پیام آذری

آخرين مطالب

پرداخت 4000 میلیارد تومان تسهیلات به سرمایه‌گذاران در اردبیل گفتگو

پرداخت 4000 میلیارد تومان تسهیلات به سرمایه‌گذاران در اردبیل
  بزرگنمايي:

پیام آذری - استاندار اردبیل گفت: با توافق بانک‌های عامل امسال بالغ بر چهار هزار میلیارد تومان تسهیلات در محورهای مختلف توسعه استان به سرمایه‌گذاران پرداخت می‌شود. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مسعود امامی یگانه عصر شنبه در نشست گروه‌های مشورتی برای تهیه و تدوین برنامه تحقق شعار سال در اردبیل اظهار داشت: استان اردبیل در بخش‌های کشاورزی، گردشگری، خدمات و صنعت و معدن دارای ظرفیت عظیم اشتغال، تولید ثروت و ارزش افزوده بالا است که در همه این بخش‌ها قرار است برنامه‌ها و رویکردهای اولویت دار با همراهی بخش خصوصی مورد توجه قرار گیرد.
وی تصریح کرد: در سالی که مزین به سرمایه‌گذاری برای تولید است، با هدف تحقق شعار سال به ویژه تولید همراه با جهش بیشتر و روزافزون و ایجاد سرمایه‌گذاری آسان در استان اردبیل گام‌های جدی برداشته خواهد شد تا قابلیت‌های این استان در بخش‌های مختلف تبدیل به تولید ثروت و ایجاد فضای کسب و کار پررونق شود.
استاندار اردبیل گفت: ما باید از همه ظرفیت‌ها برای ایجاد فرصت اشتغال جوانان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی استفاده کنیم که در این راستا باید برنامه‌ریزی‌ها به نحوی باشد تا آثار ملموس این سرمایه‌گذاری و رونق اقتصادی در زندگی و سفره مردم به عینه مشاهده شود.
امامی یگانه افزود: امسال قرار است در پایاب سدهای استان بیش از 40 هزار هکتار اراضی مستعد تولید محصولات متنوع کشاورزی راه‌اندازی شده و در اختیار فعالان این بخش قرار گیرد تا زمینه اشتغال 40 هزار نفر در قالب این مجموعه‌ها فراهم آید.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در کنار ارتقای توان تولید، جذب سرمایه‌گذاران جدید در بخش‌های مختلف با ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز و تأمین امنیت مورد نیاز سرمایه‌گذاران بسیار ضروری است که در این بخش نیز رویکردها و برنامه‌ریزی‌ها به صورت منسجم هدف‌گذاری شده است.
استاندار اردبیل اضافه کرد: در بخش صنعت 435 واحد صنعتی و معدنی نیمه‌تمام در استان داریم که با تکمیل و راه‌‌اندازی آن می‌توان فرصت اشتغال برای 22 هزار نفر را فراهم کرد.
امامی یگانه بیان کرد: در رایزنی‌هایی که در چهار ماه گذشته با مدیران بانک‌های عامل داشتیم، قرار است چهار هزار میلیارد تومان تسهیلات در حمایت از تولید و سرمایه‌‌گذاری به استان اردبیل اختصاص یابد تا ما بتوانیم پشتیبانی‌های لازم را در این حوزه انجام دهیم.
وی در ادامه یادآور شد: در این مدت 17 هزار میلیارد تومان تسهیلات و منابع مورد نیاز در اختیار تولیدکنندگان به ویژه طرح‌های پیشران اقتصادی قرار گرفته تا ما بتوانیم در بخش صنایع تحول‌آفرین استان گام‌‌های جدی را برداریم.
رئیس شورای اداری استان اردبیل تصریح کرد: ما در استان اردبیل راه چاره‌ای جز حمایت از سرمایه‌گذاری در بخش‌های تولیدی و رونق کسب و کار حقیقی نداریم و ضروری است تا حرکت‌های تحولی در این بخش مورد حمایت و توجه جدی قرار گیرد.
امامی یگانه گفت: کلید واژه دولت محلی استان در ماه‌های اخیر سرمایه‌گذاری آسان بوده و راه نجات اقتصاد استان نیز همین موضوع است.
استاندار اردبیل کسب رضایت مردم را شعار دولت چهاردهم اعلام کرد و افزود: باید از تمام ظرفیت‌های استان برای تحقق این موضوع استفاده کرده و در کنار آن در مسیر سرمایه‌گذاری برای تولید گام‌های جدی و اساسی را برداشت.
انتهای پیام/131

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/807904/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

