دولت با تمام قوا برای تکمیل کریدور کلاله-جلفا به میدان بیاید
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - عضو هیئترئیسه مجلس شورای اسلامی، گفت: دولت، مسئولان ملی و استانی باید اهمیت اتمام هر چه زودتر این پروژه را درک کنند و با تمام قوا برای تأمین نیازهای انجام و احداث پروژه به میدان بیایند. - اخبار استانها -
روحالله متفکرآزاد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در جلفا، با اشاره به اینکه کریدورها نقش بسیار جدی در اقتصاد منطقهای و بینالمللی بازی میکنند، گفت: کشورهایی که دسترسی جدی به کریدورها دارند، اقتصاد خود، منطقه و جهان را تحت تأثیر قرار میدهند.
وی، گفت: کشور جمهوری اسلامی ایران بیشتر به خاطر موقعیت استراتژیک که در آن قرار دارد، کریدورهای شمال به جنوب و شرق به غرب مهمی را میتواند در بر بگیرد، مخصوصا در حوزه جاده ابریشم که احیای اقتصاد این شاهراه کهن اقتصادی هم اهمیت دارد.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر، گفت: یکی از مهمترین کردیورها، کریدور کلاله - آغبند - جلفا است که به طول 105 کیلومتر توسط قرارگاه خاتمالانبیا در حال احداث است.
متفکرآزاد، بیان کرد: کریدور کلاله - جلفا در عرصه بینالمللی بسیار مهم و تأثیرگذار و استراتژیک خواهد بود و اگر این کریدور با فوریت به اتمام برسد، شاهد ترانزیت جدی خواهیم بود و این کریدور بینالمللی، شاهراه کلیدی برای کالاها و مسافر در حوزه CIS، قفقاز و حوزه شرق به غرب خواهد بود و نقش مهم جمهوری اسلامی ایران را در این اتصالات برقرار خواهد کرد.
متفکرآزاد، گفت: پروژه کریدور کلاله - جلفا 27 تونل دارد که 10 تونل آن کار شده و دو تونل دیگر نیز حفاری شده است.
وی، تصریح کرد: دولت، مسئولان ملی و استانی باید اهمیت اتمام هر چه زودتر این پروژه را درک کنند و با تمام قوا برای تأمین نیازهای انجام و احداث پروژه به میدان بیایند.
عضو هیئترئیسه مجلس شورای اسلامی، گفت: کریدور کلاله - جلفا، یک کریدور استانی نیست و موضوعی منطقهای و بینالمللی است که اهمیت استراتژیک، ژئوپلیتیک و ژئواکونومیک دارد.
متفکرآزاد تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی نیز تلاش خواهد کرد پشتیبانیهای لازم برای تأمین نیازهای کریدور کلاله - جلفا هر چه زودتر انجام بگیرد.
بهگزارش تسنیم، پروژه 107 کیلومتری کریدور ترانزیتی ارس (آق بند ـ کلاله ـ جلفا) که مسیر ترانزیت کالا و صادرات از اروپا به جمهوری آذربایجان و بالعکس را تسریع میکند، از سال 1402 در امتداد رود مرزی ارس آغاز شده و با بیش از 20 درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است.
سیاست اتخاذی مدیران اجرایی ارشد کشور پس از ریاست جمهور، از شخص مقام وزارت راه گرفته تا استاندار آذربایجان شرقی و توجه نمایندگان پارلمانی استان آذربایجان شرقی در قوه مقننه در عصر رقابت کریدورها، باید معطوف به تکمیل پازل کریدوری ایران در کریدور ارس باشد.
انتهای پیام/
-
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰:۴۱
-
۷ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/812107/