پیام آذری

آخرين مطالب

فضای آموزشی با اولویت مناطق پرتراکم دانش‌آموزی احداث می‌شود گفتگو

فضای آموزشی با اولویت مناطق پرتراکم دانش‌آموزی احداث می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل، گفت: مصمم هستیم تا بر اساس زمان‌بندی تعیین شده، پروژه‌های آموزشی را با اولویت مناطق با تراکم بالای دانش‌آموزی به بهره‌‌برداری برسانیم. - اخبار استانها -
بهزاد محمدی‌خلفلو در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار داشت: آغاز نهضت فضاهای آموزشی در دولت چهاردهم نویدبخش بهبود سرانه فضاهای آموزشی در استان‌های محروم نظیر اردبیل است که در ماه‌های اخیر در استان اردبیل نیز با محوریت کارگروه نهضت توسعه عدالت فضاهای آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم و شکل‌گیری کمیته‌های متنوع آغاز شده تا در چهار سال کمبود سرانه فضای آموزشی و آسیب‌های ناشی از آن رفع شود.
وی تعداد فضای آموزشی و پرورشی به تفکیک مدرسه، کلاس، ورزشی و غیره در سال گذشته در استان را در احداث، افتتاح و کلنگ‌زنی یادآور شد و تصریح کرد: در سطح استان 60 واحد آموزشی در قالب 182 کلاس درس به بهره‌برداری رسیده و ما موفق شدیم در این مدت چهار سالن ورزشی و چندین چمن مصنوعی را نیز در مناطق و نواحی آموزش و پرورش استان اردبیل به بهره‌برداری برسانیم که این امر به افزایش سرانه فضاهای آموزشی در استان اردبیل منجر شده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل گفت: در مورد کلنگ‌زنی‌ها نیز 18 مدرسه در قالب 177 کلاس درس در سال 1403 در فرآیند اجرایی قرار گرفته و کلنگ‌زنی آن را شاهد بودیم و در سال آینده نیز مصمم هستیم بر اساس زمانبندی تعیین شده، این پروژه‌های آموزشی را با اولویت مناطق با تراکم بالای دانش‌آموزی به بهره‌برداری برسانیم.
محمدی‌خلفلو تعهد خیران در سال گذشته در استان اردبیل را با اشاره به میزان محقق این تعهدات یادآور شد و افزود: خیران بازوان توانمند اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل در ساخت و توسعه فضاهای آموزشی هستند که 40 درصد احداثی‌ها را در این حوزه عهده‌دار بوده و پروژه‌های متعددی را در شهرها و روستاها تکمیل و به بهره‌برداری می‌رسانند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در سال 1403 با همراهی خیران ساخت و تحویل 56 کلاس درس را از سوی خیران شاهد بودیم که امسال نیز برنامه‌ریزی شده تا با همراهی خیران و نیک‌اندیشان حوزه مدرسه‌سازی بتوانیم به تعهدات مدرسه‌‎سازی که ساخت 300 کلاس درس است، به شایستگی عمل کرده و زمینه بهره‌برداری از این فضاهای آموزشی را مهیا کنیم.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل با اشاره به مسئولیت اجتماعی صنایع و دستگاه‌‎ها و سهم آنها در ساخت فضاهای آموزشی در اردبیل اضافه کرد: در کنار خیران، سعی می‌کنیم در سال‌ جاری از ظرفیت بند «خ» برنامه بودجه سالانه که تخصیص مالیات مؤدیان به امر مدرسه‌سازی است، بیشتر استفاده کنیم و در مکاتباتی که با صاحبان صنایع در قالب اتاق بازرگانی و تشکل‌های صنفی داشته‌ایم، اهتمام جدی بر این است تا مالیات پرداختی واحدهای صنعتی، تولیدی و بنگاه‌های عظیم اقتصادی استان را برای ساخت و تکمیل پروژه‌های نیمه‌‌تمام آموزشی و پرورشی اختصاص دهیم تا از این محل کسری اعتبارات جبران شده و در مناطق با تراکم بالای دانش‌آموزی و سرانه فضای پایین بتوانیم به اهداف مورد نظر دست یابیم.
محمدی‌خلفلو بیان کرد: در کنار صنایع و بنگاه‌های بزرگ اقتصادی، ما در حال رایزنی با بانک‌های عامل برای تخصیص اعتبارات در قالب مسئولیت‌های اجتماعی هستیم که علاوه بر بانک پاسارگاد که در ساخت مدرسه دارالفنون سنگ تمام گذاشته، 2 بانک نیز متعهد شده تا در سال آینده مدارس مقیاس بزرگ را در اردبیل احداث و تحویل دهد.
انتهای پیام/132/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/811915/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بیوگرافی ریحانه رضی بازیگر نقش «حوری» سریال «تاسیان»/ تصاویر

