پیام آذری

آخرين مطالب

سهم 3 دهم درصدی اردبیل در صادرات کشور گفتگو

سهم 3 دهم درصدی اردبیل در صادرات کشور
  بزرگنمايي:

پیام آذری - استاندار اردبیل گفت: در حال حاضر سهم تجارت استان اردبیل در سطح کشور کمتر از سه دهم درصد و به ارزش 200 میلیون دلار است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مسعود امامی یگانه، عصر یکشنبه در جلسه شورای اداری استان اردبیل که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی در استانداری اردبیل برگزار شد، اظهار داشت: نامگذاری شعار امسال نشان از دغدغه مقام معظم رهبری در حوزه مسائل اقتصادی و گره‌های معیشتی مردم است و ما باید در عمل به این شعار نقشه راه مشخص و معینی را برای جذب سرمایه‌گذاری در مسیر حمایت از تولید در پیش بگیریم.
وی تصریح کرد: در چهار ماه فعالیت در استانداری اردبیل بر کلید واژه سرمایه‌گذاری آسان تاکید کردیم و نامگذاری امسال به نام «سرمایه‌گذاری برای تولید» همت مدیران استان را مضاعف می‌کند تا در این بخش بتوانیم در پایان سال عملکرد مطلوبی را ارائه کنیم.
استاندار اردبیل وظیفه مدیران را در تحقق شعار سال سنگین و بسیار حساس عنوان کرد و گفت: کارگروه سرمایه‌گذاری استان شکل گرفته و قرار است تا آخر فروردین ماه پیشنهاد مدیران دستگاه‌های اجرایی و فرمانداران در معرفی طرح‌ها و پروژه‌ها برای حوزه سرمایه‌گذاری ارائه شود تا ما بر اساس برش شهرستانی بتوانیم طرح‌‌های سرمایه‌‌گذاری را اجرایی و عملیاتی کنیم.
امامی یگانه افزود: در کنار تعیین اولویت‌ها، ما از شرکت‌های بزرگ و هلدینگ‌ها دعوت کردیم تا با حضور در استان به توسعه سرمایه‌گذاری کمک کنند که قطعا در فروردین ماه تعدادی از مدیران این هلدینگ‌ها در استان حاضر شده و مطالعات اولیه و بررسی دقیق را انجام می‌دهند.
رسیدگی به 400 هزار پرونده در دادگستری استان اردبیل وی از برگزاری همایش ملی سرمایه‌گذاری در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: در این همایش تلاش خواهیم کرد تا ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در استان را معرفی کرده و بسترهای این سرمایه‌گذاری را در ابعاد مختلف برای سرمایه‌گذاران بیان کنیم که قطعا تأمین امنیت سرمایه‌گذاری و اقدامات مهم زیرساختی در این بخش بسیار حساس و دقیق خواهد بود.
رئیس شورای اداری استان اردبیل با برشمردن 14 بند اقدامات اولویت دار دولت چهاردهم در تحقق شعار سال اضافه کرد: ثبات اقتصادی، تسهیل در فرآیند سرمایه‌گذاری، تأمین مالی مناسب، دفاع از حقوق مالکانه و شفاف‌سازی امور، همراهی شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان، برندسازی و تجاری‌سازی محصول از جمله این بندهای مهم و اساسی است.
امامی یگانه بیان کرد: استان اردبیل با کشور آذربایجان و کشورهای آسیای میانه هم مرزی دارد که با جذب سرمایه‌گذاران این کشورها می‌تواند بخشی از کارها را در حوزه تجارت بین‌المللی به پیش ببرد.
وی سهم استان را کمتر از سه دهم درصد تجارت ایران برشمرد و یادآور شد: ما باید ظرفیت تجارت خود را از 200 میلیون دلار فعلی ارتقا دهیم که در این زمینه قطعا سفر پیش روی رئیس جمهور به کشور آذربایجان می‌تواند گره‌گشای بسیاری از مشکلات و نارسایی‌ها باشد.
تحرک اداری انتظار واقعی ما از مدیران دستگاه‌های اجرایی است
استاندار اردبیل به موضوع تحرک اداری و فعالیت مثبت و رو به جلوی دستگاه‌های اجرایی و توانمندسازی نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: باید در کنار سادگی و روانسازی کارهای مردم، دستگاه‌‌های اجرایی فعال در حوزه‌های مختلف حاضر شده و پیگیر جذب اعتبارات و منابع ملی و وزارتخانه‌ها باشند.
امامی یگانه تصریح کرد: به هیچ وجه مردم انتظار قرار گرفتن در پیچ و خم اداری و بروکراسی زاید را ندارند و باید دستگاه‌های اجرایی تلاش کنند تا با کنار گذاشتن بی‌تفاوتی‌ها، با احساس مسئولیت در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها به نحوی عمل کنند تا موانع و مشکلات برطرف شود.
