طلاق والدین و اضطراب دانشآموزان اردبیلی را تهدید میکند
فرهنگي
بزرگنمايي:
پیام آذری - معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: طلاق والدین و اضطراب 2 آسیب جدی در مسیر بهداشت روانی دانشآموزان است که به شدت امر تحصیل و پرورش آنها را تحتالشعاع قرار داده است.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان اردبیل به نقل از خبرگزاری تسنیم ، غفور حضوری عصر پنجشنبه در جلسه شورای راهبری نظام مراقبت اجتماعی دانشآموزان در اردبیل اظهار داشت: نظام مراقبت اجتماعی دانشآموزان با نقشآفرینی مدیران و معلمان در مدارس استان در حال اجرا است که در اولویت اصلی امر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و کاهش اختلال روانی دانشآموزان بسیار مهم و اساسی بوده و در شورای اجتماعی استان نیز به این موضوع توجهی جدی شده است.
وی تصریح کرد: از طریق خط 1570 به عنوان خط تلفنی نماد، دانشآموزان میتوانند مشکلات و مسائل خود را مطرح کرده و دغدغههای خود را بیان کنند که در قالب 13 مشاور این خط از ساعت هشت صبح تا 12 شب در خدمت دانشآموزان است.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: در سال گذشته 2 هزار و 296 تماس با خط ملی 1570 برقرار شد که یکهزار و 404 تماس از طرف دانشآموزان دختر و مابقی از سوی دانشآموزان پسران بوده است.
حضوری عمده مشاورههای ارائه شده را در حوزه تحصیلی، عمومی و روانشناختی اعلام کرد و افزود: در این طرح کنترل آسیبهای اجتماعی در فضای آموزشی و پرورشی مورد توجه است و ما به صورت پایلوت ناحیه 2 اردبیل را برای اجرای این طرح انتخاب کردیم تا از نتایج آن برای سایر مناطق و نواحی نیز بهره بگیریم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: این طرح برای 10 هزار دانشآموز پایه تحصیلی مختلف در حال اجرا است که پنج هزار معلم و همکار فرهنگی و 50 هزار اولیای دانشآموزان در قالب این طرح تحت آموزش برنامههای تدوین شده قرار گرفتند.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان اردبیل رصد و پایش دقیق آسیبهای اجتماعی و ثبت اطلاعات را با محوریت مدیریت مدارس در قالب سامانه طراحی شده یادآور شد و اضافه کرد: از 71 هزار آسیب ثبت شده در 69 شاخص، 30 شاخص استانی احصا شده که در استان اردبیل طلاق والدین، اضطراب دانشآموزان، تکسرپرستی، حاشیهنشینی، اعتیاد و اختلالات یادگیری از جمله این آسیبها و دغدغهها بوده است.
حضوری در ادامه یادآور شد: تمام تلاش همکاران ما بر این بوده تا در اجرای طرح نماد از ظرفیت مشاوران مدارس و افراد متخصص استفاده شده و در وهله اول با ارائه مشاورهها و راهنماییها زمینه کاستن از آسیبها و دغدغهها نیز فراهم آید.
در این جلسه معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش استان اردبیل نیز تصریح کرد: طرح نماد در سه سال اخیر در مدارس استان اجرایی شده و ما نیز در کمک به اجرای این طرح نسبت به تأمین زیرساختهای فضای آموزشی اقدام کردیم.
اکبر دهقانینیا گفت: ما برای تجهیز مدارس با همراهی خیران سه میلیارد تومان اعتبار جذب کردیم تا 2 هزار مدرسه را به امکانات ورزشی آراسته کنیم.
وی به برگزاری لیگهای فوتبال و فوتسال در ردههای مختلف سنی و بین دانشآموزان دختر و پسر اشاره کرد و افزود: با آزادسازی 22 مجموعه ورزشی زمینه حضور دانشآموزان را به همراه پدر و مادر در فضای آموزشی فراهم کردیم و انتظار میرود در اجرای این طرح اعتبارات بیشتری به استان اختصاص یافته تا موانع و مشکلات یکی پس از دیگری رفع شود.


-
پنجشنبه ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۲:۰۳
-
۱۷ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/811531/