فضای سیاسی نیز کمک کند و از همین رو نباید از این حوزه‌ها غافل شویم .
سرمست همچنین با اشاره به انتخابات پیش رو، خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم با تضمین سلامت و امنیت انتخابات، زمینه را برای مشارکت حداکثری مردم فراهم کنیم .
احیای بنیاد فرهنگ و هنر آذربایجان را در برنامه داریم
وی به وجود مطالبات فراوان در حوزه فرهنگ و هنر در استان اشاره کرد و گفت: باید این مطالبات را اجرایی کرد تا ضمن تقویت هویت فرهنگی، وحدت ملی و یکپارچگی سرزمینی نیز حفظ شود .
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه احیای بنیاد فرهنگ و هنر آذربایجان را در برنامه داریم، افزود: در این راستا کنگره بین‌المللی بزرگداشت استاد شهریار امسال در استان برگزار خواهد شد .
سرمست ادامه داد: احیای تئاتر، موسیقی، مقبره الشعرا و خانه‌های تاریخی استان نیز در دستور کار قرار دارد، زیرا فرهنگ ایرانی را تقویت می‌کند و به آن دوام و قوام می‌بخشد .
نماینده عالی دولت در آذربایجان شرقی، با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری، گفت: علاوه بر تمرکز سه‌شنبه‌ها بر مسائل اقتصادی، جمعه‌ها نیز جلساتی با سرمایه‌گذاران برگزار می‌شود .
توسعه نیروگاه‌های حرارتی و خورشیدی در تبریز طی سال جاری
سرمست با اشاره به موقعیت خاص استان در مسیر جاده ابریشم افزود: زیرساخت‌های ارتباطی موجود متناسب با ظرفیت‌های منطقه نیست و باید توسعه یابند .
سرمست در ادامه به موضوع انتقال آب ارس و چالش‌های آبی استان پرداخت و گفت: اگر امروز برای آن چاره‌اندیشی نکنیم، این مسائل در آینده نیز پابرجا خواهد ماند؛ همچنین استان به‌دلیل داشتن آب و هوای سرد و قرار گرفتن در انتهای شبکه انتقال، با ناترازی انرژی مواجه است که باید برای آن راه‌حلی پایدار یافت .
استاندار آذربایجان شرقی از برنامه‌های دولت برای توسعه نیروگاه‌های حرارتی و خورشیدی در تبریز طی سال جاری خبر داد و افزود: گسترش فضای آموزشی نیز در دستور کار قرار دارد و تفاهم‌نامه‌هایی نیز با نهادهای حاکمیتی مانند گروه اقتصادی وابسته به بیت رهبری در این زمینه منعقد شده است .
سرمست با اشاره به بحران‌های زیست‌محیطی به‌ویژه وضعیت دریاچه ارومیه گفت: استان ما در این زمینه نیز نقش جدی دارد و هر تصمیمی که از سوی ستاد احیای دریاچه اتخاذ شود، مورد حمایت و مشارکت ما خواهد بود .
وی همچنین به ظرفیت عظیم معادن استان، به‌ویژه معدن مس سونگون اشاره کرد و از برنامه‌هایی که برای بهره‌برداری مؤثر از آن‌ها در نظر گرفته شده، خبر داد .
امیدواریم امسال بتوانیم جشن پیروزی تراکتور را در کنار یکدیگر برگزار کنیم
وی با اشاره به اینکه این استان باید محور دیپلماسی اقتصادی باشد، گفت: در این زمینه رئیس جمهور قصد تفویض اختیار بیشتر به استان‌ها را دارد؛ در سفری که رییس جمهور به جمهوری آذربایجان خواهد داشت، سعی خواهیم کرد تا نهایت استفاده را برای فعال سازی تجارت استان با کشورهای همسایه داشته باشیم .
استاندار آذربایجان شرقی در خصوص پیگیری موضوعات ورزشی در استان نیز تشریح کرد: در مسابقه اخیر بین تراکتور و استقلال، با توجه ‌به حجم بالای تماشاگران، نگرانی‌هایی در خصوص نحوه برقراری نظم و امنیت ورزشگاه داشتیم که خوشبختانه بازی بدون حاشیه برگزار شد و کارنامه موفقی برای مدیریت استان بود .
وی افزود: امیدواریم امسال بتوانیم جشن پیروزی تراکتور را در کنار یکدیگر برگزار کنیم .

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/812407/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آخرین وضعیت قیمت‌ها: از برنج تا گوشت مرغ + تغییرات هفتگی

زارع: بهانه نمی‌آورم؛ تراکتور از ما بهتر بود!