وی افزود: نباید با تصمیمات غلط زمینه انحراف و یا کار خطا و اشتباه در جامعه فراهم آید بلکه تحرک سیستم اداری و فعال‌سازی بدنه اجرایی باید به نحوی باشد تا مدیر دولت چهاردهم حداقل 12 ساعت در روز کار کند.
استاندار اردبیل در ادامه خاطرنشان کرد: در سال‌جاری انتظار می‌رود به بحث تحرک اداری توجه زیادی شده و مدیران دستگاه‌های اجرایی با درک شرایط خاص کشور شبانه‌روز در حل مشکلات تلاش کرده و در جذب اعتبارات ملی که 80 درصد منابع کشور را شامل می‌شود، مسابقه و رقابت بیشتری را انجام دهند.
امامی یگانه اضافه کرد: ما در خدمت مدیران دستگاه‌های اجرایی هستیم تا در سفر به تهران در دیدار با وزرا و رؤسای سازمان‌ها جذب اعتبارات و منابع بیشتری را انجام دهیم.
وی بیان کرد: در بحث توسعه انرژی تجدیدپذیر به ظرفیت 360 مگاوات در استان برنامه‌ریزی انجام شده و از همین ابتدای سال انتظار می‌رود برای حل ناترازی انرژی در این راستا گام‌های مؤثر و درست برداشته شود.
استاندار اردبیل ضرورت تکمیل پروژه‌‌های نیمه‌تمام و توجه به طرح‌های اقتصادی را در مسیر تکمیل و راه‌اندازی یادآور شد و ادامه داد: سه‌شنبه به بحث سرمایه‌گذاری و تسهیل‌گری امر سرمایه‌گذاری اختصاص دادیم و به صورت ویژه در حل مشکلات سرمایه‌گذاران گام‌های جدی برمی‌داریم که در این راستا قطعا از ظرفیت سایر دستگاه‌ها و همراهی بخش خصوصی بهره خواهیم گرفت.
امامی یگانه تصریح کرد: روزهای پنجشنبه سفر شهرستانی و در روزهای چهارشنبه دیدارهای مردمی پیش‌بینی شده که امسال مصمم به اجرای این برنامه در کنار برگزاری جلسات کارگروه‌های تخصصی هستیم.
وی گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید 70 درصد انرژی خود را در بحث ارتباطات بیشتر با وزارتخانه‌ها و مرکز کشور صرف کنند تا بیشترین جذب اعتبارات و منابع را شاهد باشیم.
80 کیلومتر بزرگراه امسال افتتاح می‌شود
رئیس شورای اداری استان اردبیل با قدردانی از برخی مدیران دستگاه‌های اجرایی که در جذب 120 درصدی اعتبارات به صورت ملی پیگیری و تلاش بی‌وقفه انجام دادند، افزود: امسال مصمم هستیم تا 80 کیلومتر بزرگراه را در استان به بهره‌برداری برسانیم.
امامی یگانه ضرورت تکمیل زیرساخت‌های نواحی و شهرک‌های صنعتی و توسعه راه‌های مواصلاتی را یادآور شد و خاطرنشان کرد: در جذب سرمایه‌گذاران تکمیل این زیرساخت‌ها بسیار مهم و اساسی است.
وی به ضرورت توسعه دیپلماسی اقتصادی و مرزی نیز اشاره کرد و یادآور شد: سفر پیش رو رئیس جمهور به کشور آذربایجان فرصتی را فراهم می‌آورد تا ما با کشور دوست و همسایه آذربایجان بیشترین تعاملات و ارتباطات را برقرار کنیم.
استاندار اردبیل توجه به ارتقای شاخص مدرسه‌سازی و اجرای طرح نهضت مدرسه‌سازی را با هدف برقراری عدالت آموزشی یادآور شد و اضافه کرد: در این زمینه باید از ظرفیت خیران و همراهی افکار عمومی در تحقق برنامه‌های نهضت مدرسه‌سازی بهره بگیریم.
امامی یگانه به موضوع اطلاع‌رسانی و اهمیت دادن مدیران به کار خبرنگاران را یادآور شد و بیان کرد: باید افراد توانمند در روابط عمومی‌ها به‌کارگیری شوند تا از طریق افکار عمومی و فضای مجازی عملکرد دولت به اطلاع مردم برسد و در این باب انتظار می‌رود از همه ظرفیت‌ها استفاده شود.
وی در ادامه یادآور شد: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید سفر به شهرستان‌‌ها و دیدار با ائمه جمعه به همراه گزارش‌دهی دقیق و مناسب را مورد توجه قرار دهند تا برخی ابهامات در تبیین مسائل برطرف شود.
استاندار اردبیل تصریح کرد: همه دستگاه‌های نظارتی، اجرایی، امنیتی، انتظامی و... در این استان پای کار هستند تا به توسعه استان و تحقق شعار سال کمک کنند و قطعا در این فضای همدلی می‌توان به شکل مطلوب کارها را به پیش برد.
امامی یگانه گفت: در تحقق شعار وفاق دولت چهاردهم انتظار می‌رود همه با احساس مسئولیت پای کار بیایند و در یک آشتی ملی بتوانیم کشور را به سمت توسعه و پیشرفت سوق داده و از ظرفیت مدیران وفادار به سیاست دولت در بستر امور و تولیت کارها بیشتر و بهتر بهره گرفت.
انتهای پیام/131

