بازیکنان سپاهان بدون پاسخ به خبرنگاران ورزشگاه را ترک کردند
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام آذری - بعد از پایان بازی دو تیم آلومینیوم و سپاهان، بازیکنان تیم فوتبال سپاهان اصفهان حاضر به حضور در بین خبرنگاران نشدند و بدون پاسخ و مصاحبه با آنها ورزشگاه را ترک کردند. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، براساس برنامه ریزی صورت گرفته و اعلام سازمان لیگ تیمهای فوتبال آلومینیوم اراک و سپاهان اصفهان از هفته بیست و پنجم رقابتهای لیگ برتر فوتبال ایران، امروز شنبه 16 فروردین از ساعت 18 در ورزشگاه 15 هزار نفری امام خمینی (ره) اراک به مصاف یکدیگر رفتند.
این بازی که با فراز و فرودهای بسیاری همراه بود، درنهایت و با دو پنالتی منجر به گل و چندین کارت قرمز به بازیکن سپاهان و کادرفنی تیم فوتبال آلومینیوم و در مقطعی درگیری بین نیمکت دو تیم با نتیجه یک بر یک با تساوی خاتمه یافت.
این درحالی بود که پس از پنالتی دقیقه 80 برای سپاهان جو ورزشگاه و بازی تا حدی متشنج شد، این وضعیت تا پایان بازی نیز ادامه یافت تا جایی که در مقطعی برخورد دو نیمکت سبب اخراج مدیر تیم آلومینیوم و یکی از کادر فنی و همچنین بازیکن خارجی تیم سپاهان شد.
با پایان این رقابت و در نهایت تساوی یک بر یک و تقسیم امتیازات بازی توسط دو تیم، خبرنگاران طبق روال بازی های گذشته در میکسدزون حضور یافته و منتظر بودند تا بازیکنان در جمع آنها حاضر شده و مصاحبه کنند.
هرچند برخی بازیکنان و کادر فنی و حتی مدیرعامل تیم فوتبال آلومینیوم اراک در بین خبرنگاران حضور یافته و به سوالات آنها پاسخ دادند اما به جز مدیر رسانه ای تیم فوتبال سپاه کسی دیگر حاضر به مصاحبه با خبرنگاران نشد.
در نهایت بازیکنان سپاهان اصفهان بدون اینکه در جمع خبرنگاران حاضر شوند و به سوالات خبرنگاران حاضر در میکسدزون پایان بازی آلومینیوم و سپاهان حاضر شوند ورزشگاه را ترک کرده و سوار اتوبوس تیم خود شدند و خراج شدند.
انتهای پیام/711/
-
يکشنبه ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۸:۵۸
-
۱۱ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/809912/