داستان اصلی سفید برفی چه بود؟/ تصاویر

آغاز بلیط فروشی دیدار تراکتور و استقلال

دیدار سید هادی خامنه‌ای با مهدی کروبی بعد از پایان حصر خانگی

روسای جمهور ایران و آذربایجان، تلفنی گفتگو کردند

رکوردداران بیشترین تعداد فالوئر‌ اینستاگرام فارسی ‌‌در‌ سال 1403

مراسم تجلیل از برترین های حفظ و روخوانی قرآن همزمان با عید فطر در میرآباد

بازتاب گسترده سخنرانی عید فطر رهبر انقلاب در جهان عرب

اکبرپور: امیدوارم تراکتور با قهرمانی دل مردم تبریز را شاد کند/ اگر بوژوویچ توانمند باشد خودش را نشان می‌دهد

خودروی رند بازار آذربایجان را بشناسید+ فیلم

تاکید رئیس پلیس فراجا بر ضعف در نظارت/ عزل مسئول وقت پاسگاه پلیس راه چترود کرمان

آتش سوزی در یک واحد مسکونی در اردبیل هفت مصدوم برجا گذاشت

توافق تاریخی سه کشور آسیای میانه؛ پایان اختلافات مرزی

عکس: دیدار سید هادی خامنه‌ای با مهدی کروبی

وزیر فرهنگ با هادی خانیکی دیدار کرد

ترامپ: حوثی‌های تحت حمایت ایران در اثر حملات بی‌وقفه دو هفته اخیر ما به شدت آسیب دیده‌اند

اظهارات مهم لاریجانی درباره نامه ترامپ به ایران | اگر آمریکا یا اسرائیل حمله کنند؛ به سمت بمب اتم می رویم

سقوط 9 عضو شورا در سردشت: جزئیات حکم نهایی پرونده فساد

اسفندیار از زمین تا آسمان فرق کرد!

عکسی از سیدهادی خامنه ای در منزل مهدی کروبی بعد از رفع حصر

دیدار سید هادی خامنه‌ای برادر رهبری با مهدی کروبی

دیدار سید هادی خامنه‌ای با مهدی کروبی

اقامه نماز بندگی در دیزج دیز به روایت شهروندخبرنگار

پیش بینی هواشناسی تبریز 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا آذربایجان‌ شرقی فردا سه شنبه 12 فروردین ماه 1404 | آب و هوای تبریز در روز 13 بدر + هواشناسی آذربایجان‌ شرقی

برگزاری دیدار‌های عیدانه نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی

تعطیلی ادارات استان آذربایجان شرقی پنجشنبه 14 فروردین 1404/ آیا پنجشنبه 14 فروردین 1404 ادارات تبریز تعطیل است؟

تصادف مرگبار پژو405 و پراید در محور تبریز - اهر با 1نفر کشته و 6 مجروح

نگاهی به زندگی شخصی برد پیت؛ روابط عاشقانه و حواشی دیگر/ تصاویر

وزش باد شدید مهمان پایانی هفته در بسیاری از مناطق کشور

این استان‌ها خود را برای استخرهای طبیعی آماده کنند!

آغاز بلیت فروشی دیدار تراکتور و استقلال

با کاغذ شکلات عید برای بچه ها انگشتر بساز

توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه

رویکرد دولت چهاردهم حرکت بر مسیر وفاق است

جشن بزرگ نوروزانه سیستان در کوه خواجه برگزار می‌شود

امروز حضار در حسینیه امام خمینی برای رئیس جمهور تکبیر فرستادند! + فیلم کامل سخنان پزشکیان

مرگ ناگهانی هنرمند مشهور ترک هنگام کنسرت

وزیر ورزش البرز را ترک کرد

بلیط فروشی بازی استقلال و تراکتور آغاز شد+ لینک سایت خرید بلیط Ticket.daricbilit.ir

دعوت بوکسور مراغه‌ای به اردوی تیم ملی

شکرانه عید بندگی مردم هریس از نگاه دوربین شهروندخبرنگار + عکس

خرید 10 دستگاه اتوبوس جدید برای ناوگان درون شهری مراغه

تصاویر/ اقامه نماز باشکوه عید فطر در اردبیل

بازتاب هشدارهای رهبر معظم انقلاب در رسانه های جهانی

قیام مردم تبریز برای خواهر خوانده

بازتاب بیانات رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی/ پاسخی قاطع به تهدیدات ترامپ

رد و بدل اتهامات بین ایروان و باکو

آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها / بارش باران در محورهای 8 استان کشور

سیل این شش استان را تهدید می‌کند

گفتگوی روسای ایران و آذربایجان در لباس عیدانه

اعلام محدودیت‌ های ترافیکی روز طبیعت در استان اردبیل