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/810476/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اعلام اهداف سفر وزیر جمهوری آذربایجان به رژیم صهیونیستی

پیش‌بینی بارش باران برای 11 استان

هر نوع ورزشی می‌تواند عملکرد مغز و حافظه را بهبود بخشد

رده‌بندی لیگ والیبال بدون برنده؛ شهرداری ارومیه و چادرملو چهارم مشترک شدند!

دستگیری ضارب و فروشنده سکه تقلبی طلا در تبریز؛ 3 قطعه سکه کشف شد

بارش پراکنده باران در نواحی شرق کشور

رسانه عبری: بومرنگ جنایاتمان در غزه به ما باز خواهد گشت

میانه در مسیر نهضت مدرسه‌سازی

خسارت سنگین سیلاب و طوفان به دام‌های روستای قره‌دره شهرستان هریس

کشف 14 تن آرد خارج از شبکه توزیع در مراغه

چهارمین نمایشگاه ملی پوشاک ایرانی اسلامی باعنوان گوهرشاد درارومیه

بازدید فرماندار ارومیه از منطقه کشتارگاه با هدف بررسی مسائل و مشکلات محله

تصاویر جدید بازیگران سریال پایتخت در اتاق گریم

آموزش‌و‌پرورش آذربایجان غربی 9 هزار گردشگر نوروزی را اسکان داد

بازدید 130 هزار گردشگر از روستای کندوان در نوروز 1404

رشیدی کوچی خطاب به حسین شریعتمداری: در خوش‌بینانه‌ترین حالت، یک پیرمرد «متعصب» و «لجوج» هستید

تبرئه ولی‌الله سیف و احمد عراقچی پس از 7 سال؛ پرونده بسته شد

یک جراحی نادر؛ قلب و کبد و کلیه هم‌زمان به یک بیمار پیوند زده شد

تاکید آیت الله محمودی بر برخورد با ترک فعل های احداث مترو ورامین

قیمت سهند 600 میلیون تومان شد

قطعی برق در استان البرز یک روز در میان اعمال می‌شود

حضور تیم ملی شان هاکی چمنی 11 نفره آقایان در اردوی دوم

توسعهٔ هنرستان‌های غیردولتی یکی از سیاست‌های کلی وزارت آموزش و پرورش

توسعه هنرستان‌های غیردولتی یکی از سیاست‌های کلی آموزش و پرورش است

اردوی تیم ملی هاکی چمنی در تبریز برگزار می شود

روستای صخره ای کندوان پرجاذبه ترین اثر گردشگری آذربایجان شرقی

شروع تملک باغ میوه‌های تبریز در سال 1404

با این ایده کاربردی یه سفره شیک و زیبا برای مهمون عزیزتون تدارک ببینید

آتش‌سوزی جنگل‌های حاشیه رود ارس مهار شد

نجات 2 نفر از زیر آوار معدن، یک کارگر جان باخت

تبریز میزبان دومین اردوی تیم ملی هاکی چمنی 11 نفره مردان

المپیک دانش‌آموزی صربستان؛ کشتی فرنگی هم درخشید

موتور سواری یوسف تیموری با پسرخوانده اش/ویدیو

علی دهباشی در بیمارستان بستری شد و تحت عمل جراحی قرار گرفت

استایل متفاوت نوید محمدزاده و فرشته حسینی

عکس؛ سفر به ایران قدیم؛ بازیگر معروف در سال های بعد از انقلاب

علت ازدواج نکردن فریبا کوثری از زبان خودش/ ویدئو

واکنش جالب رضا شفیعی جم بعد از دیدن قیمت گوجه سبز/ ویدئو

شبنم قلی خانی در کنار برادرش شهرام خان

عاشقانه مهران مدیری و همسرش به بهانه تولد

ظاهر جالب سحر دولتشاهی در فرودگاه خبرساز شد

بازیگر تاج و تخت در جام جهانی پاورلیفتینگ

علت حادثه ریزش معدن در مهاباد پیگیری می‌شود

تخت سلیمانِ تکاب، میزبان بیشترین گردشگر نوروزی در آذربایجان غربی

مسیر تردد 5 روستای پیرانشهر بازگشایی شد

ماینر غیرمجاز یک واحد مسکونی را به آتش کشید

افزایش 17 درصدی پروازهای نوروزی از فرودگاه ارومیه

شروع دوباره خاموشی‌ها در ارومیه؛ برق همچنان در وضعیت قطعی

آغاز بارش‌های پراکنده و افزایش دما در آذربایجان غربی

5 راهکار موثر و عملی برای سحرخیز شدن