پیام آذری

آخرين مطالب

علت مرگ کودک تکابی مشخص شد؛ جزئیاتی از یک حادثه‌ تلخ گفتگو

علت مرگ کودک تکابی مشخص شد؛ جزئیاتی از یک حادثه‌ تلخ
  بزرگنمايي:

پیام آذری - ارومیه - مرگ کودک تکابی در ایام نوروز در تکاب به دلیل حمله سگ های ولگرد ضمن جریحه دار شدن احساسات مردم بار دیگر حمله سگ های ولگرد در آذربایجان غربی را در صدر اخبار قرار داد.

 خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: در ایام عید خبر مرگ کودک تکابی به سرعت در فضای مجازی آذربایجان غربی پیچید و نکته قابل توجه این خبر، حمله سگ‌های ولگرد و مرگ این کودک بود.
در ساعت 18 روز دوشنبه 5 فروردین 1404، پسر بچه چهار ساله‌ای از منزل خارج و متأسفانه در پایین دست کوچه و کنار رودخانه مورد حمله سگ‌های بلاصاحب قرار گرفته بود.
بلافاصله پس از کشف جسد دستورات لازم برای تحقیق علت فوت صادر و برابر تحقیقات انجام شده و مستندات موجود و بر اساس نتایج اعلامی پزشکی قانونی و بررسی دوربین‌های مدار بسته منطقه حادثه مشخص شد علت فوت این پسر بچه 4 ساله حمله گله‌ای از سگ‌های بلا صاحب بوده است.
در این راستا سرپرست فرمانداری تکاب یک روز پس از انتشار خبر طی گفت و گو با رسانه‌ها اعلام کرد، علت مرگ کودک چهار ساله در یکی از محلات این شهر توسط پزشکی قانونی در دست بررسی است.
روح الله محمدیان در این زمینه افزود: 24 ساعت پس از گزارش مفقودی این کودک چهار ساله، امروز جنازه وی در یکی از محلات این شهر پیدا شد.
وی اضافه کرد: هم اکنون پیکر این پسربچه در پزشکی قانونی تکاب قرار دارد و بررسی‌های لازم برای مشخص شدن علت یا علت‌های فوت وی شروع شده است.
سرپرست فرمانداری تکاب در خصوص پخش خبرهایی در مورد حمله سگ‌های بلاصاحب به این کودک نیز گفت: هنوز علت اصلی فوت وی مشخص نشده است و کارشناسان نیروی انتظامی در حال بررسی دوربین‌های مدار بسته محل وفات این کودک هستند.
وی ضمن تسلیت به خانواده این کودک از رسانه‌ها خواست تا مشخص نشدن علت اصلی مرگ از انتشار شایعات و خبرهای نادرست در این زمینه خودداری و اخبار درست را از مسؤولان مربوطه دریافت کنند.
دستور ویژه رئیس دادگستری آذربایجان غربی برای بررسی علت فوت کودک تکابی
در پی فوت این کودک رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی به دادستان تکاب جهت بررسی دقیق پرونده فوت کودک در اثر حمله سگ‌های ولگرد دستور داد.
ناصر عتباتی با ابراز تأسف از این ضایعه اسف بار و همدردی با خانواده کودک متوفی اطمینان خاطر داد بدون کمترین اغماز موضوع رسیدگی خواهد شد.
در دستور عتباتی تاکید شده بود کلیه عوامل مؤثر در حدوث این حادثه ناگوار شناسایی و برخورد لازم قانونی و قضائی به عمل آید.
علت فوت کودک تکابی مشخص شد
