پیام آذری

آخرين مطالب

آنچه در بخش سیاسی روزنامه‌های 19 فروردین گذشت اقتصادی

آنچه در بخش سیاسی روزنامه‌های 19 فروردین گذشت
  بزرگنمايي:

پیام آذری - آرمان ملی در مقاله ای با عنوان « مذاکره میکنیم، اما غیر مستقیم» نوشته است: در تهران مقامات و رسانه‌ها به طور مداوم این پیام را به جهان مخابره می‌کنند که جمهوری اسلامی اهل مذا کره است. اما چون این دونالد ترامپ بود که برجام را برهم زد، ایران اعتمادی به او ندارد. با این حال، ایران مذا کرات غیرمستقیم را به طور جدی در دستور کار قرار داده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
برخی رسانه‌ها پا را فراتر گذاشته‌اند و تحلیل می‌کنند که ا گر مذا کرات غیرمستقیم به خوبی پیش برود، احتمال دارد تهران تصمیم بگیرد سطح مذا کرات را از غیرمستقیم به مستقیم ارتقا دهد. هرچند تا کنون خبر رسمی‌ای در این رابطه منتشر نشده است. کیهان نیز با تیتر « واکنش ها علیه کیهان غیرعادی است» نوشته است: ترور قهرمانان ایران بخشیدنی نیست سخنگوی وزارت خارجه گفته است: واکنش ها غیرعادی بود. باید برای همه روشن باشد که موضوع ترور قهرمانان ایران چیزی نیست که فراموش شود یا بخشیده شود و همواره در ذهن و خاطره مردم ایران و منطقه باقی خواهد ماند.
روزنامه اعتماد نیز در مقاله ای با تیتر «تلاش ترامپ برای تکرار نسخه‌کیسینجر» تشریح کرده است: با گرم‌تر شدن رقابت قدرت‌های بزرگ، سیاست‌گذاران فعلی ایالات‌متحده ممکن است وسوسه شوند که برای تکرار موفقیت کیسینجر، یک «کیسینجر معکوس» را طراحی کنند؛ یعنی نزدیک‌تر کردن روسیه به ایالات‌متحده برای برقراری تعادل با چین به عنوان قدرتی در حال ظهور. به عبارتی دیگر چنین سیاستی معکوس رویکرد و استراتژی است که کیسینجر از سال 1971 آغاز کرد، یعنی همان زمانی که به عنوان مشاور امنیت ملی رییس‌جمهور ریچارد نیکسون خدمت می‌کرد. در یک مقاله تاثیرگذار که در سال 2021 توسط شورای آتلانتیک منتشر شد، نویسنده ناشناس آن که یک مقام سابق دولتی بود، پیشنهاد داد که واشنگتن باید روابط خود با روسیه را دوباره متعادل کند، چراکه منافع پایدار ایالات‌متحده ایجاب می‌کند که از عمیق‌تر شدن بیشتر اتحاد مسکو-پکن جلوگیری شود. 
جام جم نیز « رمز استقبال مخاطبان از فیلم موسی کلیم الله » را بررسی کرده و نوشته است: این فیلم با اتکا به سوره‌های مختلف قرآن، مانند سوره‌های اعـراف، یونس، کهف، شعراء، و طه، داستان زندگی حضرت موسی ع را به تصویر می‌کشد. به همین علت شاهد هستیم که این فیلم در فیلمنامه و روایت با آنچه سینمای غـرب به تصویر کشیده متفاوت اسـت و این خود یکی از عوامل موفقیت این فیلم به شمار می‌آید؛ چرا که متاسفانه آشنایی بسیاری از مخاطبان از طریق روایت‌هایی که در فیلم‌های غربی وجود دارد و» موسی کلیم اهلل «از این بابت نقشی نو درانداخته. از جمله تفاوت‌هایی که در این دو روایت می‌توان به آن اشاره کرد این که در روایت توراتی، دختر فرعون، موسی را از آب می‌گیرد و به فرزندی می‌پذیرد، اما در روایت اسامی، آسیه. همسر فرعون، موسی را به فرزندی می‌پذیرد. ا گرچه فیلم» موسی کلیم اهلل دقیقا قبل از ایـن سکانس به پایان می‌رسد امـا این اختاف را می‌توان یکی از مهم‌ترین اختافات در میان دو روایت توراتی و اسلامی دانست.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/810682/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جدال میانه جدولی ها و تلاش خیبر و نساجی برای فرار