وزیر امور خارجه کشورمان پایتخت روسیه را به مقصد تهران ترک کرد

پژمان نوری: در تبریز بلد نیستند بازی برگزار کنند

سفر رییس جمهور ایران به باکو برای بهبود وضعیت اقتصادی

سلام نظامی از دل آذربایجان؛ دیدار تاریخی ارتش و سپاه در تبریز برگزار شد | تصاویر

کنترل بازی کاملاً در اختیار تراکتور بود

مردم در اسلام‌آباد می‌مانند | بازآفرینی شهرک نیایش در طرح حیاط تهران کلید خورد

کمبود این ویتامین سبب ترَک‌ خوردن پوست می‌شود

دستِ خالی مازیار و ملوان در تبریز؛ تراکتور مقتدرانه پیروز شد

زارع: تراکتور استحقاق پیروزی در بازی امروز را داشت

تراکتور ملوان را از پیش‌رو برداشت تا گام بلندی برای قهرمانی در لیگ برتر بردارد

برف بهاری در میانه شکوفه‌ها | دشت لاله‌های واژگون کردستان عراق سفیدپوش شد +ویدئو

تصاویر هوایی از جمعیت پرشور تراکتوری‌ها در ورزشگاه یادگار امام تبریز – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تراکتور 3-0 ملوان / تراکتور بدون اما و اگر قهرمانی را می‌خواهد | اخبار ورزشی

سوءمدیریت و کم‌کاری برخی مسئولان نباید پشت نام مذاکرات پنهان شود

جدول لیگ برتر فوتبال با پیروزی تراکتور و سپاهان مقابل ملوان و پرسپولیس در هفته 27 : تبریز آماده قهرمانی و سپاهان در مسیر کسب سهمیه!

عراقچی، مسکو را به مقصد تهران ترک کرد

خلاصه بازی تراکتور 3 - ملوان 0+فیلم

فاجعه نظم و امنیت در میکسدزون تبریز

افزایش 2برابری تسهیلات حمایت از مشاغل خرد و خانگی در میانه

پیام تبریک استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت پیروزی تیم تراکتور

مراسم راهپیمایی در خوی در حمایت از مردم غزه + فیلم و عکس

آغاز طرح ساماندهی دکه های سطح شهر میاندوآب

56 درصد بودجه مصوب شهرستان مهاباد در سال گذشته محقق شد

جلسه کارگروه آرد ونان شهرستان میاندوآب

جلسه شورای توسعه و حمایت از تشکلهای مردم نهاد شهرستان میاندوآب

پروژه آبرسانی به چهار روستای محور هاسون از پیشرفت 85 درصدی دارد

رزمایش لحظه صفر در چالدران

جدول آنلاین لیگ برتر با نتیجه بازی های امروز تراکتور ، پرسپولیس - سپاهان و فولاد: تبریز در آستانه قهرمانی و تهران در مسیر نزول!

تراکتور با شکار قو جشن پیروزی گرفت؛ تبریزی‌ها نزدیک‌تر از همیشه به جام

چشمک تراکتور به قهرمانی در تبریز؛ اسکوچیچ، ملوان را کیش و مات کرد!

تولدی مبارک به پیشوای بزرگ ملت، حضرت آیت‌الله علی خامنه‌ای

سلام تراکتور به قهرمانی با شکست ملوان

تراکتور 3-0 ملوان / تراکتور بدون اما و اگر قهرمانی را می‌خواهد

عکس تراکتور روی جام

تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا شنبه 30 فروردین 1404 | اخبار فوری تعطیلی مدارس ارومیه و شهرهای آذربایجان غربی فردا

سفر پزشکیان به باکو و منافع اقتصادی ایران

سفر وزیر خارجه پاکستان به افغانستان

نرخ خرید تضمینی گندم باید کشاورز را امیدوار و بازار را متعهدکند

تنیس روی میز آسیای میانه|یک برد و یک باخت برای تیم‌های ایران

شور و هیجان بانوان هوادار تراکتور در ورزشگاه یادگار امام تبریز + فیلم

برتری تراکتور مقابل ملوان در 45 دقیقه اول

ستاره تراکتور به علیپور رسید؛ رونمایی از آقای گل جدید لیگ در تبریز!

نقش کلیدی آموزش و پرورش در تربیت نیروی انسانی

تعطیلی مدارس آذربایجان شرقی فردا شنبه 30 فروردین 1404 | اخبار فوری تعطیلی مدارس تبریز و شهرهای آذربایجان شرقی فردا

سفر پزشکیان به باکو و منافع اقتصادی ایران از این سفر

حواشی بازی تراکتور- ملوان/ ورود ناگهانی ملوانی‌ها به زمین!

نیمه اول تراکتور و ملوان با برتری تبریزی ها به پایان رسید

علت دست ندادن مهران برخورداری، تکواندوکار ایرانی با داور خانم خارجی مشخص شد!/ ویدئو

ویکی پدیاجستجو