سرپرست فرمانداری تکاب امروز پس از سه روز از فوت این کودک در خصوص علت این حادثه گفت: علت مرگ کودک چهار ساله در یکی از محلات این شهر ناشی از جراحت و حمله سگ بلاصاحب اعلام شد.
روح الله محمدیان افزود: در بررسی‌های پزشکی قانونی و کارشناسان نیروی انتظامی مشخص شد که این کودک چهار ساله بر اثر جراحت و مصدومیت ناشی از حمله سگ بلاصاحب جان خود را از دست داده است.
وی افزود: این حادثه ناگوار، شیرینی عید نوروز را برای مردم تکاب به تلخ کامی تبدیل کرد و غبار غم بر چهره همه ما کشید.
سرپرست فرمانداری تکاب گفت: اینجانب ضمن عذرخواهی از عموم مردم شریف تکاب که احساساتشان از اتفاق پیش آمده جریحه دار شده، با نهایت تأسف و تأثر و از صمیم قلب فوت دردناک این کودک را به پدر و مادر، خانواده و همه بستگان ایشان تسلیت و تعزیت می گویم.
وی تاکید کرد: همه ابعاد و علت‌های این حادثه در دست بررسی بوده و مراجع قانونی و مسؤولان شهرستان به طور جدی درحال پیگیری و روشن شدن موضوع هستند و در صورتی که فرد یا دستگاهی در این زمینه کوتاهی کرده و موجبات بروز زمینه‌های این اتفاق ناگوار را خواسته یا ناخواسته فراهم کرده باشند، با آنان برخورد خواهدشد.
وی گفت: این اتفاق ناگوار باید درس بزرگی برای همگان باشد و دیگر شاهد وقوع چنین حوادث تلخ و دردآوری در شهرستان تکاب نباشیم
با مقصران مرگ کودک تکابی برخورد خواهد شد
دادستان عمومی و انقلاب تکاب با اشاره به مرگ کودک چهار ساله براثر حمله سگ‌های ولگرد در این شهرستان گفت: حسب دستور رئیس کل دادگستری استان و تکلیف قانونی، پس از تکمیل تحقیقات قضائی بدون اغماض با افراد یا سازمان‌هایی که مرتکب قصوری شده است، برخورد و نتیجه به عموم مردم اعلام خواهد شد.
حضرتی در این زمینه افزود: درپی این حادثه تلخ وهولناک وصدور دستور رئیس کل دادگستری استان آذربایجان‌غربی مبنی بر پیگیری وبررسی ابعاد حادثه غم انگیز برای کودک مرحوم حسین پناهی توسط سگ‌های بلاصاحب به دستور جعفر حضرتی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان تکاب جلسه‌ای با حضور رئیس شبکه بهداشت ودرمان و رئیس پلیس آگاهی و سرپرست شهرداری تکاب در دادسرای این شهرستان تشکیل یافت و ابعاد حادثه هولناک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی بیان کرد: با وجود برگزاری چندین جلسه در سطح شهرستان و استان در سال 1403 و با وجود مصوباتی در خصوص تعیین تکلیف و جمع آوری سگ‌های بلا صاحب و ولگرد و مکاتبات صورت گرفته در این زمینه با ارگان‌های دخیل، اقدام قابل قبولی از سوی متولیان امر صورت نگرفت که نهایتاً منجربه تشکیل پرونده قضائی به علت ترک فعل در آذرماه 1403 شد.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/807827/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اکبرپور: امیدوارم تراکتور با قهرمانی دل مردم تبریز را شاد کند/ اگر بوژوویچ توانمند باشد خودش را نشان می‌دهد