جدال میانه جدولی‌ها و تلاش خیبر و نساجی برای فرار

اجتماع مردم تبریز در حمایت از مردم مظلوم فلسطین

16 فرصت شغلی با احیای 3 واحد راکد کشاورزی در آذربایجان‌غربی ایجاد شد

ایمن سازی بالغ بر 24 میلیون نوبت سر دام سبک و سنگین علیه بیماری‌ها

36 هزار قلاده سگ صاحبدار علیه بیماری هاری ایمن سازی شده‌اند

محدودیتی در زمینه تسهیلات مشاغل خانگی وجود ندارد

صدها فلسطینی مجبور به ترک غزه به سوی اروپا شده‌اند

زمستان دربهار شهرستان هریس از نگاه دوربین شهروندخبرنگار + فیلم و عکس

تجمع اعتراضی دانشگاهیان خوی علیه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه

ارومیه نامزد عنوان «پایتخت کتاب» شد

استاندار: گردش مالی واحد‌های سرمایه‌گذاری به استان منتقل شود

بهره‌برداری بهینه از رودخانه ارس در دستور کار است

اولتیماتوم دادستان به اداره‌کل میراث فرهنگی اردبیل

بازدید فرماندار شهرستان بوکان از پروژه 1400 واحدی نهضت مسکن ملی

استاندار آذربایجان غربی فردا به بوکان خواهد آمد

اعلام کالا‌های مجاز کولبری در آذربایجان‌غربی

کلنگ‌زنی آزادراه ارومیه-تبریز در اردیبهشت ماه

افتتاح دفتر اتاق بازرگانی ایران و ترکیه در ارومیه

طرح جدید مسکن؛ تغییر چهره اسلام‌آباد تهران

حضور در صحنه، حداقل کاری است که در حمایت از مردم مظلوم غزه می‌توان انجام داد

ت پیروز نهایی، ملت مظلوم فلسطین است

ورود سرمای غافلگیرکننده به کشور / یخبندان ایران را فراخواهد گرفت

دفتر اتاق بازرگانی ایران و ترکیه در ارومیه افتتاح شد

دشمنان بدانند در مقابل آنها تا آخرین نفس ایستاده‌ایم

19 هزار واحد نهضت ملی مسکن در شهر جدید سهند در حال احداث است

3 فوتی و یک مصدوم در اثر تصادف رانندگی در جاده پارس‌آباد

معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری نفتی در میانه مذاکرات | تیری با چند نشان برای تضمین توافق

مراغه شهری با ظرفیت‌های پنهان؛ انتقاد معاون وزیراز بهره‌نبردن ظرفیت ها

پتانسیل‎های پنهان مراغه؛ انتقاد معاون وزیر از بهره‌ نبردن از ظرفیت ها

«مسعود برزگر جلالی» مدیرکل اسناد و کتابخانه ملی شمال غرب کشور شد

تصاویری از مسابقه تیراندازی با کلت ویژه کارکنان نزاجا در تبریز + عکس

ارائه مقاله پژوهشی از سوی شرکت فولاد اکسین خوزستان در چهارمین همایش آزمایشگاه‌های زنجیره معدن و فولاد کشور

نکوداشت پژوهشگر شعر آئینی مرحوم استاد مجتبی زادصادق برگزار شد

آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست

برنامه جماعت اسلامی پاکستان برای برگزاری تظاهرات میلیونی در حمایت از ملت فلسطین

موسوی:اکنون زمان اقدام و عمل است

کشف کالای قاچاق میلیاردی در شهرستان مرند

ثبت مزارع پیاز و گوجه‌فرنگی ایلخچی در سامانه سامکا گامی به سوی مدیریت هوشمند کشاورزی

پیگیر قانون حمایت از حقوق معلولان در دولت هستم

سرعت بخشی به پروژه‌های مسکن ملی در سهند

عجیب‌و‎جالب: طرفداران نفت در تبریز!

سرمای غافلگیرکننده در راه است + نقشه دمایی

پراستنادترین مقالات قرن 21

میدری: اشتغال یک‌ساعته شغل واقعی نیست

لزوم احداث واحدهای صنعتی در حوزه دامپروری و کشاورزی مراغه و عجب‌شیر

انتقاد معاون وزیر از غفلت از ظرفیت‌های پنهان مراغه

کشف کالای قاچاق میلیاردی در مرند

بررسی لایحه پیوستن به پالرمو در مجمع تشخیص به جلسه بعد موکول شد

حکم حبس سعید مدنی به چهار سال کاهش یافت