واژگونی خودرو در محور شبستر-صوفیان جان 3 نفر را گرفت

معرفی 2 رقم جدید نخود دیم در مؤسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور

روایت جدید از مرگ جنجالی پزشک متخصص در کویر

این استان‌ها امشب برای باران و طوفان آماده باشند/ در کدام نواحی برف می‌بارد؟ +هواشناسی فردا

اگه میخوای چاق بشی بیا این مقاله رو بخون

سومین هنرواره ملی «عباس زمان» در مشگین‌شهر برگزار می‌شود

باید دانست که تهاجم فرهنگی به هیچکس رحم نمی‌کند

انتقال شهروندان تبریزی به محل برگزاری جشنواره سراسری موسیقی موغام

جریمه هشت برابری برای گرانفروشی گوشی همراه در تبریز

خروش دانشگاه تبریز علیه جنایات رژیم صهیونیستی

فلامینگوها به «دورگه سنگی» بازگشتند

اهدای مدال طلا المپیک دانش‌آموزی به مادران بیرانوند و شجاع خلیل‌زاده

خوزستان تعطیل شد

مسمومیت 48 نفر با مصرف قارچ سمی/ کرمانشاه بیشترین مسموم را داشته است

ضرب‌العجل 2 ماهه در برچیدن ساخت وساز غیرقانونی اردبیل – نمین

تکمیل پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها در اردبیل

باغداران مراقب سرمازدگی باشند

برگزاری کارگاه آموزشی تکواندو ITF در نقده و تجلیل از قهرمانان مسابقات کشوری

معیار مردمی بودن، اعتماد مردم به ما است

پایان ماجراجویی شبانه؛ سقوط باند سارقان غیربومی در تبریز

سه ماشین سنگین برای راهداری میانه؛ آغاز فصل جدید بهسازی راه‌ها

عمر 30 درصد مدارس شهرستان ورزقان بالای 40 سال است

ملوان قهرمان لیگ را عوض می کند؟

بازگشت دانش‌آموزان مدال‌آور المپیک جهانی صربستان به آذربایجان شرقی

ادامه یافتن بارش‌ها تا پایان هفته

تداوم بارش‌ها تا پایان هفته

رفت و برگشت 11 دقیقه‌ای کیتی پری به فضا/ ویدئو

با بچه ای که حرف زشت می زند چه برخوردی باید داشته باشیم؟

راهیابی فیلم کوتاه رودخانه‌ها برنمی‌گردند به بخش نهایی داوری جشنواره بین‌المللی Climate انگلستان

سرشاخه کاری درختان گردو در آذربایجان غربی

استقبال از مدال‌آوران المپیک دانش‌آموزی صربستان در تبریز

آغاز توزیع بسته معیشتی با واریز 1 میلیون تومانی | دریافت بسته معیشتی ماهانه با کد دستوری زیر

طلا گرمی چند؟ + قیمت سکه و هر گرم طلا در بازار آزاد امروز دوشنبه 25 فروردین 1404

مرحله استانی مسابقات ارائه سه دقیقه ای(سدید) در استان اردبیل آغاز شد

توسعه شهرک‌های صنعتی، منتج به ایجاد سرمایه گذاری آسان برای تولید خواهد شد

شرکت نفت روستایی اردبیل نقره داغ شد

سرانه تولید زباله در اردبیل 800 گرم است

تسهیل واگذاری زمین در سال سرمایه‌گذاری برای تولید

نامه نماینده مجلس به رئیس‌جمهور برای دریاچه ارومیه

تسهیلات مسکن روستایی به 400 میلیون تومان افزایش یافته است

تیم اقتصادی استان قزوین عراق را به مقصد تهران ترک کرد

دومین گزینه مدنظر اسماعیل کارتال برای تجدیدقوای پرسپولیس

بازی دوستانه فوتبال نونهالان آذرشهر و تیم‌تراکتور

فروش 5 خودرو سایپا (ساینا، کوئیک، اطلس و سهند) آغاز شد + لینک ثبت نام

دعوت سپاه عاشورا برای اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی

شهرداری تبریز گام نهایی را برای یکسان‌سازی کارکنان‌ بردارد

تمایل ایران و ارمنستان برای کار بر روی سند راهبردی

گمانه‌زنی صلح در آلماتی؛ شروط باکو مانع اصلی توافق با ایروان

نمایندگان آذربایجان شرقی پیگیر تقویت اینترنت و آنتن‌دهی شدند