خودروی رند بازار آذربایجان را بشناسید+ فیلم

تاکید رئیس پلیس فراجا بر ضعف در نظارت/ عزل مسئول وقت پاسگاه پلیس راه چترود کرمان

آتش سوزی در یک واحد مسکونی در اردبیل هفت مصدوم برجا گذاشت

توافق تاریخی سه کشور آسیای میانه؛ پایان اختلافات مرزی

عکس: دیدار سید هادی خامنه‌ای با مهدی کروبی

وزیر فرهنگ با هادی خانیکی دیدار کرد

ترامپ: حوثی‌های تحت حمایت ایران در اثر حملات بی‌وقفه دو هفته اخیر ما به شدت آسیب دیده‌اند

اظهارات مهم لاریجانی درباره نامه ترامپ به ایران | اگر آمریکا یا اسرائیل حمله کنند؛ به سمت بمب اتم می رویم

سقوط 9 عضو شورا در سردشت: جزئیات حکم نهایی پرونده فساد

اسفندیار از زمین تا آسمان فرق کرد!

عکسی از سیدهادی خامنه ای در منزل مهدی کروبی بعد از رفع حصر

دیدار سید هادی خامنه‌ای برادر رهبری با مهدی کروبی

دیدار سید هادی خامنه‌ای با مهدی کروبی

اقامه نماز بندگی در دیزج دیز به روایت شهروندخبرنگار

پیش بینی هواشناسی تبریز 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا آذربایجان‌ شرقی فردا سه شنبه 12 فروردین ماه 1404 | آب و هوای تبریز در روز 13 بدر + هواشناسی آذربایجان‌ شرقی

برگزاری دیدار‌های عیدانه نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی

تعطیلی ادارات استان آذربایجان شرقی پنجشنبه 14 فروردین 1404/ آیا پنجشنبه 14 فروردین 1404 ادارات تبریز تعطیل است؟

تصادف مرگبار پژو405 و پراید در محور تبریز - اهر با 1نفر کشته و 6 مجروح

نگاهی به زندگی شخصی برد پیت؛ روابط عاشقانه و حواشی دیگر/ تصاویر

وزش باد شدید مهمان پایانی هفته در بسیاری از مناطق کشور

این استان‌ها خود را برای استخرهای طبیعی آماده کنند!

آغاز بلیت فروشی دیدار تراکتور و استقلال

با کاغذ شکلات عید برای بچه ها انگشتر بساز

توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه

رویکرد دولت چهاردهم حرکت بر مسیر وفاق است

جشن بزرگ نوروزانه سیستان در کوه خواجه برگزار می‌شود

امروز حضار در حسینیه امام خمینی برای رئیس جمهور تکبیر فرستادند! + فیلم کامل سخنان پزشکیان

مرگ ناگهانی هنرمند مشهور ترک هنگام کنسرت

وزیر ورزش البرز را ترک کرد

بلیط فروشی بازی استقلال و تراکتور آغاز شد+ لینک سایت خرید بلیط Ticket.daricbilit.ir

دعوت بوکسور مراغه‌ای به اردوی تیم ملی

شکرانه عید بندگی مردم هریس از نگاه دوربین شهروندخبرنگار + عکس

خرید 10 دستگاه اتوبوس جدید برای ناوگان درون شهری مراغه

تصاویر/ اقامه نماز باشکوه عید فطر در اردبیل

بازتاب هشدارهای رهبر معظم انقلاب در رسانه های جهانی

قیام مردم تبریز برای خواهر خوانده

بازتاب بیانات رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی/ پاسخی قاطع به تهدیدات ترامپ

رد و بدل اتهامات بین ایروان و باکو

آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها / بارش باران در محورهای 8 استان کشور

سیل این شش استان را تهدید می‌کند

گفتگوی روسای ایران و آذربایجان در لباس عیدانه

اعلام محدودیت‌ های ترافیکی روز طبیعت در استان اردبیل

محدودیت های ترافیکی 13 به در اعلام شد

پیش بینی آب و هوای اردبیل فردا سه شنبه 12 فروردین 1404

دشمنی با امریکا و رژیم صهیونی مثل گذشته ثابت است | شرارت صورت بگیرد قطعاً ضربه متقابل خواهند خورد | به فکر ایجاد فتنه داخلی باشید، جواب محکم است

پیش بینی آب و هوای تبریز فردا سه شنبه 12 فروردین 1404

واکنش رسانه‌های ترک به اولین شکست پرسپولیس با کارتال در لیگ برتر

هشدار سیل در 14 استان | در صورت امکان از سفرهای غیرضروری به این مناطق خودداری کنید

امروز؛ این استان‌های کشور هشدار سیلاب دارند